Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Burçlar

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ocak 2005
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    Benimki motor burcu, o burda yok niyeeeeeeeeee
    ayrıca oğlak öyle 7 sayfa yazmaz oğlaklar duygusaldır duygusal yaklaşırlar sana bunları kim söylediyse seni kandırmışlar
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    Forumdan Uzaklaştırıldı solistalper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Nisan 2006
    Şehir
    Balçova/İzmir
    Motosikleti
    mondial 150 Zat
    KOVA
    Hep çevresindekileri düsünen, insancil duygulari fazla gelismis, sevgi dolu kovalar. Allah sizin iyiliginizi versin emi? Ayol bu ne vericilik, bu ne genis bir yürek öyle. Sana sabit fikirli diyenler, senin her fikrinin bir cevher oldugundan habersiz mi? Esitlik senin için ne kadar önemli. Ah keske herkes senin çeyregin kadar bile olabilse. Sen çok yasa emi?


    sevgili burç yalakalığa gerek yok hehe

  3. #43
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ekim 2006
    Şehir
    Rize/Merkez
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    BALIK
    Insanlar öyle duygu yoksunu olmuslar ki, senin bu yaradilisin özü duygusalligini alaya alacak kadar saçmalayabiliyorlar bazen. Sen paranoyak degilsin canim, ince fikirlisin. Ama nerdeee, bu ayrimi yapacak kafa bazilarinda. Ben senin o yanagina düsen göz yasini seviyorum, o hüzün dolu bakisini seviyorum, o sevgi dolu , gizemli yüregini seviyorum. Sana sikici diyenler bogum bogum sikila insallah. Sen ferah tut kendini. Rahat ol, bosver, takma o çan çan çeneleri kafana.

    Benim burcum bu olamaz
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

  4. #44
    Beatrice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ekim 2006
    Şehir
    Marmaris
    Terazi ve denge Külliyen yalan arkadaşlar Yok öle bişi

  5. #45
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ekim 2006
    Şehir
    Rize/Merkez
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Neden yalan olsun ; sen istisnasın demek ki
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

  6. #46
    Beatrice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ekim 2006
    Şehir
    Marmaris
    Hayır istisna olan ben değilim dengeli teraziler

  7. #47
    sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Eylül 2006
    Şehir
    Muğla nın herhangi bir gizli cennetinde.
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    akrep ehehe narsistin önde gideni olmuşuz yahu...hep bana hep bana.ama gözler konusunu vurgulamış arkadaş....bu gerçek.mal mal bakıyorum o yüzden gözlüksüz çıkmam abi
    Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...

  8. #48
    Beatrice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ekim 2006
    Şehir
    Marmaris
    Bence burdaki burçlar çok alakasız yaa her burcu o burçtan tanıdığım insanla karşılaştırıyorum alakasız işte alakasızz ama yinede güzeL.

  9. #49
    hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Eylül 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    ikizler gibisi varmı ya
    Ride your way

  10. #50
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Haziran 2006
    Şehir
    Rize
    Motosikleti
    F 650 GS
    en kralı terazi. herşeyi dengede tutuyorum

  11. #51
    hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Eylül 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en kralı terazi. herşeyi dengede tutuyorum
    dogru dedın walla bak kaskın yonu bıle dıger tarafa bakıo
    Ride your way

  12. #52
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Haziran 2006
    Şehir
    Rize
    Motosikleti
    F 650 GS
    evet senin kask diger yöne bakıyoya benimkide tersi yöne baksınki denge kurulsun o bakımdan yanii.

    milletin dengesini biz kuruyoz yaaa. bu terazi burcu kendini topluma adamış kişilerin burcu oluyo sanırım

  13. #53
    T_uruncu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Aralık 2005

    Burçlar

    Ben ikizler burcuyum da, , burcuma bu kadar uyduğumu görünce burçlara inanmaya başladım . Motosiklet.net üyeleri burçlar konusunda ne düşünüyor acaba...

    İşte ikizler:

    İkizler, Zodyak'taki üçüncü burç tur. Antik zamanlarda sizi Tanrıların arabası olarak nitelendiriyorlardı; siz yaz başlangıcının en güzel haberlerini getirirsiniz. Güneş bu burca, gıpta edilecek derecede zekâ vermiştir. Size özel düşünülürse, İkizler civa gibi yerin de duramaz. Hava grubunun özelliklerini taşıyan değişken ve tahmin edilemeyen, sebatsız bir karakteri vardır. Güneşin verdiği, negatif etki yaratmayan kararlı bir zekâ sizi eşsizlik, canlılık ve sağlam bir karaktere götürür. lkizler, karşısındakini ikna etmeyi becerir ve her şeyi formüle etmeyi bilir.

    İkizler, kadınını veya erkeğini, risk rüzgârları esen, gizemli ve yeniliklerin yaşanabildiği her yerde bula bilirsiniz. Beceriye dayanan hızdan zevk duyarlar. Sporu severler ve iyi sporcudurlar. Bu becerikli tip, özellikle kayağı, dalmayı, ata binmeyi, su kayağını ve paraşütle atlamayı, yani kısacası ani tepkilere ihtiyaç duyan her şeyi sever. Golf onlar için biraz fazla yavaştır, ama tenis, onları hızlı arabalar gibi çıldırtır. Özellikle pilot lisansı olanları, bu burçta doğan ve Merkür tarafından yönetilen insanlarda görürsünüz, tehlikeyle eğlenmeyi severler.

    İki ya da üç şeyi bir arada yapmak İkizlere zor gelmez, tam tersi ne bu hayat prensipleridir. Kişilikleri ve yaşam tarzları onların tek ifadesidir, ama aynı zamanda cazibeli, liderlik yeteneğine sahip, neşeli, gayretlerini endişeli ve sorunlu olduklarında bile kaybetmeyen, iyimser insanlardır.

    Hareketleriniz ve konuşmalarınızda çok dürüst olduğunuz söylenemese de her durumda açık ve tarafsızsınız. Fikrinizi değiştirmeye hazırsınız. Size göre içten pazarlıklı hareketler, fikirlerinizi gerçekleştirme alanınızı daraltan, anlaşılmaz hareketlerdir. Sonuçlar, sizin için her zaman can sıkıntısıyla bağlantılıdır.

    Doğal olarak genelde ilgi odağısınızdır ve yanınızda kendini çok iyi hisseden, entelektüel insanlarla dostluk kurarsınız. Fazla görüşmemeye çalıştığınız daha az ilginç ve dokunaklı insanlar, hemen alaylarınızın hedefi olabilirler. Her zaman güncel olaylardan haberdar olduğunuz için, her yerde konuşmaya katılabilir ve konuşulan konu hakkında bir otorite olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Burada işlek zekânız sayesinde, her şeyi hemen anlama, analiz etme ve ona mührünüzü basma konusunda çok başarılısınız.Fikrinizi bir anda değiştirip yeni bir duruma ayak uydurabilirsiniz. Burada burcunuzun sembolü olan çift karekter kendini gösterir; siz insan şeklinde bir bukalemun ve bayrağını rüzgâra bırakan bir insansınız. Bunun yanı sıra, birisine beklediğini ya da istediğini vermek hoşunuza gider. Eğer insanlar masalları gerçeklere yeğliyorlarsa, istediklerini verirsiniz ve bunu çok ikna edici bir tarzda yaparsınız. Gerçek yüzünüzü kimsenin keşfetmesine izin vermezsiniz.

    Keskin zekânıza ve akıllı düşüncelerinize rağmen aslında iflah olmaz bir romantik, idealist ve hayalcisiniz dir. Fantazileriniz sizi en büyük spekülasyonlara bile inandırır. Bütün iyimserliğinizle hayallerinizi gerçekleştirmek için maceralara dalarsınız ve gerçeklerin sizi bile şaşırtabileceğini görürsünüz. Yüksekten uçuşlarınızın genelde düşüşle sonuçlanmaması için, keskin zekâ ve yaratıcılığınızı gerçekçi plan ve faaliyetlere göre dengeleyip geliştirmeniz çok önemlidir. İkizler, tükenmek bilmeyen öğrenme hırslarını, çok yönlü yetenek ve ilgilerini, zamanını, devamlı yeni bir şey deneme tutkusuyla israf etmeye eğilimlidir. Aklının kölesi değil efendisi olmayı öğrenmelidir.

    Sanatta olduğu kadar günlük pratik işlere de yeteneklidir. Eğitiminiz sırasında bile İkizler doğanız, meraklarınızı ve sabırsızlığınızı kesin ya da belli sınırlarda tutmanızı zorlaştırır. Birçok İkizler, kendilerini en değişik bilimlerde dener. Öğrenme açlığınız, size sürekli olarak, yeniliklerin ve değişimlerin özlemini çektirebilir. Büyük planlarınızı gerçekleştirmek için, ilginizi gerçek ve doğru şeylere yöneltin, çünkü sadece o zaman gerçekten istediğiniz şeye ulaşırsınız.

