Tebrik ederim sizleri bu kararınızdan dolayı. Darısı tüm bırakmak isteyenlere olsun insallah birdaha başlamamak üzere
Tebrik ederim sizleri bu kararınızdan dolayı. Darısı tüm bırakmak isteyenlere olsun insallah birdaha başlamamak üzere
Bende 50 yaşımı geçtim ağzıma değdirmedim hiç. Heveste etmedim.Daha geçen hafta annemlerde toplanmıştık kuzenler falan.Sigarayı bırakma konusunda bırakın bunu falan diyorum.Kuzenim benden 7 8 yaş büyük geçen bırakmayı denedim gece rüyamda bina kolonu gibi kocaman sigara içiyordum diyor.Olm dedim seninki başka boyutt.Sen sigarayı bıraksan stresten kesin başka hastalıkların olur sen iç dedim.Bu nedir arkadaş.Binanın beton kolonu gibi sigara içme yokluğu nedir.
Böyle bir başlık, ne de güzel denk gelmiş. 16. Günümdeyim. 35 yıllık sigara tiryakisiyim. Çok severek her nefesten zevk alarak içtim. Ama yetsin artık dedim. Kendime güvenim sıfır. Kuru bir inat yaptım. Günlerdir içmiyorum. Çok zor bir iş. Ama yetsin artık yahu... Umarım herkes kurtulsun bu illetten.
Başta kendim olmak üzere tüm sigarayı bırakanları tebrik ederim. Bırakmayanlara bırakmalarını tavsiye ederim. Kesinlikle hayat sigarasız daha güzel arkadaşlar. Bazen düşlerimde içime çekiyorum yine dumanı...![]()
İlk 3 ay çok zorlayacak , ondan sonraki 3 ay bittiğinde ise rahatlayacaksınız.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
Sigara içenlerin izlemesi gerektiğini düşünüyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)