Alıntı:
viper_1´isimli üyeden Alıntı
Oturup formülle uğraştım. Tam somutlaşıyordu ki...  Kankam çıkarmış bile olayı..
Lem işiniz gücünüz geyik... 
O zaman size bir soru ; kaltalkalkardalsalkarkartalsarkardalkarkar. Bu tekerlemedeki ana düşünce nedir?  
|
Olm tekerlemeyi yanlış vermişsin; kartalkalkardalsarkardalsarkarkartalkalkar olucaktı

Alıntı:
muratgergerli´isimli üyeden Alıntı
Valla abicim inan uykum gelmişti malum görevden gelmiştim..Sitede metenin geyiğine yem verip dururken esneme sendromları aldı beni uzaklara giderken bi an aklıma sıcak yatağım geldi..
Geyikler kaçmış tabi.Bizede o zaman ağır abi ayarında siteye bi demet papatya falı bırakıp çıkmak,Sabahleyindde açıp kısmette ne görünecekse okuyup sonrada yorum yapmak düşerdi ki;Sen dedin ya ANA DÜŞÜNCE diye.. Tabiki düşse önce yürek sızlar sonrada kaldırıp başımın üstüne yerleştiririm..Analar kutsaldır....Önce senin sonrada diğer arkadaşların yanaklarından ,ANA'larında ellerimden öperim..Kırkküpkırkınındakulpu mu kolumuydu yoksa kırıkküp..Bi bakın hele neresi kırık..Hadi...Dalsalkar. Benkaçar. 
|
Abi süper bi yorum tebrik ederim

Kırkküpkırkınındakulpukırıkküp
Albutakatukalarıtakatukacıyatakatukalattırdagetirt akatukacıtakatukalarıtakatukalamamdersetakatukalar ıtakatukacıdantakalattırmadanalgetirsonradelimavil iyesöyleotakatukacıyıtakatukalartakatukaniyetinebi zegetirir