    İkizler kolay kolay bir öğüdü, haklı bir hükmü veya iyi teklifleri kabul edemez. Büyük bir beceriyle hareketini mazur gösterir ve böylece her tartışmayı söndürür. Bu yanar döner, enerji dolu İkizlerin iç ve duygusal yaşamı acaba nasıldır? Her yalnızlığı ve acıyı hisseder mi? Tabii ki. Hatta çoğu kişiden de fazla umutsuz ve üzgün olur. Bu ruh halini alkol ve ilaçlarla yenmeye çalışır. Depresyonları da onun her ruh hali gibi hızla geçip gider. Yine de güçlü bir kişiliğe sahiptir, cesaretinin kırıldığını ve zor yendiği üzüntüsünü kimseye hissettirmez. Çift yönlü kişiliği onu tekrar çok yönlü ilgi ve isteklerinin heyecanlı dünyasına yönlendirecektir. İçinizden gelen sesi dinlemelisiniz. Doğru yolu ancak böyle bulabilirsiniz. Keskin zekânız altındaki "gizli" kalbinizi keşfetmek için güçlü bir etkiye ihtiyacınız vardır. Burada da yine, hissettiğinizin gerçek aşk mı, yoksa sadece dudak tanışıklığımı mı olduğunu hemen anlarsınız. Gerçek olmayan aşklara duyduğunuz tepki yüzünden duygusuz ve soğuk görünebilirsiniz. Şaşkınlıkların etkisinden hemen kurtulursunuz. Mantıklı bir durumun mantıklı ispatını hemen kabullenmediğiniz ve bu durum üzerinde uzun süre durmadığınız için sizi seven insanları hayal kırıklığına uğratırsınız. Şiddetli değişiklik isteğiniz, genelde başkalarına zor durumlar yaşatır.

  14. #54
    Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2004
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Demek ondan anlaşamıyoruz seninle

    Oğlak'ım ben

    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

  15. #55

    Üyelik
    02 Aralık 2006
    Şehir
    BODRUM / MUĞLA
    Motosikleti
    YAMAHA TDM 900A
    KOÇ burcuyum ben.

    Ancak KAMİL KOÇ değil HAKİKİ KOÇ

    Koç erkekleri
    Heyecan, macera ve yoğun duygularla dolu bir romantizmin hepsini birden istiyorsanız, Koç Erkeği tam size göre.

    Bir Koç Erkeğini daha uzaktan gördüğünüz anda tanıyabilirsiniz. Yaydığı elektrik öylesine güçlüdür ki, patlamak üzere olan bir volkanın uyandırdığı duyguyu uyandırabilir.

    Heyecan, macera ve yoğun duygularla dolu bir romantizmin hepsini birden istiyorsanız, Koç Erkeği tam size göre demektir.

    Yok, şayet sakin, dingin ve güven uyandıran huzurlu bir aşk istiyorsanız ve karşınıza da bir Koç çıktıysa, topuklarınızın üzerinde tereddüt etmeden 180 derecelik bir dönüş yapın ve arkanıza bile bakmadan uzaklaşın. Hem de vakit kaybetmeden. Sizin tam arzuladığınız gibi güvenli bir aşık olacaktır, ama enerjisiyle başa çıkabileceğinizi hiç sanmıyorum. Zaten kendisi de kendiyle zaman zaman başa çıkamaz. Kaldı ki, sizden böyle bir şey beklemek, olmayacak bir şey.

    Ama şayet bir Koç’a aşıksanız onun enerjisiyle başetmek zorundasınız.
    MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ

  16. #56
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Temmuz 2006
    Şehir
    iZMİR
    Motosikleti
    cbf1000
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Demek ondan anlaşamıyoruz seninle

    Oğlak'ım ben

    Yani davar ül bala......


    Alıntı KÜRŞAD_KORKUT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KOÇ burcuyum ben.

    Ancak KAMİL KOÇ değil HAKİKİ KOÇ
    Seninkide davar ül kurban......


    Bende mahlukat ül böcek....
    Yengeç......
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

    N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

  17. #57
    izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mayıs 2006
    Şehir
    Göztepe
    Motosikleti
    Honda Dylan
    burçlar yazmışın girdik sadece kendininkini yazmışın.
    bizde bi kaynak bulucaz sandık ii mi
    insan tüm burçları yazar bizde bişiler öğrenip yorum yaparız.
    tartarım hepinizi ona göre
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

  18. #58
    Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2004
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    bencil işte

    25 karakter
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

  19. #59
    Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ağustos 2006
    Şehir
    istanbul
    terazilerin bi dengelileri bi dengesizleri oluyomuş sanırım

  20. #60
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    24 Kasım 2006
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    350 beyaz cava....hemde stylee...
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Demek ondan anlaşamıyoruz seninle

    Oğlak'ım ben

    meeeeeeeeeeeeee meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    yanı bu sesı bıde benden cıkarken duysanız....sankı yanına meee gelmıs....

    bende boga....godum mu oturtan cınsten....


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)