Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

! Acil Kana Ihtiyaç Var !

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    20 Mayıs 2007
    Şehir
    istanbul/pendik
    Motosikleti
    mondial 150RE 2006
    Arkadaşlar bu arkadaşlarımın bir tanesinden mail olarak geldi. Benim ve çevremdekilerin kanı uymadığı için siteye yazmaya karar verdim. Eğer kanı uyupta vermek isteyen arkadaşımız varsa aşağıdaki telefon numarasına ulaşarak genç kardeşimizin birkaç gün daha rahatlatmasına yardımcı oluruz. Kan Hayattır..

    < Okan Sönmez 20 yaşında lösemi (kan kanseri) ; hastası, gata tıp fakültesinde yatıyor,hayatta kalmak icin hergün en az iki ünite trombosite ihtiyacı var. Ama kan grubu B rh (-) (negatif) olduğu için ailesi kan (daha doğrusu trombosit) verecek donör bulmakta zorlanıyor.
    Babası Hayrettin Sönmez insanların ilgisizliğinden yakınıyor. işyeri olan İstanbul Büyüksehir Belediyesine yaptığı başvuruya 30 bin çalışan arasından sadece 3 kişi cevap vermiş. Oğlunu yaşatabilmek icin varını yoğunu ortaya koyuyor. Eğer siz veya bir tanıdığınız B rh (-) negatif; kana sahipse Lutfen Hayrettin Sönmez'e ait 0535 744 87 10 numarali telefonu arayın. Yok ben böyle işlerle ilgilenmem? diyorsanız. En azından mouse'nuzu birkaç kez tıklatarak bu mesaji adres defterinizdeki kişilere yollayın. Orda yatan sizin çocuğunuz veya kardeşiniz olabilirdi.

    Not: Trombosit kanın pıhtılaşmasına yol açan bir maddedir. Kişi trombosit verdikten 3 gün sonra yeniden trombosit verebilir. Sağlıklı bir insan yılda 24 kez trombosit verebilir. Kandaki trombosit ayrıştırılması işlemi yaklaşık 50 ile 70 dakika arasinda sürmektedir, eğer bunu yapamıyorsanız en azından mousenuza bi kaç kez tıklatarak bu gence yardımcı olabilirsiniz unutmayın bu siz yada kardeşiniz yada çok'sevdiğiniz biride olabilir..
    Duyarlı insanlar olarak mutlaka birilerinin bu mesaja elini uzatacağına inanıyorum. Çünkü bugün onaysa yarında bize lazım olacak bir ünite kanı İstanbul gibi kocaman bir megaşehirde bulmak zor olmasa gerek. Eğer yazdıklarımda bir hatam olduysa kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    28 Mayıs 2007
    Şehir
    Antalya caddeleri
    Motosikleti
    speed 150 naked
    istanbulda yaşayan bütün tanıdıklarıma forward ettim umarım bi katkımız dokunur Allah şifa versin...
    Sürat felaket değil galibiyettir

  3. #3

    Üyelik
    20 Mayıs 2007
    Şehir
    istanbul/pendik
    Motosikleti
    mondial 150RE 2006
    Sağol arkadaşım cevap veren parmakların dert görmesin


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)