Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
13. sayfa BirinciBirinci ... 31112131415 ... SonuncuSonuncu

2021 Kuzey Avrupa Gezi planım

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #241
    AzÇok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul-İzmir
    İsmet bey sizi tebrik ederim. Seyahate çıkmadan önce yolculuğu herhangi bir noktada sonlandırabileceğinizi belirtmiştiniz. Seyahati iradeye değil mantığa dayandırmak örnek olacak bir davranış. Hayranlıkla haberlerinizi takip ediyorum. Kazasız, belasız ve keyifli bir seyahatle dönüş yolunu tamamlamanızı temenni ederim.
    Luc ve espresso bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #242
    KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    TÜRKİYE
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yolculuk için doğru zaman yoktur, uygun ruh hali vardır. Yolculuğun mevsimi olmaz.
    iyi niyetle yazılmış ama sonradan gereksiz tartışmaya dönmüş bir mesaj olmuş.
    Aslında baktığın açıya göre değişen bir durum bence.
    örneğin moğolistanda ağustosun yarısını geçirip geç kalınırsa iç bölgelerdeki onlarca nehirin su seviyesi çok yükselmekte,suyun debisi artmakta ve üzerinden geçmeyi imkansız kılmaktadır. nepaldede sanırım bir dağ geçidi coğrafyadan dolayı yılda 15 gün buradan geçmeye izin veriyordu sanırım.

    Böyle bakarsak duruma buralar yada benzer coğrafi koşullar için doğru zamanı yakalamak gerekiyor..

    diğer taraftan bu konuyu görmemişim ben..İsmetle bir iki defa kartalda sahilde oturmuşluğumuz var. hatta bursali ali de vardı..sametagır vardı.iki yıldır yollarda olduğum için bir daha görüşemedik.

    dört motorum vardı hepsini sattım.artık yolculuklarım bitti.motor bakınıyorum bakalım ne nasip olacak..

    İsmette bodoslama yürümüş gitmiş..helal...motorun cc düşük olabilir ama cesareti ve özgüveni 1000 cc
    ismetin bir avantajıda vize sorunun olmaması.çift vatandaşlığı olması hasebiyle.
    yoksa sade türk vatandaşlığı olan birinin vizeleri vs maliyetleri yüksek olurdu.Ayrıca salgını gerekçe gösterip beni iki kez yunan kapısından almadılar altı yedi ay önce..

  3. #243
    hn33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Haziran 2015
    Motosikleti
    Yamaha xj6 diversion
    İsmet amca son sürat geri dönüyor

  4. #244

    Üyelik
    01 Aralık 2012
    Motosikleti
    Honda CB125 E
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yolculuk için doğru zaman yoktur, uygun ruh hali vardır. Yolculuğun mevsimi olmaz.
    Burada dediğinizden İsmet abinin tatlısu motorcusu olduğu, zora gelemeyip bıraktığı anlamı çıkıyor. Sonraki mesajlarınızda ben İsmet abiye laf atmadım, yanlış zamanda çıkmışın diyenlereydi bu lafım demişiniz ama yürümüş gitmiş sonra muhabbet. Neyse herkes sakinleşsin.

    Bu arada bu forumda ve hatta ülkenin genelinde bulunan sponsor düşmanlığı da ayrı bir konu. Medya sektörü sponsorluk ve reklam üstünden döner arkadaşlar, senin helal olsun be yiğidim nasıl gitmişin oralara demenle karnı doymuyor kimsenin. Ya da herkes dünyalığını kazanmış, sonrasında hayatını yaşamak için gezintiye çıkmış, Youtube'da paylaşıyor olmak zorunda da değil.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------

    Odessa'dan falan feribot vs. yoktur değil mi İstanbul taraflarına. Hala yağmur varsa aslında öyle bir seçenek de değerlendirilebilir ama yoktur muhtemelen.
    espresso bunu beğendi.

  5. #245

    Üyelik
    23 Haziran 2020
    Motosikleti
    T7
    Motosikleti hediye eden firma keşke bu geziye sponsor olsaydı, bence firma bu fırsatı kaçırmış. İsmet bey için de iyi olurdu, İsmet Bey’in amatör ruhunu naçizane hep takdir ediyorum ama ekstrem şartlar içeren bir rota, deneme tahtasının nordkapp yolculuğu için bir video dizisi vardı youtube’da. Dönüşü Odesa’dan feribotla yapıyordu, 200$ gibi bir fiyattan bahsediyordu yanlış hatrlamıyorsam

  6. #246
    demefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Eylül 2014
    Motosikleti
    Vespa gts 250 2013 model
    abimizin ilk tanıyan takip eden youtu.be de bilenlerden biriyim.. madde 1..abimizin hayali üzerinden kendi arasında tepişen, tipik motorsiklet kafasındaki kişiler, adamın her keyfini kaçırıyor, hem reklamize ediyor kötü anlamda, hem kendilerini boşa kasıyor üzüyor yada geriyorlar..2..adamın hayali bu. evet eksik malzeme.. biri ckmış diyor malzeme tam olsa mevsimi yoktur öbürü diyor yok kardeşim bu havada gidilir mi.. sanıyorlar ki yorum yapıyorlar oysa külliyen tipik Türk insanımız. illaha ortalığı kendi düşüncesi ile degil acayip üslubu ile mırdar edecek. ösonra biri alttan alıyor öbürünhalen saldırıyor.. 3...adam geri dönmesi üzerinden komikmlaflar edip neden döndün diyen ayrı kitle var. onları geçelim zaten 4...ismet abiye taaaaaaa en baştan dedim. abi kendini instagram a, youtu.be ye çok koyma.. top 10 daki ama iyi ama kötü ama gerekli ama gereksiz motor vloggger ler gibi olup, alakasız cümlelere maruz kalacaksın. dedim ben dinlemedi yada tanışmak kaynakmak aşkı ona buna sebeb oldu. motorcu kafasından uzak, sokak kültüründen uzak, daha çok keyif ile yol yapacak Bi bireyin, bu denli farklı insanlarımız içinde var olması ona böyle sorun veriyor .. adamın sayfasına baktım motorsiklet net de.. millet kendi arasında değişiyor ama en cok adamcagazın adı anılıyor..... 5..etme ismet abi. sana tavsiyem. KENDİ içinde kal. tanınan olma. olacaksan da yorum a açık ortamlarda bulunma... ülkemizde x renginde araba motor x modelinde araba ev motor vb alınca, BEN SENN YERİNDE Olsam diye başlayan aptal cümleleri kuran Bi ton insan var... sen git keyfini yaşa.. arada foto koy.. yoruma kapa.. bırak ben dahil kimse bişey yazamazsın.. 3 5 aptalın, 3 5 kendini bsey sananın, 3 5 haklı da olsa yerinde konusmayan ile harbi dogruyu konuşanın dahi sohbetine meze etme.. gittin geldin btti.. bak şimdi. kaç kere şehir dışı turunyaptın.. bu kadar seni yorumlarını sıkacak ortam oldumu..yaşı ahalisi evi barkı zekası hayali bilgisi belli olmayan tipler, şimdi senn güzel sayfanda kavga ediyor. kahpenin biri pasword değişiyor.. değer mi? değmez.. aklında varsa bırak paylaşımı. tadınınyaşa yoruma kapa.. güzel destek verim derken bile bık eden var.. ha yok tanınmış olcam... o zaman çek böyle...

    gelelim kış vakti gidilir mi..
    arkadaş 50 80 cc vespa ile, İstanbul'da Eylül de italyaya gidende var, 150 cc ile nordkap a kar içinde kıyamet gibi gidende var vespa ile yada scobaşka neyse.. malzemesi olsaydı da gitmek istememesi ise adamcagazın psikolojik isteğidir.. kafada arai, revit olsa, Honda xadv olsa altında, Trump yada afrika twin. adam ruhen iyi hisetmez ise gidemez.. ama altında 80 cc vitesli vespa ile kıyamette bile gider.. bırakın bu bilgili gibi gözüken tamamen şahsi. fikirleri.. size cvb yazmayacağım. bu uzun yazıyı ismet abi okuması dileğiyle.

    not. yaşım 39..tek tabancayı vespam ile.. kralını tanımam.. yok yerinde olsam şu yerinde olsam bu.. herkes kendi bildiğini yapsın. ukalalık yapmasın.. adamcagazın tekmhatası var sizi buraya eklemesi
    Alman_ bunu beğendi.

