babaçi çok güzel kısmet yapmışsın,ben gölde olta atarım.eyer seninkiler kadar bol yakalasam taşıyamam herhalde.ama çok güzel eline sağlık.öğreten olsa deniz olayınada gireceğim ama denemelerim boş çıktı

bende vazgeçtim.
Alıntı:
tekila_30´isimli üyeden Alıntı
Selamlar. adım faruk. bende Yamaha Ybr125 var. bende balık hastasıyım. sizinle tanışmak ve değişik yerlere balığa gitmek isterim.
|
tekila değişik yerlere balığa gidelim ama nasıl yapacağız.adana nireeee senin oralar nireeeee.ama gönüllerimiz bir olsun hayat bu belli olmaz belki bir gün.
Alıntı:
tigermbz´isimli üyeden Alıntı
ömrümü yedi bu iş, 4 yıldır yeminliyim balığa gitmiyorum. halbuki motor var şimdi nere istersek gidebiliriz ozaman çektiğimiz kahırlar olmazdı ama tövbe demişim bir kere.
|
abi balığa tövbe olmaz yapma

.hadi mangala attığında yanına açtığın nevaleye desen anlarım,gel sen yine yakalada paylaşım olayına uzak kalma
Alıntı:
zion1´isimli üyeden Alıntı
valla bir sene dir balıga cıkamıyorum..heeey gidi günler heyy..
demir gürsel abi foto neresi? 
|
heeey gidi günler ya.ben tutayım sen seyret böyle...sözleşelim beraber gidelim bi gün.yere gelince hoca restoranın önündeki burun,süleyman demirelden aşağı inerken yeni devlet hastanesinin aşağısında...balığa çıktımmı oraya giderim...beklerim isoyuda kapar gelirsin.
Alıntı:
belo´isimli üyeden Alıntı
balıkçılık varda motor mevcut değil inşallah seneye bu balık avı için bir tane enduro alacağım herkese rastgele
|
abi balıkçılık varsa motorda olmalı.arabayla her yere giremezsin sana dediğin gibi bir enduro ayarlayalım.
vallahi evimde yer olsa sırf balık için bi motor daha alacagım.çünkü er5 ' e kıyamıyorum çoğu zaman,buda oltacılık hayatımı çok etkiliyor.ama naaparsın yer yok.bi evde 4 tane bazen 5 tane motor oluyor.
bu arada paylaşıma tam gaz devaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm