Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

AKÜ

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    20 Ocak 2019
    Merhaba arkadaşlar.

    2018 model fakat 2020 Ocak çıkışlı bir YZF-R25'im var. Motosikletimi motokabinde muhafaza ediyorum. Güvenliği artırmak adına disk kilidi, teknotakip ve SPY5000 adlı çift yönlü alarm kullanıyorum.

    Motosikleti maalesef işim sebebiyle sürekli kullanan birisi değilim. Teknotakip motosiklet çalışırken kendisini şarj eden kontak kapandıktan sonra aküden beslenmeyen bir cihaz fakat spy5000 alarm sistemi öyle değil.

    Akünün şarj olması gerekiyor biliyorum. Günde 10 dakika rölantide hareket etmeden çalıştırsam yeterli olur mu? 20 dakikada çalıştırırım rölantide ama motor hararet yapar zaten 10 dakikadan sonra fan açmaya başlıyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

    Teşekkür ederim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Haziran 2012
    Şehir
    Lüleburgaz-Bursa
    Rölantide çoğu motosiklette anca motosiklete yetecek kadar elektrik akımı üretir.aküyü yeteri kadar şarj edecek kadar akım gelmeyebilir.Tavsiyem eğer motosikleti park ettiğiniz yere elektrik prizi varsa hem şarj ,hem de akü bakım özelliği olan bir şarj cihazı almanız yada motosikleti haftada en az bir kere bir kaç saat kullanmanız.

  3. #3

    Üyelik
    26 Haziran 2007
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Dominar D400
    Motoru akü için çalıştıracak ancak sürMEyecekseniz hiç marş basmayın akü için daha iyi olur.Marş basarken harcadığınız enerjiyi rolantide yerine koyamazsınız.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)