Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Haksız adli para cezası

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Coruscant
    Motosikleti
    speederbike
    O laflara erkek de dava açabilir de uğraşmaz genelde.
    Öte yandan kadın öyle bir laf etmişse uğraşsın diye devlete hakaretten suc duyurusunda bulunabilirsiniz. Ama vicdanen doğru mudur, bilemem. Sonuçta hapis bile çıkabilir sonunda. Devleti, hükümeti eleştiremiyoruz diye düşünüp sonra böyle şikayet etmek? Ben şahsen yapmam.

    Ama bu argümanı savunmada kullanabilirsiniz. Devlete hakaret etti. Devlet bizde kutsaldır. Eleştirilir, ama hakaret edilmez. O sözler beni tahrik etti, verdim cevabı, vs vs.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    AzÇok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul-İzmir
    Kadın sürücü konusu bir tarafa kaza vs. durumlarda tartışmaya girmek şeytana kapıyı açmaktır.
    Bunu yaparsanız ortaya çıkan sonuçlara katlanmaya hazır olmalısınız.

  3. #43

    Üyelik
    23 Kasım 2020
    Şehir
    ist/bahcesehir
    Motosikleti
    cb250r
    Alıntı Alper600RR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bune biçim iş lan boyle sokarım böyle düzene. Eksisozluk de bir kadin boyle halki gaza getirecek kini ve nefreti uyandiracak bir kac yazi yazmıştı. Bende mesaj olarak kendisine “ne leş bir insansin amk” yazmıştim bundan beni dava etmis bende gidip karakola ifade verdm sonra uzlasmaci eleman beni aradi karsi taraf uzlasmak için 10.000 tl istiyor dedi dedim siktirsin gitsin kapattim konuyu bir ust makama tasijdi simdi ne olacak bilmiyorum ama bu nalet kadin benim üstümden guze bir para kaldiracak ulan zaten bir suru trafik cezam var motor da başima bu aralar masraf aciyor ustune birde bu cikti simdi benden daha kotu zaman geciren yoktur diyordum ki üzülerek bu yazilanlari okudum. Bu ulkede adalet yok. Eğer o gun orada o kadini öldürseydi bir kac gun yatip çıkacaktı eminim. Cok gecmis olsun kardesim.
    hocam sanada cok buyuk gecmis olsun. Kadin erkege, erkek kadina, kadin kadina, erkek erkege, kimse kimseye ne fiziksel ne psikolojik hicbir turlu siddet uygulamasin. Canli canliya siddet uygulamasin.

    Ben kendim de yillarca dovus sporu yaptim, ama su zamana kadar kisisel savunma disinda hicbir sekilde kimseye fiziksel guc uygulamadim.

    Bir insan bir insana siddet uygularsa cezalandirilsin. once bunu belirteyim.

    Bizim konumuz burda insanlarin, ozellikle kadinlarin devletin yasa ile onlara verdigi ayricaligi suistimal etmesidir. cok gecmis olsun tekrardan.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)