protesto için

arkadaşlar ,altta linki vericeğim adrese bir göz atmanızı istiyorum .Bu sitede köpek dövüşlerinden bahsedip adreslerini veriolar satışlar içinde aynısı. ilgilenler ve duyarlı arkadaşlar bu siteye yorum yazarsa çok sewinirim.
Ayrıca sizden yine imza istiyorum vicdan sahibi herkez linkinde konuyu açıklıyorum..:rendeer:
http://www.bayazit.net/alphan/index.php?p=12&cp=45#commen

ben her zaman doğa kanunlarından yanayım,
bunu değiştirmek için uğraşan zihniyete karşıyım,
hayvanlarda bir canlı ve bi çoğumuzdanda daha çok insanlar :)
duyarlılığınız güzel ama destek şart.

:farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En büyük desteği aslında veterinerlerin vermesi lazım çünkü hala yasak olmasına rağmen Pitbull cinsi köpeklere farklı cins yazıp karne verenlerde suç

En büyük desteği aslında veterinerlerin vermesi lazım çünkü hala yasak olmasına rağmen Pitbull cinsi köpeklere farklı cins yazıp karne verenlerde suç

Pitbullar tehlikeli değiller onları tehlikeli yapan insanlar.Hayvanları psikopat olarak yetiştirip adını çıkardılar.Benim koca bi pittbula sarılıp uyumuşluğum bile var.Onlar asla sebepsiz bir canlıya zarar vermezler.
Bu dövüşlerin ortadan kalkması lazım .destek şart diyorsunuz ozaman destek için bir şeyler yapın.Çoğunuz sadece bakıp vah vah diyor bir imza vermekten bile kaçınıyor.:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben bu konuya duyarlıyım. İnsana dahi değer verilmeyen bir toplumda bu hayvanların ne kötü durumlarda yaşadığını tahmin bile edemiyorum.

köpek dövüşlerinde sahiplerinin cebine para giriyor
gözünü para hırsı bürümüş insanlar bunu yapıyor
yani hayvan umurlarında degil cebine gircek para önemli:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar