her motorun yapılma amacı vardır scooterlar her ne kadar sürat için yapılmış olmasada dünyada maksi scooterlara olan talep arttığı için artık firmalar alternatif bir tarz olan ellerindeki maksi scooterların performance yani race versionlarını yapmaya başladılar sanırım ilerde bu epey yayılıcak ve epey talep görücek çünkü lüks konfor sürat bir arada bri motorda olucak..
şimdi 150cc lik motora gelince süratin cc ile alakası yok arkadaşların dediği gibi dünyada 125 cc lik pist yarış motorları var 180 yapıyor
ama ortalama bir motordan bahsediyorsak menşei kalitesi üretim amacı çok önemli çinmalı 150 liklerin açıkcası ben 100 ü geçiceğini pek sanmıyorum dürüst olursak ben 80 i bile geçebiliceklerine inanmıyorum ibrede 130-140 ı görebilirsiniz onun gerçekci bir yanı yok çin motorlarında ibreler ne yazık ki çok yanlış gösteriyor
tabi ufak modifikasyonlarla çinlilerde çok rahat 120-130 yapabilir hale gelir kısa piston havafiltresi egzos uygulamalarıyla ama kim 2 milyarlık bir motora gidip 1 milyarda masraf ederki..
italyanlarda 140 a kadar rahat yapar japonlarda 120 rahat yapar tahminimce..