Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Bu Ne Arızası Arkadaşlar..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Bilen bilir Dacia Sandero 2013 model 1.5 dizel bir aracım var taksitle almıştım..Şükür 29 aydır sıfır arıza ile gider gelir yolda 35 bin kmdir..Yalnız geçen gün



    İlk çalıştırdığımda siyah daire ile işaretlediğim böyle bir lamba yanmaya başladı 30 saniye sonra kaybolup çalışır halde 10 dakika sonra tekrar yanmaya başladı ve sürekli yanmaya başladı, aracın gidişinde çalışmasında en ufak bir sorun yok..Ee hali ile canımı sıktı orda sabit yanması..

    Arkadaş bir zaman şundan almıştı

    https://urun.n11.com/tespit-ve-test-...AaAg2AEALw_wcB

    Bağladık aracıma ve yağınız bozulmuş uyarısı verdi..Yağı kendimiz kontrol ettiğimizde biraz fazla akışkan bir hali olduğunun farkına vardık..Ertesi gün yağ ve yağ filtresini değiştirdik..Bir daha yanmadı bu lamba..Demem o ki doğru tespit mi yaptık..
    Şimdiden teşekkürler..

    Ekleme : Dacia candır 250 lik motor ile aynı yakıt sarfiyatına sahip ama aşırı atılgan ve arıza çıkarmayan bir araç gerçekten..Kaporta aşırı kötü üstünde kedi yatsa çöküyor..Fiyatına göre konforu gayet yerinde bagaj kapasitesi harika..Geçen asya 125t scooter koyduk içine..4. viteste bu araç yerden kalkıyor şaka değil gerçek ..Alın aldırın..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    13 Haziran 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    falcon flash 100
    Zaten yazıyor ısıtma bujisi diye. Muhtemelen biri veya bir kaç tanesi arızalanmıştır.

  3. #3

    Üyelik
    17 Aralık 2017
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    Honda CBF150
    Hocam bende 2017 symbol var 2017 kasalarda bakım zamanı gelince de yanabiliyo o lamba. 15-20 gün önce benimde yandı o lamba. Pc ye bağlatıp bakım tarihini ileri aldık lamba söndü. Bilimum arıza ve bakım lambası olarak geçer 2017 kasa symbollerde. Yağ bozulmasa bile yıl olarak zamanı gelmiş olabilir


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)