Yaklaşık 5 ay önce motosikletimi aldığım günden beri başka bir siteye takılmadan üye olduğum ve hergün takip ettiğim motosiklet.net'e veda ediyorum.

Yapı olarak özellikle elektronik ve mekanik üzerine her gününü saatlerce araştırma öğrenme üzerine geçiren birisi olarak bu kadar zaman ayırarak öğrendiğim şeyleri motosiklet.net'le hep paylaşmak istedim, diğer motorcuların iyiliğini düşünerek hareket ettim.

Fakat sürekli olarak muhalefetler, hakaret ediyorsun diyenler, atıp tutanlar, forumu amacından uzaklaştıranlar vs sonucunda artık daha fazla dayanamıyorum.

İyi niyetle bilgimi paylaşmak üzere takip ettiğim bu sitenin beni strese sokması beni eskitmesi yeter artık. Bazı insanlarla uğraşmak için ne çok vaktim var bunada inanamıyorum, ısrarla zaman harcadım ama içimdeki motosiklet.net ateşi artık tükendi, yada tükettiler diyelim.

Yararlı olduğum az sayıda insan dışında diğerleri için kendimi, kaynaklarımı boşa harcadığıma artık inandım.

Üyeliğim aktif kalsın, bazen girer bakarım ne var ne yok diye ama bundan sonra hiçbir başlığa laf yetiştirmekle uğraşmayacağım. Forum ortamının normalde böyle olduğunu biliyordum ama alışamadım, olmadı.

Herkese başarılar dilerim. Umarım site daha iyi yerlere gelir. Herkese saygılar, sevgiler.

Mehmet Emin