oynayın ilginc

Son düzenleme:
Yaa ben hepsini sıradan oynuyorum..

En dikkatimi çeken şifre oldu..

Şifreyi buldum ama giremiyorum yardım please:)

Tamamdır girebildim bilmişim :)

Son düzenleme:
yaw cengiz bi kerede toplumsal msj taşıyan topic açın ulan :p

bu şifre oyununda rakamlar veriliyor adamın karnında yazan ama denek için yada bulup başka bölüme geçmek için hiç bir şey yok üye olmadım ondanmı acaba..... Güzel yapılmış ama sarmadı beni. Vaz geçtim. Paylaşım için sağol. Katil oyunuda güzel.

Son düzenleme:
bu şifre oyununda rakamlar veriliyor adamın karnında yazan ama denek için yada bulup başka bölüme geçmek için hiç bir şey yok üye olmadım ondanmı acaba..... Güzel yapılmış ama sarmadı beni. Vaz geçtim. Paylaşım için sağol. Katil oyunuda güzel.

Tamam işte onlarla şifreyi bulup oyunu devam ettiriyosun..

yaw arkadaşlar ne kadar içine girmiş sem oyunun yani hayal gücünüzü kullanarak oynandıgı için olsa gerek ben kendimi biraz fazla zorlamışım galibaa çlüm malikanesi akşam rüyama girdi yaw ilginç rüyamda oynamaya devam ediyodum daha heyecanlı oluyo yaw:)

yaw cengiz bi kerede toplumsal msj taşıyan topic açın ulan :p

yaw konunun içinde kankam iso yoksa işte o mesajların hepsi toplumsaldır anladın sen onu:mrgreen:

Son düzenleme:
şifre oynunu çözdüm.....

google saolsun :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

çalışm odasında takıldım ben...

şifre oynunu çözdüm.....

google saolsun :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

çalışm odasında takıldım ben...

Abi ben çalışma odasındaki kasayı açtım, deponun kapısını açtım ama hala nerde şifre istiyo bulamadım...

Bu arada bunları kendi bilgi birikimimle yaptım google la deil :queen:

Abi ben çalışma odasındaki kasayı açtım, deponun kapısını açtım ama hala nerde şifre istiyo bulamadım...

depoya kadar bende kendi çabalarımla geldim ama sabrında bir sınırı var ....

ama istersen linki verebilirm..öylede baya zevkli oluyor.. (züğürt tesellisi)

google yi kuullan mıyanlar için bir alkış istiyorum ve kendimi de kınıyorum ..tüh olsun bana lem kendi kendime dedektiflik kiiim ben kiiiim dedirti yaw:)

depoya kadar bende kendi çabalarımla geldim ama sabrında bir sınırı var ....

ama istersen linki verebilirm..öylede baya zevkli oluyor.. (züğürt tesellisi)

Deponun kapısını açtınmı???

Ben açtım bi yazı çıktı karşıma.. Kasayı açıncada bi mektup.. Çekmeceleri açamadım anahtarı dolapta aradım bulamadım.. Kesin çekmeceye gelince bi şifre girmek gerekiyo ama şifre ne :silent:

pınarr hanım, vaktinizi bu oyunla boşa harcamayın... vaktinizi mt'de daha verimli harcamanızı tavsiye ederim.......depoya kadar kendi çabamla bende geldim iyi kötü ancak ondan sonrası cevaplar baya alakasız....

cevabı versem mi, yoksa denemeye devam eder misiniz?

yaw baya zorluyo haaaaaa :mrgreen: bende googleden bulmadan geldim buralara kadar:mrgreen:

pınarr hanım, vaktinizi bu oyunla boşa harcamayın... vaktinizi mt'de daha verimli harcamanızı tavsiye ederim.......depoya kadar kendi çabamla bende geldim iyi kötü ancak ondan sonrası cevaplar baya alakasız....

cevabı versem mi, yoksa denemeye devam eder misiniz?

Şu müzeden çıkışı bana pm atsana yaa.. Dün çok uğraştım arkadaş pencereyi kapatmış sonra açmadım bi daha uğraşmadım ama için için merak ediyorum...

neymiş efendim cevap: kasayı açan şey anahtarmışta, anahtarın alfabedeki karşılığı 117???? bilmem neymiş... (harita, picassonun tablosu, müzenin "m" si ne alaka o halde) . hiç eğlenceli, zevkli değil... kusura bakmayın..

ben beyendim ama şu garip yazıyı cözmek için yabancı eserleri bilmek gerekiyomuş orda takıldım ve hile yaptım tabii:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar