İnsanlığımızdan Utandık

İspanya'nın Seville kentinde yapılan boğa güreşlerinde yaşanan insanlık ayıbını bir at ortaya çıkardı.
İspanya'nın Seville kentinde her yıl nisan ayında yapılan boğa güreşi festivali yine kanlı bir güne sahne oldu.

34591.jpg

Matador Diego Ventura atının üzerine gururla oturdu ve 'şova' başladı.

34594.jpg

Ventura'nın kılıçlarının hedefi boğaydı. Yüzündeki ifade aslında kimin vahşi olduğunu ortaya koyuyor. Başka söze gerek yok...

34595.jpg

Matadorun her yeni kılıç darbesi binlerce İspanyolu kendinden geçirdi.

34596.jpg

Boğaya sapladığı kılıçlarla tatmin olmayan Ventura, daha çok alkış için boğanın kulaklarını da kesti.

34597.jpg

Tribünlerden gelen mükafatını alan kahraman sevinç çığlıkları atarken yaralı boğa hemen yanı başında can çekişiyordu.

34598.jpg

O sırada boğaya yaklaşan matadorun atı insanlık dersi verdi. Binlerce insanın göstermediği merhameti gösterdi ve boğanın yaralarını kendince iyileştirmeye çalıştı.

34599.jpg

Alıntı : http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=80110

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
söylenecek söz yok zaten bu son resmın ustune..........

Elindeki kılıçları alıcaksın salacaksın arenaya. Boğa boynuzlarını... Tövbe ya.

Rezillik, iğrenç birşey. Bir söz vardır: ''Hayatta korkulması gereken tek hayvan insandır.''

Gerçekten insanlığımdan utandım. Eğer bunlar insansa ben hayvan olmayı tercih ederim.

offf gecenin bir yarası hayvanlara karşı ayrı bir sevgisi olan ben çok kötü oldum.
adamı verseler elime bir kaşık suda boğarım. ne sinir bi surat ifadesi var ya :pr:

tamam adam serefsız lavuk vs vs...
surat ıfadesı kotu falan...
onu ızleyen bınlerce ınsan kahraman gozuyle bakıyor ama......

kusura bakmayın ama sölemeden duramayacağım :pr:
o adamı izleyip, aşşağılık adama kahraman gözü ile bakan insanlar halt etmişler ::rantinp:

kusura bakmayın ama sölemeden duramayacağım :pr:
o adamı izleyip, aşşağılık adama kahraman gözü ile bakan insanlar halt etmişler ::rantinp:

ben son smilenin ustunden gecen yazıları okuyabılıyorum ayıp ayıp burda soleme ole seyler yakısıomu?????

ya bıze gore oyle bunun kesınlıkle acıklaması yok ama onların kulturude bu yondde....
hatta bu konu uzun yllardır acılır uzun yıllardır bızım kurban kesme işine doner sonu......
bırazdan bunu dusunemeden kıyaslamaya calısanlar cıkabılır ondan soluorum

ben son smilenin ustunden gecen yazıları okuyabılıyorum ayıp ayıp burda soleme ole seyler yakısıomu?????

ya bıze gore oyle bunun kesınlıkle acıklaması yok ama onların kulturude bu yondde....
hatta bu konu uzun yllardır acılır uzun yıllardır bızım kurban kesme işine doner sonu......
bırazdan bunu dusunemeden kıyaslamaya calısanlar cıkabılır ondan soluorum

:queen: :cat: :cat: :cat: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar