Alıntı:
viper_1´isimli üyeden Alıntı
O zaman size bir soru ; kaltalkalkardalsalkarkartalsarkardalkarkar. Bu tekerlemedeki ana düşünce nedir?  
|
Valla abicim inan uykum gelmişti malum görevden gelmiştim..Sitede metenin geyiğine yem verip dururken esneme sendromları aldı beni uzaklara giderken bi an aklıma sıcak yatağım geldi..
Geyikler kaçmış tabi.Bizede o zaman ağır abi ayarında siteye bi demet papatya falı bırakıp çıkmak,Sabahleyindde açıp kısmette ne görünecekse okuyup sonrada yorum yapmak
düşerdi ki;Sen dedin ya
ANA DÜŞÜNCE diye.. Tabiki düşse önce yürek sızlar sonrada kaldırıp başımın üstüne yerleştiririm..Analar kutsaldır....Önce senin sonrada diğer arkadaşların yanaklarından ,ANA'larında ellerimden öperim..Kırkküpkırkınındakulpu mu kolumuydu yoksa kırıkküp..Bi bakın hele neresi kırık..Hadi...Dalsalkar. Benkaçar.
Alıntı:
ExTReMa´isimli üyeden Alıntı
Yok be abi istemem ben petek sibel falan canım sıkkın 2-3 gündür evdekilerle aram iyi değil
işten çıktığım zamanki gibi oldum evde bunaldım havalar soğuk Sınavlarım var iyice stres yaptım bu ara
Yanlış yazmışsın abicim tekerlemeyi 
|
Ya emrah paşam sınav dedin mi yarama basıyosun işte..İnce yerini biliyon valla..Benim kerata da (Adaşın) sınavları yüzünden çocuk bi garipleştii..Odasına çekilmiş..Diyo baba beni rahatsız etmeyin..Bu kafama takıldı yaw....
.
.
Yanlış yazıyı boşver şimdi.
.Kafana bişey takma..Fazlada derse kafa yormak iyideğildir..Biraz aktivitelere yanaş.Tekrar derse dön..Evdekilerle aranı düzeltmeye bak..Nede olsa sen cansın..Onlar senin canın..Anladın mı..Şimdi evdekilerinde moralleri bozulmuştur..Aç bi tel..Hatırlarını sor..Büyüklük yaşla değil..Anladın sen onu..