Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Öküz aleyhisselama karşı n'apılır?

Motovento
    REKLAM ALANI
    Voltaren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İyi geceler dostlar...

Yaklaşık bir saat önce araba kullanıyorum, üç şeritli yolun en sağ şeridinde sakin sakin gidiyorum...

Derken kıçıma kadar bir minibüs yanaştı, habire selektör yakıyor söndürüyor.

Dikkat edin, "3 şeritli yolun en sağındayım."

Ben de refleks olarak dörtlüleri açtım, aynadan da kitlendim ona bakıyorum.

Neyse, bir kaç saniye sonra sola geçti, bir hışımla sıyırır gibi geçti gitti beni öküz.

....

Demem o ki, bu trafikteki varyasyonlara ya da başına neler gelebileceğine akıl ermiyor artık.

Ya motosikletle olsaydım, öküz daha da abartıp arkadan vurup düşürseydi beni?

Siz söyleyin dostlar, n'apılır bu durumda, hiç bir suçun yokken sana bir anda bulaşan böyle öküz aleyhisselamlara?

Yani benim aklıma bir şey gelmiyor inanın. Vallahi de söylüyorum akıl danışmak için - yahut öğrenmek için soruyorum bunu, laf olsun diye değil.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Psyduck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400
    Alıntı Voltaren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi geceler dostlar...

Yaklaşık bir saat önce araba kullanıyorum, üç şeritli yolun en sağ şeridinde sakin sakin gidiyorum...

Neyse, bir kaç saniye sonra sola geçti, bir hışımla sıyırır gibi geçti gitti beni öküz.

....

Demem o ki, bu trafikteki varyasyonlara ya da başına neler gelebileceğine akıl ermiyor artık.

Siz söyleyin dostlar, n'apılır bu durumda, hiç bir suçun yokken sana bir anda bulaşan böyle öküz aleyhisselamlara?

Yani benim aklıma bir şey gelmiyor inanın. Vallahi de söylüyorum akıl danışmak için - yahut öğrenmek için soruyorum bunu, laf olsun diye değil.

Öyle bir varlığın ne yapacağı belli olmaz. Elleşme geçsin gitsin. Olabildiğince uzak durmakta fayda var böyle tiplere.
    Voltaren, bursalıali ve espresso bunu beğendiler.

bursalıali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial RX3İ EVO-Honda Falcon NX4- FYM 250
    Levent,ne sen ne de ben bu mahluklara insanlık dersi verebiliriz. Bu dingillerin babaları yapmıştı zaten Türkiyem yollarını . Sen niçün babasının
    yaptığı yolu işgal ediyorsun ki ? İşin gırgır tarafı bir yana , o sonradan görmelere öküz demek , bence öküz ve dahi bilumum sığır cinsine hakaret .
    Bunların yanında öküz çok daha masum . Bu heriflere yolda denk gelirsen UYMA ŞEYTANA. Kendi sağllığın açısından. not: Yarın çayını içmeye gelebilirim.
    Voltaren bunu beğendi.
    bursevi

sallami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Downtown350i/Dominar 400
    La havle çekilir. Allah'a havale edilir. "Ama içinden yüzüne karşı saydırmak serbest".
    Voltaren, bursalıali ve M.balibey bunu beğendiler.
    ''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şöyle düşün, o öküz ile senin verdiğin oy bir.
    Voltaren ve M.balibey bunu beğendiler.

AzÇok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vakti zamanında öküz böğürmesi sesi çıkaran kornalar vardı. Bu kornayı kullananları it-kopuk taifesi olarak görürdüm. Çünkü, güzel bir kız görünce öküzü böğürtürlerdi. Günümüzde artan öküz popülasyonuna karşı bu korna işe yarayabilir. Kendi ırkının sesini duyan oküz sakinleşebilir. Ya da hepten aşka gelip sollayıp gider. Üçüncü bir olasılık aklıma geliyor. Fakat, onu düşünmek bile istemiyorum
    Voltaren ve espresso bunu beğendiler.

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Voltaren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi geceler dostlar...

....

Kamera görüntüsü varsa direk savcılıktan şikayetçi olunuyor. Kayıt yoksa ya sineye çekeceksiniz abi yada riski göze alıp eski usul çözeceksiniz.

İşin kötü tarafı akılı insanlar doğum kontrol yaptıklarından toplumda negatif evrim oldu
    Voltaren bunu beğendi.

Motosikleti
    falcon flash 100
    Bu ülkede tampon dayayıp yol isteme diye bir alışkanlık var.

Ben böyle bir durumla karşılaşırsam ayağımı gazdan çekip yavaşlıyorum. Baktım bu hala tampon dayıyor neredeyse durma seviyesine kadar yavaşlıyorum.

Ama adam gibi selektör yapı yol isteyene de ikiletmeden hemen yol veririm. Şeridime uygun süratte gitmeye de azami dikkat ederim.
    espresso, tommygun ve Voltaren bunu beğendiler.

tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F (2008)
    Alıntı yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu ülkede tampon dayayıp yol isteme diye bir alışkanlık var.

Ben böyle bir durumla karşılaşırsam ayağımı gazdan çekip yavaşlıyorum. Baktım bu hala tampon dayıyor neredeyse durma seviyesine kadar yavaşlıyorum.

Ama adam gibi selektör yapı yol isteyene de ikiletmeden hemen yol veririm. Şeridime uygun süratte gitmeye de azami dikkat ederim.
    Araba kullanırken ben de aynı şeyi yapıyorum İsmet Abi. Tamponuma çok yanaşan olursa iyice yavaşlıyorum, benim sağıma geçerse de birden hızlanıyorum ki önüme geçemesin.
    espresso ve Voltaren bunu beğendiler.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200GS / Piaggio Medley / Peugeot Tweet
    Motosikletle emniyet şeridinde benzeri çok denk geliyor , malum İstanbul trafiğinde emniyet şeridinden gitmek zorunda kalıyoruz , sağolsun trafik polisleride bize pozitif ayrımcılık yapıyorlar ama bazı arkadaşlar olayı yanlış anlıyorlar , orayı motosiklete özel bir yol ve Allah ne verdiyse gidebiliriz zannediyorlar, duran trafikte 50-60 ile giderken arkadan egzoz bağırtan , sellökter atan , neredeyse koluma çarpacak kadar silme geçen mi dersin , çoğunluğuda vitesli 200 luk Bajaj kullanan kuryeciler zannedersin geçip 250 yapacak gitse gitse 120 yapıp yavaşlamak zorunda kalacaksın insanları darlamanın gereği yokki , büyük motorla bile birinin arkasında emniyet şeridinde denk gelsem o bana geç diye bir işaret etmeden ne geçerim nede yol isterim..
    espresso ve Voltaren bunu beğendiler.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)