Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Buraya Kadar

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Eylül 2005
    Şehir
    izmir/Karşıyaka
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    Selam tüm MT üyesi dostlarım seven sevmeyen tüm arkadaşlar..

    Siteye üyeliğim 1 yıldan fazla ve bu sürenin büyük bir bölümünde de moderatörlük görevini yerine getirmeye çalıştım elimden geldiğince...!!

    Bu süre zarfında bir çok olumlu yada olumsuz olaya şahit oldum bir çok keyifli anlamlı ve hafızalarda yer edecek organizasyon da bulundum. Ortak amacımızda araç olan bu site sayesinde de bir çok dost ve arkadaş edindim yöneticilik vasfından dolayı dost olduğum bazı insanlarla yeri geldi dostluğum bitti aslında oldukça üzüldüm..

    Bir süredir işlerimin yoğunluğundan dolayı zaman bulamadığım için siteye giremiyorum zaman bulduğumda ise girmek yada mesaj yazmak gelmiyo içimden...

    Uzun zamandır tıpkı bir takım tutar gibi ismine formatına müptela olduğum çok sevdiğim bu site de benim için yapacak fazla bir şey kalmadığı,hevesim olsa zamanımın olmadığı,zamanım olsa hevesimin kalmadığı nı anladığımdan bu siteden bitecekse tam anlamıyla bitmeli düşüncesiyle sizlere veda etmek istedim!!

    4-5 kişi arasında geçen dialog o kişiler arasında yaşandığından artısı eksisi doğrusu yanlışı hatası sevabı günahı bu kişiler arasında bilinir tartışılır..

    Uzunca bir zaman bayrağı taşıyan emek veren zaman,maddiyat ve bir takım değerlerinden fedakarlık eden bir kişi sebebi ne olursa olsun farketmez bu sitede bir gün görevinden ayrılacaksa AÇACAĞIN BAŞLIĞI İYİ DÜŞÜNECEK VE SEÇECEKSİN kol kırılır yen içinde kalır derler....

    Bir süre önce geçerli sebeplerim vardı bir kaç kez ben moderatörlüğü bırakmak istemiştim zaten..!!

    Arkadaşlar Egeknn Moderatörlük görevinden ve bu sitedeki üyeliğinden ayrılmıştır...

    Herkes kendine iyi baksın kazasız belasız..!!!


    Evet Adminim çek bakalım fişimi


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    *****************************
    Üyelik Iptali: Siteden zaman içerisinde, site ile uyum sağlayamayıp anlaşamadığını düşünen yada bir sorunu olup ayrılmak isteyen arkadaşlarımız ;
    Site üyeliginizi dilediginiz an iptal edebilirsiniz. Üyeliginizi iptal ettiginizde tarafimizda bulunan size ait kisisel bilgiler silinecektir. Ancak üyelik iptali o güne kadar yazdiginiz mesajlarin ve forumdaki icraatlerinizin sona erdigi anlamina gelmez ve bunlardan dogacak hertürlü kanuni sorumlulugunuz devam eder.
    En fazla, sitede Konu Dışı bölümüne, "Ayrıldığını belirten bir kısa metin yazabilir" ve bu metinden sonra sitede, ne başka başlık açabilir nede nickiyle hala dolaşmaya, çarpıcı mesajlar yazmaya devam edebilir.
    "Siteden tamamen ayrılıyorum" üzücü kararını veren üyeler, siteden tamamen banlanırlar ve birdaha o nickle giriş yapamazlar.
    Ayrıldıktan sonra fake nickle girildiği herhangi bir yolla teşhis edilmesi durumunda fake nick de banlanacaktır.

    MT Site Yönetimi

    *****************************


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler