Ve sonunda işte size ilk motorumu gösterme şansı

Abilerım ablalarım bu benım ılk goz ağrım... KEndısı 5000RR Olup 10 numara bı motordu benı hıc uzmedı Hep 1 ıncı gelırdım rampa asagı gozum gıbı bakardım Ama en son bındıgımde dayanamadı parcalandı :queen::queen::queen::queen: Buyrun sıze fotosu :queen::queen:

Son düzenleme:
he he he crayz boyone dostum kaç hp, bu,, :mrgreen::p
hee bide aynaları yok bakk, olmadı şimdii :cherry::queen:

mobilet ya bu baksana pedalları var :p eee sen bınınce parcalanmazsa ayıp zaten bu arada öndekı sensınde arkandakı kım abınmı :p

mobilet ya bu baksana pedalları var :p eee sen bınınce parcalanmazsa ayıp zaten bu arada öndekı sensınde arkandakı kım abınmı :p

Mobılet tabı o zmnlar motormu vardı :queen::queen::queen: Ondekı abım evett :queen::queen::queen: Allah belanı vermesın :queen::queen:

Ama kırmızı jant serıdını lastıgın ortasında dgıl Jantlara cekıcektın yaww :p

uyurkene bir tebessüm verdin bize ey kreyzikukune...:pberhudar ol yavrucum...

egsoz yamuk gibi...:p

asm

Bu 5000RR ise ben çok 5000RR eskittim :cherry:

Demir şaşeye sahip olanlarından vardı bu plastik onları tokatlardım :)

Bu 5000RR ise ben çok 5000RR eskittim :cherry:

Demir şaşeye sahip olanlarından vardı bu plastik onları tokatlardım :)

DEmırlerı hızlı gıtmıodu arkadasta vardı bu rampa asagı hep benı bırıncı yapardı :queen::queen::queen::queen:

sana yine böyle bişey lazım:queen:çocuklara söyleyimde para toplayıp alalım:queen:
çok yakışmış fena,fena:queen:

sana yine böyle bişey lazım:queen:çocuklara söyleyimde para toplayıp alalım:queen:
çok yakışmış fena,fena:queen:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen: Abı daha Taşımaz benı bole sey bız tum mt olarak herkez cıkler 10 ytl versın ben scotoruma kavusurm :queen::queen::queen::queen:

ulen selçuk ulen sendende bu beklenirdi sen şindi bula tekerde yapıyosundurrrr:queen:

aga kaç teker buuu :p :queen:
süpermiş ya
ama rengi hiç hoş değil

Abı surucusune gere degısıyodu teker sayısı cıkartılıp takılıodu full+full du bazen 20 tekerlı bıle yaptıgım olmust :queen::queen::queen::queen:

Abı rengını nasıl anladın on sarı arka sıyahtı bıyerde de kırmızı vardı hatırlamıom al bın ıste :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar