Ev Telefon Numaranızı Bulun

önce hesap makinenizi hazır edin
::belge::
Ev telefonunuzun ilk 3 rakamını yazın, ( alan kodu kullanmayınız! )
Bu 3 basamaklı sayıyı 80 ile çarpın, 1 ekleyin, 250 ile çarpın

Ev telefonunun son 4 rakamından oluşan 4 haneli sayıyı ekleyin, aynı 4 haneli sayıyı
bir daha ekleyin, 250 çıkartın ve 2 ye bölün...
Ve de SAKIN ÇIĞLIK ATMAYIN:queen::queen:
.
.
.
Alıntıdır.

offff süper bi denklem olmuş hayret verici ama gerçek ((:)

yok artık daha neler.bı yanlıslık olmustur ben bı daha yapayım:queen::queen:

Moderatör (forrap)
Güzel ama ben içinde ev telefon numaramı vermeden (önce ve sonra sonuçta o numaraları zaten denkleme giriyoruz) bulmasını tercih ederdim :p
Ev telefon numaramı parça parça da olsa girmiş olmayım,ama benim numaramı bulabilsin istiyorum kısacası :)

Not:Beyaz Show'un eski skeçlerindeki psikopatla alakam yoktur :p

Teşekkürler paylaşım için :)

önce düz sonra ters denklem basit bi yöntemmm :p ama güzel tabi paylaşımına gurban olurum abieeee

Ev telefonunun son 4 rakamından oluşan 4 haneli sayıyı ekleyin, aynı 4 haneli sayıyı

telefon numaram? xxxyyyy
xxx0000+yyy=xxxyyyy

(((((xxx*80)+1)*250)+yyyy+yyyy+1-250)/2

((80xxx+1)*250+2yyyy-250)/2

(20.000xxx+250+2yyyy-250)/2

(20.000xxx+2yyyy)/2

=10.000xxx+yyyy

=xxx0000+yyyy

=xxxyyyy

Güzel ama sonuc olarak parca parcada olsa bız tel numaramızı vermıs oluyıruz aslında ortada bılınmeyenlı bı denklem bıle yok sadece o sayıları evırıyo cevırıyo guzelce kafayı karıstırıyo verıyo :) Ama hos gercekten.

Ben ev telefonumu zaten biliyorum niye bi daha denklemle buluyorum ki :queen:

aaaa benim ev telefonum bumuymuş :):) bunları kim oturup hesaplar böle çok merak ediyorum yaa:):)

Zeki o tarafta..İşi çok onun..Seni görse görse Petek-Sibel.. görür Emrah..
Gençsin.Yakışıklısın..MOTORCUsun:p

telefon numaram? xxxyyyy
xxx0000+yyy=xxxyyyy

(((((xxx*80)+1)*250)+yyyy+yyyy+1-250)/2

((80xxx+1)*250+2yyyy-250)/2

(20.000xxx+250+2yyyy-250)/2

(20.000xxx+2yyyy)/2

=10.000xxx+yyyy

=xxx0000+yyyy

=xxxyyyy

Oturup formülle uğraştım. Tam somutlaşıyordu ki... :mrgreen: Kankam çıkarmış bile olayı.. :mrgreen:

Ben ev telefonumu zaten biliyorum niye bi daha denklemle buluyorum ki :queen:

Peki zeki mürende bizim görecekmi?

