Alıntı cansın adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Şimdi bir yorum yapmak istiyorum umarım yanlış anlaşılmaz.
1945 lerde 2. Dünya Savaşı'ndan sonra Almanya'nın halini bilen varmı? Yerle bir olmuştu herşey! O insanlar (tabi Türkiye'den de işçi alarak tabi birkaç ülkeden daha) yeniden dirildiler. Şuan beyaz eşya da dünyanin sayılıları arasında ayrıca yapı ve yaşam şartları bakından da çok rahatlar. Ben kendimi bildim bilelide böyle, en az 20 yıl. Bu demek oluyor ki yaklaşık 40 yılda bu kadar gelişmek...

Bizim Kurtuluş Savaşımız ne zaman bitmişti, kaç yıl geçti ve ne değişti , birbirimizi yemekten başka?

Kusura bakmayın ben resimleri görünce bunları hatırladım.
Almanyanın içinde bulundugu durumla bizim durumumuz cok farklı durumda.Bi kere adamlar hristiyan hepsi birbirine destek cıkar ama hala bizim müslümanlar bizi kesmek yok etmek için ellerinden geleni yapıyolar ingiliz amerikan usaklıgına soyunuyolar.İçimizde bulunan sabiteist gücler ülkenin gelismesini yavaslatmak için ellerinden geleni yaparlar.Çünkü ne hristiyan dünyası nede musevi dünyası Türk milletinin gelismesini asla istemez nedenide rahat bıraksalar Türk lerin orta dogunun tek sözü geçen kişisi olacagını bilirler ve hiçbiri büyük orta doğu projesinin suya düşmesini istemez.Onun içindir ki Türk milletini diger devletlerle kıyaslarken eldeki imkanlarıda göz önünde bulundurun.
Bugün arapların hiç birinde hatta avrupada Türkiye kadar büyük bir ordu yoktur. günü geldigi vakit(Bu vakit abd nin veya israilin ortadoguyu tamamiyle isgal etmeye basladıgı vakit oluyor)ülkelerini savunmak için ellerinde ne silah nede ordu bulunmayacagından isgal edilmesi kolaylascak.
Kimse bir ülkenin gelişip büyümesinde turizmi etkili görmesin.Turizm bir ülkenin ekonomisine katkıda bulunan sadece bir kaç etmenden biridir.Sanayi ürünlerinden kazandıgın parayı hiç biryerde kazanamassın.