Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Katliam gibi kaza...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Bicak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Temmuz 2007
    Katliam gibi kazada 20 fındık işçisi öldü
    7 Ağustos 2007

    Eraydın AYTEKİN- Halife YALÇINKAYA KANGAL (Sivas), (DHA)

    SİVAS’ın Kangal İlçesi’nde fındık işçilerini taşıyan 02 J 6029 plakalı minibüs ile 21 AU 266 plakalı meyve yüklü kamyonun çarpışması sonucu karayolu kan gölüne dönerken, 20 kişi hayatını kaybetti.

    Kaza dün saat 21.30 sıralarında Sivas-Malatya Karayolu’nda Kangal İlçesi’ne bağlı Alacahan Beldesi Akgedik Köyü yakınlarında meydana geldi. Diyarbakır’dan fındık işçilerini Karadeniz’e taşıyan Mustafa Akgün yönetimindeki minibüs karşı yönden gelen meyve yüklü kamyonla henüz belirlenemeyen bir nedenle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucu iki araç demir yığınına dönerken, minibüste aralarında çocukların da bulunduğu 18 kişi parçalanarak hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralı kurtuldu. Kazada kamyondaki iki kişi de can verdi. Kazadan yaralı kurtulan tek minibüs yolcusu yoldan geçen bir araç tarafından hastaneye yetiştirildi. Minibüsten ilk olarak 7 ceset çıkarıldı. Olay yerine sevk edilen ambulanslar cesetleri Kangal Devlet Hastanesi morguna götürdü. Yapılan incelemede çoğu parçalanmış 11 kişinin cesedin ise sıkıştıkları yerden çıkarılabilmeleri için sivil savunma ekiplerinden yardım istendi. Jandarma görevlileri, cesetlerin parçalanması nedeniyle ölü sayısında değişiklik olabileceği uyarısında bulundu.

    Kaza nedeniyle kamyondan meyvelerin saçıldığı karayolu ulaşıma kapanırken, her iki yönde uzun araç kuyrukları oluştu. Trafik ekipleri Sivas’tan Malatya yönüne giden araçları Gürün ve Divriği ilçe karayollarına, diğer istikametteki araçları ise benzin istasyonlarına yönlendirdi. Kaza haberini alan Sivas Valisi Veysel Dalmaz da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

    www.hurriyet.com.tr

    SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ekim 2006
    Şehir
    Rize/Merkez
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    allah ramet eylesin ! insan ı da mal etmişler yaa
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)