Lem işiniz gücünüz geyik... :p:p

O zaman size bir soru ; kaltalkalkardalsalkarkartalsarkardalkarkar. Bu tekerlemedeki ana düşünce nedir? :queen::queen:

Zeki o tarafta..İşi çok onun..Seni görse görse Petek-Sibel.. görür Emrah..
Gençsin.Yakışıklısın..MOTORCUsun:p

Yok be abi istemem ben petek sibel falan canım sıkkın 2-3 gündür evdekilerle aram iyi değil
işten çıktığım zamanki gibi oldum evde bunaldım havalar soğuk Sınavlarım var iyice stres yaptım bu ara

Oturup formülle uğraştım. Tam somutlaşıyordu ki... :mrgreen: Kankam çıkarmış bile olayı.. :mrgreen:

Lem işiniz gücünüz geyik... :p:p

O zaman size bir soru ; kaltalkalkardalsalkarkartalsarkardalkarkar. Bu tekerlemedeki ana düşünce nedir? :queen::queen:

Yanlış yazmışsın abicim tekerlemeyi :)

Son düzenleme:

Valla abicim inan uykum gelmişti malum görevden gelmiştim..Sitede metenin geyiğine yem verip dururken esneme sendromları aldı beni uzaklara giderken bi an aklıma sıcak yatağım geldi..
Geyikler kaçmış tabi.Bizede o zaman ağır abi ayarında siteye bi demet papatya falı bırakıp çıkmak,Sabahleyindde açıp kısmette ne görünecekse okuyup sonrada yorum yapmak düşerdi ki;Sen dedin ya ANA DÜŞÜNCE diye.. Tabiki düşse önce yürek sızlar sonrada kaldırıp başımın üstüne yerleştiririm..Analar kutsaldır....Önce senin sonrada diğer arkadaşların yanaklarından ,ANA'larında ellerimden öperim..Kırkküpkırkınındakulpu mu kolumuydu yoksa kırıkküp..Bi bakın hele neresi kırık..Hadi...Dalsalkar. Benkaçar.:p

Yok be abi istemem ben petek sibel falan canım sıkkın 2-3 gündür evdekilerle aram iyi değil
işten çıktığım zamanki gibi oldum evde bunaldım havalar soğuk Sınavlarım var iyice stres yaptım bu ara

Yanlış yazmışsın abicim tekerlemeyi :)
Ya emrah paşam sınav dedin mi yarama basıyosun işte..İnce yerini biliyon valla..Benim kerata da (Adaşın) sınavları yüzünden çocuk bi garipleştii..Odasına çekilmiş..Diyo baba beni rahatsız etmeyin..Bu kafama takıldı yaw....
.
.
Yanlış yazıyı boşver şimdi.
.Kafana bişey takma..Fazlada derse kafa yormak iyideğildir..Biraz aktivitelere yanaş.Tekrar derse dön..Evdekilerle aranı düzeltmeye bak..Nede olsa sen cansın..Onlar senin canın..Anladın mı..Şimdi evdekilerinde moralleri bozulmuştur..Aç bi tel..Hatırlarını sor..Büyüklük yaşla değil..Anladın sen onu..:cherry:

Son düzenleme:
Benim e-mailime gelmişti. Başlıkta sakın çığlık atmayın dı. Önce korktum. Açar açmaz kesin bişey çıkacak diye ama sonra baktım hiç bişey yokmuş. moralim bozuldu :queen: Paylaşım için teşekkürler.

GKN

bende buldum numaramı
kendi kendime sapıklıkmı yapsam hazır bulmuşkene:queen:

bu arada yıllarını matematikten kalarak geçirmiş bi insan olarak
hesap makinasıylada olsa bi işlem yapıp sonuç çıkarabilmenin saadet-i deryası içindeyim:cherry:

Super Moderator
Cep telefonu numaranızı da bulun:
Cep telefonunuzun ilk 3 rakamını yazın, ( operatör kodu kullanmayınız! )

Cep telefonunun son 4 rakamından oluşan 4 haneli sayıyı ekleyin, aynı 4 haneli sayıyı
.
.
.
Alıntıdır.

:p:queen:

Not: Alıntı bloğunun içindeki 3 kelime alıntı değildir, uğraştım yazdım:p

.
.
.
Alıntıdır.

Maşallah yukarda zaten ev telefonunun hepsini yazmışız göstermesi gayet normal :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar