Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

N11 ilgisizliği nasıl çözülür

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2008
    Şehir
    istanbul pendik
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Baştan şikayetvar internet adresine yaşadığınız sorunu ayrıntılı olarak kanıtları ile yazın ve sorun çözülmezse hakkınızı Tüketici Hakları Mahkemesi'nde arayacağınızı söyleyin.Bu belki işleri hızlandırmaya yardımcı olur.
    Yazdım tabiki.. 4 günde canlı destekle konuştum.herseferinde sizi arayacağız dediler Ama inanın ipine bile takan olmadı.ne arama ne mesaj ne mail.. Şikayetvar da 5 tane soru sordum cevabınızı bekliyorum dedim,alakasız klişe bir cevap yazdılar o kadar. Yeniden yazdım bi daha dönüş bile olmadı.
    Daha önce gittigidiyordan bişey aldım. Kargoladılar ama kargo bana gelmedi,teslim almadım yani. Süre dolmadan defalarca yazmama rağmen otomatik onayla parayı satıcıya aktardılar. Bana da bir bardak su düştü..
    Yani benim bu konudaki işi ayrı tutuyorum ama,dolandırıcıya hem kargo hem bu siteler müthiş çanak tutuyorlar.
    Ben saat almışım mesela 500 liraya kapıda ödemeli.. Kargocu parayı almadan kutuyı vermiyorki içindeki salatalığı görelim. Kardeşim açtır bana kargoyu,içinden salatalık çıkarsa 10-15 neyse kargoyu ödeyeyim,neden 500 lira sokmalarına izin veriyor,yardım ve yataklık ediyorsun?
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    mustick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mayıs 2016
    Motosikleti
    CBR250R
    Kime şikayet ederseniz edin mahkemeye de verseniz şu an sonuç alamazsınız. Covid-19 Pandemi dönemi tüm iş kolları için mücbir sebep ilan edilmiştir. Keyfi uygulaması varsa bile bunu bahane gösterebilir.

  3. #23
    Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2008
    Şehir
    istanbul pendik
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Arkadaşlar konu genele döndü artık. Kargoyu yolladılar,takip numaram var. Şimdi ne zaman gelir derdinde değilim. Mahkemeye verecekde değilim.
    Ancak genel anlamda tartışalım artık konuyu.
    Ne olmalı ne olmamalı..
    Yanlışlar ne mecburiyetler ne?
    Mesela M ile başlayan kargo şirketi bu zamana kadar (45 yaşımdayım) bir kere bile adresime kargo getiremedi. Adam 3 cm harflerle adımı adresimi yazmış ama nedense herrr ama heeerrr seferinde yanlışlıkla yanlış yere gidiyor,adreste bulunamıyor,tanınmıyorum ki askeri nimaziyede bile kimse yoktu diyen kargo şirketi gördüm ben ya..

  4. #24
    TheOzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Nisan 2018
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Honda Forza 250
    Amazon.com dan alabilirsin ama dikkat etmelisin satıcı amazon olmalı şansına artık ürün varsa aksam 8 de sipariş verip hızlı kargo seçenegini seçtim sabah 10 da evimdeydi kargo satıcı amazon kolay kargo firma adı amazonun kendi kargosu

  5. #25

    Üyelik
    22 Şubat 2016
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    xmax 400 momo abs 2014 peugeot django 150
    Bu sıralar kargolar çok yoğun, belki firma kargoya vermiştir kargoda takip no da sıkıntı vardır. Ben gittigidiyor dan cuma günü toner sipariş ettim pazartesi kod girildi ,kod hatalı mesaj atıyorum satıcıya cevap vermiyor. Neyse cumaya kadar bekledim. 7 gün sonra Cuma internetten firmanın müşteri hizmetlerini aradım durumu bildirdim. Sistem de hata olduğunu süre dolduğu için ürünü onaylamami, akabinde tekrar kargoya vereceklerini söylediler. Onayladım 30 dakika geçmeden bireysel tel den kargo takip no gönderdiler ürün salı günü ulaştı. Ve yine gg dan ekran koruyucu sipariş verdim aras kargo yine ,kargo no hatalı idi bu sefer beklemeden tecrübe ile ertesi gün hemen aradım firmayı tekrar gönderip doğru kod verildi. Bu sıralar sıkıntı çok ama 5 gün de takip no verilmemesi çok saçma.

  6. #26
    Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2008
    Şehir
    istanbul pendik
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    N11 e satıcının numarasını ver ben arayacağım diyorum,güvenli dolandırılmanız pardon alışverişiniz için ortağımı ifşa edemem diyor.
    Soru sordan mesaj yazıyorsun iki gün sonra cevap N 11 i arayın. Ülen zaten telefonu çalışmıyor canlı destek size çalışıyor kimi kime şikayet ediyosun?


    Tekrar yazayım sayfalar geçti siparişten sonra 6. Günün sonunda takip numarasını aldım. Bekliyorum.
    Konu benim sorunumdan çıkıp herkesin sorunu olabilecek şeylere önceden hazırlıklı olmak yaza başa geldiğinde ne yapacağını bilmek üzere olsun.

    Aynı şirketten iki ürün aldım. Adam iki ürünü de ayrı ayrı kargoladı.. Kargo şirketine aynı anda gelen iki paketin biri dağıtıma çıktı,diğeri ertesi güne kaldı.
    Tabi yalanım bini bir para... Bol yani..
    Aklıma geldikçe yazarım.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)