Alıntı veri.ekibi.com Bilgi paylaşım platformu.

Arkadaşlar aşağıdaki haberi incelemenizi isterim ankette benden



"Son zamanlarda yerel bir televizyon kanalında yayınlanan Kurtlar Vadisi adlı başarılı dizide neler oluyor.Mafya dizisinden beklenen herşeyi veren dizideki son bombayı inceleyelim.

Söylentiye göre dizinin senaristleri ve yapımcıları oyuncu sıkıntısı çekiyorlarmış.Çünkü bir çok oyuncusu zaten rol gereği öldüğü için ,onların yerlerine geçecek oyuncu sıkıntısı yaşıyorlarmış.Hatta 1-2 oyunculuk ajansı ile irtibata geçmişler fakat aradıkları özellikte oyuncu bulmaları sorun olunca rotayı sokaklara çevirmişler .Artık kahvelerde ,sokaklarda oyuncu aramaya başlamışlar.Bir kaç deneme çekimleri yapılmış fakat pek başarılı olmayınca ,oyuncu arayışlarını halen mevcut dizilerde oynayan oyunculara yönelmiş.

Yine içeriden aldığımız bir tüyoya göre Avrupa Yakasının başarılı oyuncusu Bülent Polat`ı nam-ı diğer şesu`yu oyuncu kadrosuna katmayı planlıyorlarmış.Verilecek rolde Baron olan Polat Alemdar çok yakın olacak .Çok konuşan, çifte görevli bir tetikçiyi canlandıracakmış.Avupa yakasındaki gibi ise Vadide şenlik çıkacak demektir.

Diğer oyuncular konusunda şimdilik ses yok fakat gerçekten Avrupa Yakası gibi başarılı bir diziden böyle bir oyuncu transfer ederlerse şaşırmamak gerekir.

Yinede biz iki dizinindze yayınlarını beğeniyor ve televizyonlarımızda görmek istiyoruz...

Editor Murat DÜZGÜN"