Herkese merhaba ben üyeliğimin iptalini istiyorum,forumda olamayacağım,açılan konuların silinmesini ve kullanıcı adının silinmesini istiyorum.İlgilenirseniz lütfen,teşekkürler
Herkese merhaba ben üyeliğimin iptalini istiyorum,forumda olamayacağım,açılan konuların silinmesini ve kullanıcı adının silinmesini istiyorum.İlgilenirseniz lütfen,teşekkürler
yöneticiler gelmeden ben söyleyim; öyle birşey yok
üye olurken kurallarda mevcut. en fazla hesabı banlarlar.
zaten 7 mesajın var altıüstü
Bu talebinizi üye olarak kabul ediyorum. Bir de adminlere iletiniz.
Aidat almıyorlar hocam![]()
bende nickimin değişmesini istiyordum ama oda olmuyor.
since 1987
Arkadaslar gerekli bilgilendirmeyi yapmışlar, hesabınızı süresiz banlayabiliriz, ama yazdıklarınız burada kalır. İsim değiştirme konusu da pek mümkün bir şey değil, 140 bin üye var; hangi birisinin ismini değiştirmek mümkün olabilir?
Yeni üyelik almak daha kolay bir iş olacaktır.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
https://tr.wikipedia.org/wiki/Mikko_Hirvonen
Hirvonen yazacagima klavyenin azizligine ugrayip hirbonen yazdik.
Dalga konusu oluyor bu durum,bir el atalim lutfennnn.
kimse iletisime gecmedi benimle suanlik
süresiz banlayabiliriz demişler?
süresiz banladiktan sonra tarayıcıda vs arandığında en azından profil gözükmicek ya abi,açılan konularda bi zaman sonra eskilere karışıp gidicek o yüzden profile erişimin engellenmesi yeterli kalıyo benim için.
140bin üyenin ismi değiştirmek ne mümkün mü?
Donanimhaberde 1 milyonu aşkın üye var galiba, istediğin zaman, belirli aralıkta izin verilebiliyor kendi ismini değiştirmene. Yazılım dayı bu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)