Selam arkadaşlar,
Denk geldiniz mi bilmiyorum ama trendyol da " şanslı çekiliş " adı altın da bir bölüm var ve bu bölüm de elektrikli ev aletlerinden cep telefonuna, cep telefonundan bilgisayara hatta bir çok farklı marka ve model hem otomobil hemde motosiklete denk gelmek mümkün. Ben şahsen yılbaşın da bile bilet alan bir insan değilim. Ve bu tarz şeylere zerre inanmamakla beraber özellikle özelleştirilerek Demirören Holdinge geçince çok gülmüştüm.
İlk trendyol da görünce trendyol kendi düzenliyor sanarak o dönem ki motosikletlerden bilet almıştım. Çıkmayınca araştırdım ki trendyoldan ziyade konu özünde yine milli piyango idaresine bağlandı. Yani çıkmaz biliyorum, bence dala vere hepsi ama motosiklet görünce dayanamıyorum. Az önce yine RS660 ve V7850 için bir sürü bilet aldım. Hayır öyle de bir şey ki hep güzel motosiklet tercih ediyorlar. Zaten bana tel jantlı motosiklet göster, beğenmemem mümkün değil de neyse.
Sizden ricam aranızda benden başka bu çekilişlere katılan var mı? Varsa çıkan var mı? Çıkarsa Allah rızası için yazar mı?Ben çok merak ediyorum bu motosikletler kime çıkıyor. Teşekkürler.