  7. #247

    Üyelik
    21 Şubat 2021
    Şehir
    Almanya
    Motosikleti
    Yok.
    Bu yorumları buradan başka bir sosyal medyadaki yorumlar için mi yazdınız, yoksa İsmet Bey'in açmış olduğu konu ve seyahati üzerinden yapılan bazı fikir alışverişleri mi için mi yazdınız tam anlayamadım.
    Eger burasi için yazdiysaniz bir kaç fikrimizi belirtip bir konu üstünde tartistigimizdan dolayı salak mi olduğumu, yoksa hayalim, evim zekamin mi olmadığını düşünmeye başlayacağım.

  8. #248
    demefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Eylül 2014
    Motosikleti
    Vespa gts 250 2013 model
    ben yazdım kim ne anlarsa anlar... şahsi mahsi degil. adamın sayfayı mırdar ettiniz. adamda reklam oldu. oysa ne gerek vardı kendi halinde Bi adam yok video yok foto yok ekipman yok bilmem ne.. birbirine salvo yapan kişiler .. demiştim ona.. neyse motorsiklet alemi Uganda da aynı burada da.. adama ders olsun ismet abiye.. ama işte elinde telefon olan, yorum yapabilme şansı olan, instagram ı forumu olan her birey aslında Bi silahtır ilkesi doğru oldu.. Baska kimseye cvb da vermiyorum.. diyeceklerim ismet abiye.. aklı varsa buralarda gezmez yollarda gezer.

  9. #249

    Üyelik
    21 Şubat 2021
    Şehir
    Almanya
    Motosikleti
    Yok.
    Doğru haklısınız. Aslında hiç yorum yapıp konuşmamak daha iyiydi değil mi. Ne gerek vardı konuşmaya tartışmaya. Sonra denizin biri gelip bize ayar verecek. İsmet Bey'de de kabahat var bizde de.
    serif abi bunu beğendi.

  10. #250
    AzÇok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul-İzmir
    Alıntı demefe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adamın sayfayı mırdar ettiniz.
    Mırdar etme falan yok. Herşey hayatın normal akışında. İsmet bey yaşını başını almış olgun bir insan. Bırak da ne yapacağına kendisi karar versin. Herkese ayar verdin. Eyvallah. Bari İsmet beye ilişme.

  11. #251
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    Konu nerelere gelmiş ama bende yazayım.

    Motor sürmenin mevsimi ve hava şartları olur. Yağmurda fırtınada 2 teker üstünde ölüm riski içinde motosiklet sürmek motorcu ruhu değildir. Extreme sports yapmıyoruz, "hadi 100 km ölmeden sürebilecek miyiz" deneyi değil.

    Motosiklet yapı itibari ile belli koşullarda risk taşır.

    İsmet abi en başta duruma göre dönebilirim, bu benim kendi zevkim tarzı bir açıklamada bulundu. Kötü hava şartlarından kaynaklı eleştiri yapıp insanların motorculugunu değerlendirmek sizlere düşmez.

    --

    Konuya dönecek olur isek İsmet abi'nin döndüğündeki paylaşımlarını merak ediyorum, umarım kamerası sağlamdır sıkıntı yaşamamıştır. Yeni motoru ile daha cok problem yaşayabilir gibi geldi cünkü eski motorunun parcalarını bakkaldan bile buluyordu

  12. #252
    demefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Eylül 2014
    Motosikleti
    Vespa gts 250 2013 model
    İsmet abiye akılda vermedim fikir de.. adamcagaz deyip durdum. adam son videosunda resmenn sanki millet e hesap verir gibi aktarıyor. hani. şu sebeble döndüm diye. Bende abimize hiç bu sosyal medya forum vs topların girme, insanlar sürekli kendine göre yorumlar iletir, sonra tartışma ckar sen etkilenir huzurun kaçar dedim. yoksa abşme can feda. sadece o boşa reklamize oldu garibim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------

    Alıntı Cenk Ayvaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğru haklısınız. Aslında hiç yorum yapıp konuşmamak daha iyiydi değil mi. Ne gerek vardı konuşmaya tartışmaya. Sonra denizin biri gelip bize ayar verecek. İsmet Bey'de de kabahat var bizde de.
    İsmet abiye akılda vermedim fikir de.. adamcagaz deyip durdum. adam son videosunda resmenn sanki millet e hesap verir gibi aktarıyor. hani. şu sebeble döndüm diye. Bende abimize hiç bu sosyal medya forum vs topların girme, insanlar sürekli kendine göre yorumlar iletir, sonra tartışma ckar sen etkilenir huzurun kaçar dedim. yoksa abşme can feda. sadece o boşa reklamize oldu garibim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------

    Alıntı AzÇok adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mırdar etme falan yok. Herşey hayatın normal akışında. İsmet bey yaşını başını almış olgun bir insan. Bırak da ne yapacağına kendisi karar versin. Herkese ayar verdin. Eyvallah. Bari İsmet beye ilişme.
    İsmet abiye akılda vermedim fikir de.. adamcagaz deyip durdum. adam son videosunda resmenn sanki millet e hesap verir gibi aktarıyor. hani. şu sebeble döndüm diye. Bende abimize hiç bu sosyal medya forum vs topların girme, insanlar sürekli kendine göre yorumlar iletir, sonra tartışma ckar sen etkilenir huzurun kaçar dedim. yoksa abşme can feda. sadece o boşa reklamize oldu garibim.

  13. #253
    cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mart 2011
    Şehir
    şişli
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Hayırla git hayırla gel...Çok güzel bir rota planlanmış tebrik ediyoruz...

  14. #254

    Üyelik
    21 Şubat 2021
    Şehir
    Almanya
    Motosikleti
    Yok.
    İsmet Bey hiç bir şekilde boşa reklamını olduğunu düşünmüyorum. Aksine bir çok kişiye motosiklet ile gezmek için illaki büyük cc li motora gerek olmadığını, malzemenin ve ekipmanın tam olmasını ya da şartların her zaman uygun olmasa da seyahate cikilabilindigini bir çok kişiye gösterdi. Ayrıca doğa ile.inatlasmanin gereksiz olduğunu da bizlere gayet iyi anlattı. Varsın Nordkapp'a kadar gidememiş olsun. Nordkapp yerinde duruyor. Tekrardan gider.
    espresso bunu beğendi.

  15. #255
    Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mayıs 2008
    Şehir
    Momchilgrad...
    Şu anki rotasına bakarsa sanırım istikamet Viyana... Yolun açık olsun abi

  16. #256
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Birçoğumuzun uzun yolu geçtim gözleme yemek için bile kullanmaya imtina edeceği motosikletle Nordkapp'a ulaşmayı hayal edip yine de Avrupa'da epey bir uzun yol yapmayı başaran İsmet Abi seni kutluyorum. Allah sağlık verdikçe başka bir zaman tamamlarsın yolu.
    tecrube0, espresso, Osm@n ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  17. #257
    tecrube0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2021
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    ns 160, Dominar 400 Tur Versiyon
    İsmet abinin şuanki yönünde Auschwitz Birkenau nazi kampı filan var bayağı değişik şeyler görebileceği bir yöne gidiyor fikir değiştirmezse
    espresso bunu beğendi.

  18. #258

    Üyelik
    26 Ağustos 2020
    Yarın Auschwitz de olacak.Daha sonra Viyana Budapeşte üzerinden gezerek Belgrada inebilir.Tahmini 2.000 km daha yolu kaldı dile kolay Maşallah.Guzel anılar ve rotalar ile geldiğine eminim.
    Luc ve espresso bunu beğendiler.

  19. #259
    ufoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Xpulse 200t
    İsmet beyden mesaj var.
    .
    Auschwitz kampı kapısının önü.
    Herkese selamlar.

    .
    mutas, M.balibey, tommygun ve 4 diğerleri bunu beğendiler..

  20. #260

    Üyelik
    01 Aralık 2012
    Motosikleti
    Honda CB125 E
    Hava güzel görünüyor, keyfi yerine gelmiştir umarım. Tam gittiği gibi mi dönüyor, farklı bir rotadan mı dönüyor?


    REKLAM ALANI
13. sayfa BirinciBirinci ... 31112131415 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)