Hangi Radyoları Dinliyoruz?

Hangi Radyoları Dinliyoruz?

• BEST FM

Oy: 9 37.5%
  • ALEM FM

Oy: 5 20.8%
  • POWER FM

Oy: 3 12.5%
  • NUMBER ONE FM

Oy: 0 0.0%
  • RADYO KLAS

Oy: 2 8.3%
  • RADYO TATLISES

Oy: 1 4.2%
  • MYDONOSE TURK POP

• POWER TURK

Oy: 3 12.5%
  • SHOW RADYO

• RADYO D

• SLOW TURK

Oy: 1 4.2%

• Kullanılan toplam oy
    24
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Benim pek fazla radyo dinleme kültürüm yoktur, uzun yıllardır aynı kanalı (belli programlar) dinlerim.

Acaba motosiklet kullanıcıları genel olarak hangi radyoları dinliyor?

Belkide daha önce hiç bilmediğimiz veya duymadığımız bir radyo programını yada radyo kanalını bu anket sayesinde keşfedip TV tutsaklığından kurtulup Radyo kültürümüzü genişletiriz. :cat:

Ankette dinlediğiniz radyo yoksa mesajınıza ekleyin ankete katacağım.

Son düzenleme:
Lüleburgazda fazla radyo alternatifim yok. :) Ama ist. otursam bir çok radyoyu dinleme imkanım olurdu sanırım.Tabii otomobil kullanırken :p

Eczane de radyo dinlemiyorum valla, genelde pc de kayıtlı (kenanım yani :p ) şarkıları dinliyorum...
Radyo dinlersem eğer, powertürk ve powerfm :)

Radyo D de Muzo vardı, her akşam dinlerdim..Şimdi Tatlıses de mecburen orayı dinliyorum.. :wiinkk:
Seçeneklere Tatlıses i ekler misiniz sayın modum :p :mrgreen:

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben sabahları BESTFM'in GAZOZ AĞACI ve akşam da GAZOR'u yani CEM ARSLAN'ı dinlerim.Tavsiye ederim işe giderken ve işten çıkarken harika zaman geçire bilirsiniz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
turkbase radıo ve nüve radyo internet üzerinden dinliyorum

Lisedeyken akşamları Alem Fm'de Zeki Kayahan Coşkun'u; bi de Radyo D'de Muzo'yu dinlerdim..

uzun zamandır öylesine açıyorum radyoyu:) ipod'lar sağolsun:)

Lisedeyken akşamları Alem Fm'de Zeki Kayahan Coşkun'u; bi de Radyo D'de Muzo'yu dinlerdim..

uzun zamandır öylesine açıyorum radyoyu:) ipod'lar sağolsun:)

:cat: :cat: Matrax devam ediyor. 2002'den beri dinliyorum...(Tabi vakit buldukça.) :cat:

Alem FM , Matrax Hafta içi 23:00 - 02:00 arası :bounce:

Moderatör (forrap)
Power fm dinliyorum,arada da Slow Türk iyi gidiyor.Tabi radyo artık çok fazla dinlemiyorum bende,mp3 playerların yaygınlaşması radyoları biraz öldürdü gibi...İstediğin müziği netten kolayca bulmak da cabası oldu tabi ki.

powerxl dinliyorum gerçekten çok güzel hem yabancı hem türkçe...80 ve 90ların türkçe ve yabancıları çalıyor. en az reklamla tadını çıkartıyorum

107.9 radyo dokuz eylül.dj ler dokuz eylül üniversitesi öğrencileri.rock ağırlıklı çalıyorlar.izmir de olanlara tavsiye ederim.

Sabahları Alem FM'de Nihat'la curcunayı dinliyorum sadece.

+1

sabahları 08:00-09:00 arası alem fm'de nihatla curcuna'yı dinlerim. 09:00-10:00 arasıda best fm de murat erdin'le konuşan gazete programını dinllerim.

bence her ikiside dallarında en iyileri.
alem fmdeki nihat yorumuna güvenilecek birisi dogruya dogru yanlışa yanlış diyen birisi ve birçok kez vali ile belediye başkanı ile davalık oldu. çok konuşan birisi ve lafıda yukarıdakilerin pek işine gelmiyor.ayrıca geyik ile karışık laf otutturmasını çok iyi yapıyor:mrgreen:

murat erdin ise sabah sabah tarafsızca oldugu gibi hiçbir degişiklige ugramadan haberleri dinleyebilecegimiz bir sunucu.ve ayrıca sabah konuğu 09:20'de Metehan Demir'in yorumlarıda dinlenilmeye deger.

ben her ikisininde yaptıgı programı begeniyorum.

Son düzenleme:
Hocam Zeki kayhanın programını dinlerdim eskiden. Ama bi süre sonra monotonlasma yaptı bünyede simdi dinlemiyorum. Mp3 dinlerim genelde ama mümkün oldugunca Power FM deki Bay J' yi kacırmam, kacırmamanızıda tavsiye ederim arkadaslar. Havayı Koklayan adama takıldığı anlar bomba oluyor. Üstüne tanımıorum, Hastasıyım

2e31cc6b7ewv6.jpg

ben "europa plus 126.0fm"u dinliyorum ama secenekler arasinda yok..:silent:

aslında pek çok radyo alışkanlığım yok ama gece 10:00 ile 01:00 arasında tatlısesi dinliyorum diğer saatlerde radyo dinleme imkanım olsa bile açmadığım bir kanal aslında o belirttiğim saatlerde; yıllardır fırsat buldukça dinlediğim "muzo ile yastık sohbeti" programı için dinliyorum yani daha önce radyo d deydi daha öncede başka bir radyoda adam kanal değiştikçe bizde frakans kayıtlarımızı değişitiriyoruz anlıyacağınız :)

Elıntcım Mete Han Demir 09.21 de başlar...:)

Sabahın köründe ister istemez bizim keko Gazoz ağacını dinliyoruz...çok zeki sayılmasada olayları irdelemesi yetiyor...sonrasında Ali Ferah Bod'dan spor yorumları...Adaşdan TR yorumları...sonracıma uyuz olduğum cıvıtık bir kız çıkıyor...ayçamıydı neydi adı...

öğlen 12 de adamım manyak Ceyhun Yılmaz çıkıyor...Hayri abiyle iddia geyikleri...son olarakda 18-200 arası mümkün mertebe Yavuzun Minibüsünü dinliyorum...Heleki Aziz başkan taklidine bayılıyorum...kaçmaz program...

Bay J den nefret ediyorum...Gezegen Mehmetden nefret ediyorum...

kafam yerinde değilse Radyo Şahinde eski Kral fm tayfasına takılıyorum...oda Cengiz Kurtoğlu şarkıları çıktığında...

Yabancı müzikte ise favorim 90.2 radyo hits...50 şarkıyı yıllardır tekrar tekrar çalıyor...artık alıştım hangi çalacak ezberledim...alışkanlık işte...

TRT FM, bazı geceler çok hoş latin müzikleri çalıyorlar
ADANA KRAL var bide, onlar da sabah 5 civarı kamuran akkor'dan bir ateşe attın beni diye bir şarkıyı çalıyorlar,hiç aksatmıyorlar sağolsunlar, onu dinliyorum, yakıyorum sigaramı, gün doğuyor,kafayı vurup yatıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar