Mekatronıkten anlayan

:salut:abılerım mekatronık odevım var sızden yardım ıstıyom anlayanlar kullana bılecıgım parcalar hakkıdna bıraz bılgı verırse sevınırım odevın konusu sus havuzu yapımı yanı muzık rıtmıne gore suya sekıl verılcek :salut::pr:

Abi bazı alış-veriş merkezlerinde bildiğim kadarıyla bu bahsettiğine benzer olay var. olmassa yetkilisini bulup bilgi edinmeye çalış. Bu konu hakkında burdan net bilgi alacağını sanmıyorum.... Eğer bahsettiğin havuzlardaki suyun müzik ritmine göre tazzikli fışkırdığı falansa.... değilsede belki bilgi edine bilirsin.

bence bırak ödevi okuma ben pişmanım okuduma :queen::queen::queen: şaka bi yana yardım etmek isterdim ama bu sene bütün derslerden kaldım:salut:

arkadaşım elektronikç bir arkadaşım var yardımcı olabilir belki ama benm aklıma bişey geldi ufakken hoparlöre paralel ampul takardım ve bas vurdukça yanması fazlalaşır keilince azalırdı bununla bir aracın silecek pompasını çalıştırsan mesela basta havuzun elirli fıskiyelerini çalıştırabilirsin tabi bu tamamen benim düşüncem ne derece olur bilemem. motor ustasıyım elektriği mekaniği bilirim birazda elektronik beni bozar..

:salut:
arkadaşım elektronikç bir arkadaşım var yardımcı olabilir belki ama benm aklıma bişey geldi ufakken hoparlöre paralel ampul takardım ve bas vurdukça yanması fazlalaşır keilince azalırdı bununla bir aracın silecek pompasını çalıştırsan mesela basta havuzun elirli fıskiyelerini çalıştırabilirsin tabi bu tamamen benim düşüncem ne derece olur bilemem. motor ustasıyım elektriği mekaniği bilirim birazda elektronik beni bozar..

Cok tesekur ederım denemekte yarar var ıns beceırım :salut:

:salut:abılerım mekatronık odevım var sızden yardım ıstıyom anlayanlar kullana bılecıgım parcalar hakkıdna bıraz bılgı verırse sevınırım odevın konusu sus havuzu yapımı yanı muzık rıtmıne gore suya sekıl verılcek :salut::pr:

buraki77 nickli abimiz Elektronik Mühendisi...Üniversitede araştırma görevlisidir...yardımcı olur...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu kadar yanlış yönlendirme yapılan başka bir konu yoktur herhalde bilen bilmeyen konuşmuş
olaya açıklık getiriyorum
o senin dediğin şey transformırs dır. optimus brayn var bi de. ama karışık aletler. yapması zor. bir ara sitroen yaomıştı c4 için onlardan teknik destek alabilirsin ama sanki biraz maliyetli gibi olur.

başkentin_asi_pilotu mete_han recruit cok tesekur ederım arastırmaya dewam edıyom sımdı aklıma bır sey daha geldı mesela selonaıd valfı ıle ufak bır akımla calısıtırsak dewreye baglsak haporlerden akım geldıgınde cek valfden su cıksa sonra muzık kesıldıgınde valf kapasan bole bır sey olurmu yanı mantıklı olurmu daha baslamadım hala arastırma kısmındayım be cok az bır zamaın kaldı yardım lutfen

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hiç anlamam ama müziğin şiddetine göre hoparlöre akım geleceğine göre gelen akımın hızında çalışan bir pompa yaparsan müziğe göre su püskürtür.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
başkentin_asi_pilotu mete_han recruit cok tesekur ederım arastırmaya dewam edıyom sımdı aklıma bır sey daha geldı mesela selonaıd valfı ıle ufak bır akımla calısıtırsak dewreye baglsak haporlerden akım geldıgınde cek valfden su cıksa sonra muzık kesıldıgınde valf kapasan bole bır sey olurmu yanı mantıklı olurmu daha baslamadım hala arastırma kısmındayım be cok az bır zamaın kaldı yardım lutfen

Kadıköy yazıcıoğlu veya karaköy selanik pasajına git, 5-10 ledli felan bir vumetre al(5-10ytl), led çıkışlarına ULN2003 entegresi at sonra röle sür(yaklaşık 20ytl), röle çıkışlarından selenoidlerini sür.
Hızlı bir selenoid bulmalısın pahalı olabilir fiyat muamma.

En son yapılan otomasyon fuarında bir firma selenoidleriyle bildiğin kayan yazının sulu olanını yapmıştı, muhteşem birşeydi, suyla havaya yazı yazıyorlardı, araştırıp o firmayı bulabilirsin ama yineliyorum selenoid fiyatlarını duyunca ağzın açık kalabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar