Sadece Burasımı

motosiklet.net kullanıcıları sadece bu siteye mi takılıyo, yoksa takıldıkları başka bi site varmı? (ikiteker,motordelisi.....) bi de takıldığınız başka yer varsa nickleriniz heryerde aynı mı?

Ewet heryerde benden bi tane var ama sakın onları gerçek sanma. asıl olan burada yani [motosiklet.net] de onlar sadece kopyalarım vede hepsinde Romans504
siteler: mynet.com, google.com, arabulursun, cilveli.com, sedatabi.com, kısaca her com, net, org, vs. varım ben için rahat ettimi çünkü ben yoruldum yazmak dan :cherry: :flower: :queen: :queen: :flower:

Herkezin kendi özgür iradesidir ve saygı duymak gerekir.İllegalin herzaman zevki ayrıdır.Onlarca yerli ve yabancı siteye üyeyim ve bundan mutluyum.Lütfen siteleri,sahiplerini ve üyelerini rencide etmeden yorum yapalım.Saygılarımla... :bounce:

kimse kimseyi rencide etmedi fausten...çolakoğlu'nun ve benim msj ımı daha dikkatli okursan sevinirim...bizde kendi düşüncemizi belirttik ve bize itici olduğunu sölemek istedik...buda özgür irade sanırım :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar