Mt tek kelime ile bir üniversite dir , bir eğitim kurumudur.Motorsiklet macera ma başladığım zaman bilgim "0" dı .Ne öğrendimse bu konuda MT çatısı altında ki Sayın katılımcı arkadaşlar dan öğrendim , hala da öğreniyorum.Sadece motosiklet le de kalmadı olay yeni arkadaşlıklar kurdum .Ülkemin öbür ucunda normal şartlar da hiç tanışmayacağım hiç görmiyeceğim insanlarla tanıştım.Bu olanakları bu insanları bir çatı altında toplayan MT ye ve katılımcı arkadaş lara çok çok teşekkürler.
Çok selamlar. :rendeer:
Aynen. Proyla tanıştım mesela. O gün bugündür bambaşka bir insanım :queen: :queen: :queen:Mt tek kelime ile bir üniversite dir , bir eğitim kurumudur.Motorsiklet macera ma başladığım zaman bilgim "0" dı .Ne öğrendimse bu konuda MT çatısı altında ki Sayın katılımcı arkadaşlar dan öğrendim , hala da öğreniyorum.Sadece motosiklet le de kalmadı olay yeni arkadaşlıklar kurdum .Ülkemin öbür ucunda normal şartlar da hiç tanışmayacağım hiç görmiyeceğim insanlarla tanıştım.Bu olanakları bu insanları bir çatı altında toplayan MT ye ve katılımcı arkadaş lara çok çok teşekkürler.
Çok selamlar. :rendeer:
Aynen. Proyla tanıştım mesela. O gün bugündür bambaşka bir insanım :queen: :queen: :queen:
zuhhuahuahau,abi burda bile anti_metehanizm yapion helal sana :queen:Motorla ilgili bir sürü gereksiz şey öğrendim, mete_han'la tanıştım, rüyamda motor kabusumda mete görüyorum :mrgreen: