Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

gss borcu çıkan varmı?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    stunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Haziran 2006
    Şehir
    mersin
    Motosikleti
    honda -titan -twister
    ne güzel memleket. oğlum çalışıyordu askere gitmek için işten çıktı ve 2 ay sonrada askere gitti. askerlik bitti geldi bir müddet çalışmadı. o sıralkar baya gündemdeydi. oğluma(3 sene oluyor)gelir testi yaptır sonra kazık yemeyelim dedim. neyse elinde kağıtlarla geldi. evrakları inceledim baktım askerliğide içine almışlar. uyanmasan ayakta götürür bu devlet vatandaşını. neyse evraklarla ben gittim askerliği düşürttüm takside bağlattım ve kazığı sindire sindire yedim. çocuk işsiz dolaşıyor yinede sağlık sigortası parasını ödüyorsun hemde mecburen. birşeyde yapamıyorsun. kanun çıkartılmış ya kaçışın yok ne tarafa dönersen dön oklar üzerinde. geçen pttye gitmiştim. baktım 2 suriyeli sırada girdim sıraya. sıra onlara geldi birinde 4 çocuk diğerinde 7 çocuk varmış. gözümün önünde çocuk yardımı aldılar. biri okuma yazması yoktu parmak basıyor. aldıkları parada az uz değildi. ne güzel memleket.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    karaca3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ocak 2016
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    banada geldi 558 tl
    2011 yılında genel saglık sigortası borcum vardı. borcumu yapılandırdım.
    taksitlerin yarınından fazlasını ödedim.sonradan af mı çıktı bilmiyorum ama taksit yatırmaya gittigimde hep borcunuz yok dendi.2016 yılında
    emekli oldum borç filan çıkmadı.bu ceza kagıdı geldiginde sgk ya gittim,emekli oldugumda borç çıkmadı şimdi bu neyin borcu diye sordugumda
    emekli olununca gss borcuna bakılmıyormuş.sadece gün ve yatırılmamış prime bakılıyormuş.bana ödüyeceksiniz dediler.

  3. #23
    siyanoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ocak 2019
    Vergisini verenin cezalandırıldığı ödemeyenin sürekli affedildiği memleketimde 2012 den 170 tl borç çıkarılıp 368 tl olarak tarafıma bildirilmeden faizlendirilip 7 sene sonra zahmet edip mesaj atılması ile ula bu gss katkı bilmem neyi nedir diye bakıp haberim olan borcu ödemiş bulunmaktayım.

  4. #24
    hattoi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Haziran 2016
    Şehir
    İzmir
    3700 küsür de bende var.

    Şimdiye kadar bu ülkede hep kurallara uydum, insanlara karşı hep kibar oldum kaybettim.

    Hazır hayat beni bu yöne itmişken bir süredir tersini deniyorum. Bir kaç defa eskiden kibar olduğumda çok çile çektiğim, işimi yaptıramadığım durumlarda kaba davranıp, dişimi gösterince iç güdüleri ile hareket eden bu kalabalıkta güzel sonuçlar aldım. Şimdi de seçimleri bekliyorum. Eğer o zamana kadar haciz gelmezse olası bir afla ormanda orman kanunlarına göre oynayarak kazanmış olurum aksi durumda ise her zamanki gibi gene bir şeyler kaybederim işte problem değil. Öyle de çıkıyor, böyle de çıkar en fazla.

    İzmir'den bildirdim, sendeyiz Fatih.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)