19 Mayıs ATA 'ya ziyaret

evet arkadaşlar az önce 14 Nisan Cumhuriyet yürüyüşünden geldim ve böylesine harika kalabalığı görünce geçen sene "19 mayısta 1000 motor ile Anıtkabirdeyiz" etkinliğini hatırladım.
Nisanın ortasına gelmemize rağmen henüz bir başlık açılmadığını farkkettim,ister 10 ister 100 motor olalım ama vazifemizi yerine getirelim.Bu senede bir festival havasında geçmesini dilerim

Evet arkadaşlar,19 mayısta çevre illerdende katılımla beraber Türk halkı ve motor sevdalısı olarak her yılki ziyaretimizi gerçekleştirelim.

kardeşim çok saolasın iyi düşünmüşsün bende gelmeyi çok isterdim ama

gönlüm o gün sizizle olacak:cat: :rendeer: :)

umarım katılım çok olur. Güzel bir başlık iyi düşünmüşsün hocam.
Maalesef eşimin sınavı nedeniyle biz katılamayacağız.
saygılar,

bu basliga genelde gelemeyenler mesaj atacak ama moral bozmamak lazim, 19 mayis 19bin motor neden olmasin :cat:

Bayrak direği lazım. motor için 19 Mayısta bayrak asmak için. önerisi olan var mı?

Bayrak direği lazım. motor için 19 Mayısta bayrak asmak için. önerisi olan var mı?
plastik bayrak sopaları nerde satılır bilen varmı?bende bayrak çok ama sopa yok her defasında sırtıma bağlıyorum.motora baglayıcak biyer mutlaka bulunur.senin motorda gidona bile bağlarsın

bu basliga genelde gelemeyenler mesaj atacak ama moral bozmamak lazim, 19 mayis 19bin motor neden olmasin :cat:
geçen sene 500 e yakın motor vardı süper olmuştu, arasıra youtuba girer izlerim:)
inşallah bu senede güzel bir organizasyon olur.MD de bir arkadaş söyledi mbinli hazırlık içindeymiş...

19 mayis stad civarinda mac zamanlari cok olur bayrakcilar, bir de ulkealan alt kata bakablirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar