Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

YUUH Denilecek bir Haber 7 ölü 2 yaralı çok buyuk maddi hasar

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Sadobey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Eylül 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Jinlun Marauder JL 150
    Hürriyet'ten alıntıdır. 28 Ağustos 2006
    Haberin sayfası: http://proje.hurriyet.com.tr/msnnews...89688.asp&y=41

    Yorumsuzdur.
    Benzin istasyonunda maytap yüklü kamyonun yanında yemek pişirdiler

    Konya’da bir akaryakıt istasyonunun park alanında, çakmak ve maytap yüklü kamyonun yanında piknik tüpüyle yemek yapan şoförler, faciaya neden oldu. Maytap ve çakmakların peşpeşe patlaması sonucu çıkan yangında 7 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

    KONYA-Adana Çevre Yolu’nun 10’uncu kilometresindeki Eltetik Akaryakıt İstasyonu’nda pompaların bulunduğu yere 75 metre uzaklıktaki otoparkta, 3 kamyonla seyyar satıcılar için getirilen malzemeleri 4 minibüse aktaran şoförler, bir ara yemek yapmak için kamyonlardan birinin gölgesinde piknik tüpünü yaktı. Bu sırada kamyon aniden alev aldı.

    BORU HATTININ YANI

    Kamyondaki yük arasında bulunan maytap ve çakmaklar de peş peşe patlayınca alevler, diğer kamyon ve minibüslere sıçradı. Ortalık bir anda cehenneme döndü. İstasyona gelen güvenlik güçleri çevrede önlem alırken, itfaiye ve polis ekipleri alevlere müdahale etti. Polis panzerleri de alevlere su sıktı. Trafik polisleri, istasyonun hemen arkadasından geçen doğalgaz boru hattı nedeniyle Konya-Adana çevre yolunda trafiği kesti.

    Yaklaşık bir saatte söndürülebilen yangından sonra kamyon ve minibüslerin demir yığınına döndüğü parka biri parçalanan 7 kişinin cesedi bulundu. Parçalanan kişinin bazı organları 150 metre uzakta bulundu.

    Cesetlerin, Mustafa Demir, İsmail Yelal, Abdullah Kalaycı, Ali ve Mehmet Baran ile Mustafa ve Hulusi Kaya’ya ait olduğu belirlendi. Patlamada 44 yaşındaki Derviş Sirvendi ve 13 yaşındaki Halil Boran, Numune Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğunu belirtildi. Benzin istasyonu çalışanları tanık oldukları faciayı şöyle anlattı:

    "Biz müşterilere yakıt verirken yakınımızda aniden patlama oldu. Park alanında Adana’dan gelen kamyoncular, minibüslere mal boşaltıyordu. Bu kamyon ve minibüsler sürekli burada mal boşaltırdı. Kendilerini tanıyoruz. Bu sırada, kamyonun yanında piknik tüpünde yemek yapıyorlardı. Hemen itfaiyeyi aradık. Alevler bir anda büyüdü. Kamyon ve minibüsler art arda patladı."


    Sadobey


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Mili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Temmuz 2006
    Şehir
    Kadıköy-M.köy
    Ya anlamıyorum içerisinde ne olduğunu biliyorsunuz zaten bulunduğunuz bölge tehlikeli ya ne işiniz var sizin tüple falan yaa bu kadar cahillik olmaz yaaa.

    Yaralılara acil şifalar, ölenlerede Allah rahmet eylesin:(
    Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler