Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Uyku Kaçıran Laptop Sorunu

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    05 Aralık 2015
    Merhaba MT ailesi, laptopum şarjda düzgün şekilde, sorunsuz çalışırken şarjdan çekince ekran, yanıp sönmeye başlıyor; gidip geliyor. Kimi anlar birkaç saniyeliğine tamamen kararıyor fakat karardığında ekrana dikkatli bakarsanız ekranın hâlâ açık olduğunu görebiliyorsunuz. Birkaç saniye sonra tekrar yanıp sönmeye başlıyor ve laptopu tekrar şarja takana kadar aynı döngüyle devam ediyor. Laptopu masaüstü bilgisayarımın monitörüne vga kablosuyla bağladığımda hiçbir yanıp sönme durumu olmuyor. Merak ettiğim konu, sorun laptop pilinde mi (kimi arkadaş pil değiştirmem gerektiğini kimi de bataryanın ölü hücrelerini tamir ettirmem gerektiğini söyledi) yoksa donanımsal bir sorun mu var? Belki de bambaşka bir şey? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

    Dipnot: İnternetteki tüm tavsiyeleri yaptım (sürücüleri güncelleme, güç seçeneklerinden performans ayarına alma gibi)fakat sorun düzelmedi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    mavzer-i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Kasım 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    hypermotard 796 / vulcan s / versys 650
    leptop eski model ise. bataryayı değiştirmeyi dene. ama bunu yapmadan önce sorun bataryada mı değilmi diye aynı model başka batarya ile bi test et bulabilirsen.

  3. #3

    Üyelik
    17 Mayıs 2011
    Benzer olay başıma gelmiş idi , tabii aynı durum olmayabilir.

    Ekranın güç/veri iletim ince film kablosu , düşme sonucu klipsi yarım açılmış idi , fakat bendekinde kasaya hafif darbe vurduğumda ekran tekrar gelince bunun iletim/kontak problemi olduğunu anlamıştım .

    3 yıldır minnak telefon ekranına mahkum'um , birise söz verdiği halde hediye edecekti haalen edecek :(..

    Hasılı kelam , bi tamirciye verin .


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)