kuaförcünün msn adresi

bu tabela bakırköy de ki .... hastahanesinin yanındaki bir kuaföre ait benimde dikkatimi çekti ve resmini çektim sizlerle pahlaşayım dedim bana göre komik size göre? buyrun resimler:queen:
my.php

Tabelalara önceden tel no yazılırdı eee devir degişti.Şimdide msn adresi yazılmaya başlandı:p

genç kaptan;718484' Alıntı:
bu tabela bakırköy de ki .... hastahanesinin yanındaki bir kuaföre ait benimde dikkatimi çekti ve resmini çektim sizlerle pahlaşayım dedim bana göre komik size göre? buyrun resimler:queen:
53szzpw.jpg

Linkini verdiğin fotografta, absürd bir şey göremiyorum. :silent: (sadece hotmailnoktacom bitişik yazılmalıydı)

O esnaf, müşterileriyle, e-mail ya da msn aracılığıyla iletişim kuruyor, randevu taleplerini net üzerinden değerlendiriyor olabilir.
Elin kusurlarından önce, kendi hatalarımızı görelim. :bounce:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Linkini verdiğin fotografta, absürd bir şey göremiyorum. :silent: (sadece hotmailnoktacom bitişik yazılmalıydı)

O esnaf, müşterileriyle, e-mail ya da msn aracılığıyla iletişim kuruyor, randevu taleplerini net üzerinden değerlendiriyor olabilir.
Elin kusurlarından önce, kendi hatalarımızı görelim. :bounce:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
:cat::cat::cat::cat::cat::cat:

bence de ne var bunda. bu arkadaşımız yoğun işleri olan birisi ise .. kuaför randevularını internet üzerinden veriyor olabilir.. :cat:

saygılar..:wiinkk::bounce:

bence de normal bişe:cat: msn yoluyla millet iş yapıyor artık..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar