Babadan Oğulamı Geçar

Adamın bırının ıhtıyar bır babası varmıs ve ailesıyle sorun yaşıyormus babası yuzunden
karısı bır gun,ya baban'la yaşarsın yada onu bıyere bırakır benımle yasarsın,
bıktım ondan nedır benım bu cektıgın dıye feryaad etmiş adamda karısını bırakamayacagı dusunerek babasından vaz gecmış ve bıryere bırakmaya karar vermıs, :pale:
babası bu haykırısları duymus fakat ses etmemıs:salut:
hava sogukmu sogukmus goz gozu gormez bır vazıyette ıken babasını dag evıne olume bırakmaya karar vermıs userını gıydırmıs yanınada bır battanıye koyarak arabaya getırmış ihtiyar adamı,
ve adamın küçük ogulu''baba nereye gıdıyorsun bende geleyımmı''dıye ısrar etmıs adamda oglunuda yanına alıp babasını dag evıne bırakmak için yola koyulmuşş.:pr:
Yollar kardan zor gorunuyormus,adam dag evının yolunu zar zor bulabılmıs
ve içerı gırınce ıcerısının dondurucu bır halde oldugunu gorunce adamın userıne battanıyeyı ortmus ve babasının agır işiten kulagına''BABA ÜZGÜNÜM YUVAM İÇİN BUNU YAPMALIYIM''demış.:cyclopsan
Yaşlı adam hıc sesını cıkartmadan gozunden bır damla yaş gelmış:salut:
adamın kucuk ogulu evın pencerelerının kırılmıs ve tavanının akar halde gorunce huzunlenmıs cunkı ev dondurucu bır vazıyette imiş,:pale:
adam babasını evde bırakarak dışarı cıkmıs aralıksız yagan kar yolları neredeyse kapatmış vazıyette imiş,
eve donerlerken adamın gozlerı yaslıymış ve ogulu babasına donerek,:silent:
BABA BENDE SENİ BUYUYUNCE BOYLE DAG EVINEMI BIRAKACAGIM''demış,:salut:
o anda adam hüngür hüngür aglar bır vazıyette durmus ve anıden donup babasının yanına gidip boynuna sarılıp''BABA SENDE COK OZUR DILIYORUM NE OLUR BENI AFFET''dıye babasının donmak usere olan ellerını öpmeye baslamıs ve evlerıne donmusler.:salut:

Super Moderator
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: olcan138 **************

bu sekilde bende bi hikaye duymustum ama güzel bi hikaye saolasın ..

insanlar herzaman hatalarını geç anlar! ama önemli olan hatasını kabul etmesi!!! teşekkürler hikayen güzelmiş:cat:

sizlerede teşekkurler ilgilenıp okudugunuz için:rendeer:
bu hıkayeyı 2 sene once askerde iken dınlemıştım ve gece yarısı tek başıma agladım:salut:

ewet hikayayi yeni üye oldugum için anca okudum beyendim madem sen bunu 2004 dinledin 2006 dayazdın bende 2006 askerdim şidide iki yıl geçti sene 2008ve gine eylül güncellensin dimi ulen tesadüfde bukadar olur ya

:salut::salut:

daha önce okumustum tekrar okumak güzeldi ve bu hikayeyi ilk okudugumda akşam eve gittigimde (her akşam babamı öperim gerçi) çok çok öpmüştüm babamı :)

anne ve baba yeri asla doldurulmaz kaybetmeden degerlerini bilmek gerekir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar