evet kendi adıma konuşayım ben benden akıllı olduuna inandıım erkekleri çekici bulurum, kızlarda yani çoğunda bu düşünce vardır.
fazla yılışık erkek tipleri itici gelir, erkek dediin ağır olmalı, yerine göre esprili olmalı. ama kendine güveni fazlaca olmalı ve bunu her yönüyle belli etmeli, güven de vermeli, güvende de hissettirmeli.kaş yapayım derken göz çıkaracak davranışlar sergilememeli.öle hemen olsun bitsin bu iş, şu kızı bi tavlasam die aceleye getirmemeli, kızlar eğer bi erkekten hoşlanmışlarsa o erkeğin sabrını ölçerler, tatlı tatlı nazlar yaparlar(ki bu nazlar size pek tatlı gelmeyebilir) tabi gerçekten erkekte kızdan hoşlanmışsa onun için bu davranışlara katlanmalı, görürsünüz karşılıklıysa herşey, en sonunda zafer sizin olur.
bazı kızlar da vardır, onlar da sizin kafadandır hemen oldu bittiye getirmeye bakarlar işi, bu da şıp sevdi tarzı olan kızlardır! hemen oldu bittiye getirmeye çalışırlar çünkü sizden fazlasıyla hoşlanmışlardır. ama dikkat edin bu tarz kızlar bu saflıklarının altında birsürü şeytanlık beslerler ve yarın "ben gittim bye bye" diyerek başka bi sevdanın peşinden koşabilirler(şeytan olabilir diyince hepsinde de öle olur sanmayın ama bazıları gerçekten saf öteside olabilirler o yüzden ii anlamaya çalışın ve başınıza bela almayın sonra siz bişey hissetmediinizi flan sandıınızda kurtulması zor olabilir.)
bi de şöyle bişey var; "evlenilecek kız eylenilecek kız" işte bunu gerçekten anlayamazsınız çünkü bu kişiden kişiye deişir, kız bi önceki flörtüne eylenilecek kız yönüyle yaklaşmışsa öle düşünülür ama kalkıp siz tanıştıınızda size evlenilecek kız yönüyle yaklaşmışsa sizinde düşünceleriniz evlenmek olmasa bile ciddi bi ilişki yaşamak yönünde olabilir. yani aslında bu birazda tanışılan yer, ortam ve arkadaş vasıtasıyla tanışılmışsa ki arkadaşa bağlıdır. boşuna dememişler "bana arkadaşını söle sana kim olduğunu söyleyeyim" ama çocuklar size şunu söylim asla unutmayın ki, her kız her bayan artık ne derseniz hepsi aslında ciddi ilişki yaşanılabilecek canlılardır.neden mi? çünkü kızların hepsinin bi yanı sevdiklerine kol kanat açar, onun iyiliğini düşünür, onu koruma iç güdüsüne bürünür, onu mutlu etmek için çabalar...Hepimiz anacızdır ve hepizmiz güvenilirzdir aslında ama işte bu tamemen karşımızdaki insanla alakalıdır. karşımızdaki insana göre olumlu veya olumsuz yönlerimiz ortaya koyarız. bu sizler içinde öledir eminim, sonuçta iyilik görmek için iyiliğe, güven vermek için güven duymaya ihtiyaç vardır. işte bu durmda önemli olan ortak noktada buluşup iki cinsde de olan o ince yanları bulup keşfetmektir. ama iki tarafta birbirine geçici, kısa bişey gibi bakarak başlamışsa zaten daha ilk adımdan, hatta adım öncesinden, iki tarafında kendini tanıtması, göstermesi, davranışları aslında kendi olan davranışlarında olmayacaktır ve doğal olarak iş sadece "zaman geçirme, gününü yaşama" felsefesine kalacaktır... ve otomatikman beyin daha baştan öyle yönlendirmeye başalaycaktır. UNUTMAYIN KONTROL NOKTAMIZ BEYİN! VE BEYNİNİ İYİ YÖNLENDİREN İSTEDİĞİNE İSTEDİĞİ ŞEKİLDE ULAŞIR, KAVUŞUR VE ELDE EDER (TAVLAR DİELİM YA DA) ( ne dedeik yazının başında KIZLAR AKILLI ERKEKLERDEN HOŞLANIRLAR!!!) :queen:
işte bunun gibi şeyler...
kolay gelsin beyler hepinize:king: