cok acıl tekerleklı sandalyeye ıhtıyacım var

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgılı arkadasalar annanem ayagını kırmıs ve 2 ya da 3 ay kullanmak ıcın bır tekerleklı sandalyeye ıhtıyacım var ilgilenirseniz cok sevınırım...

sagol.. basvurdum haber beklıyorum...bu arada da sızlere de bı sorayım dedım..

Geçmiş olsun...yardımcı olabilecek arkadaş olabilir ,gündemde tutalım konuyu..........

Hastanelerin sağlık kurullarına dilekçe ile başvurursanız, rapor çıkartıp ücretsiz edinebilirsiniz.

Google'de "ücretsiz tekerlekli sandalye" yazıp arattım.Baya bir link çıktı.Bazılarını okudum ama çoğu atlatma veya eski tarihli habere benziyor.Bikaç arkadaşımız daha zaman ayırıp bakabilirse belki bişeyler çıkabilir.

150 liraya satılıyor ben de bacağımı kırdığımda araştırmıştım , alıp 2-3 ay sonra ihtiyacı olan birine verebilirsin mesela... ücretsiz olarak ben bulamamıştım ama kiralayanlar var kiralayıncada yüzü astarından pahalıya geliyor...

gecmısolsun dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım arkadaslar...ben de baktım satılıyomus pzrtesı alıcam
bır sey daha sorucam..sımdı elektronık esya dıınca dogubank gelıo ya aklına bu medıkal malzemelerın de satıldıgı bır yerler var mı... nerden bulucam ben bu aletı..

gecmısolsun dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım arkadaslar...ben de baktım satılıyomus pzrtesı alıcam
bır sey daha sorucam..sımdı elektronık esya dıınca dogubank gelıo ya aklına bu medıkal malzemelerın de satıldıgı bır yerler var mı... nerden bulucam ben bu aletı..

bildiğim kadarıyla medikal malzemelerin çoğu ÇAPA taraflarında Cerrahpaşa tarafında hastane çevresinde satılır...

http://www.sahibinden.com/tekerlekl...li_sandalye_tWQQaXQQ4594529WQQpXQQdisplayitem

TEKERLEKLİ SANDALYEMİZ SIFIR OLUP KUTULU-AMBALAJLI, FATURALI ŞEKİLDE KAPINIZA KADAR TESLİM EDİLİR. ANKARA DIŞINA KARGO İLE GÖNDERİLİR KARGO ÜCRETİ FİYATA DAHİL DEĞİLDİR.DOLGU TEKERLEKLİ KATLANABİLİR . 2 (İKİ) YIL GARANTİLİ ÇOK UCUZ , FIRSATI KAÇIRMAYIN.

ankaradan kargoyla yolluyorlarmış...

geçmiş olsun acil şifalar :rendeer:

abi fındıkzadede karagül iş merkezi var tam üst gecidin orda o han komple medikal cilere ait ne ararsan var orada

acil şifalar diliyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar