Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 1234513 ... SonuncuSonuncu

Motosiklet.Net Cafe (Geyik Muhabbetleri)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mayıs 2017
    Şehir
    Edirne
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    don kişot'u bilir misin?
    batı edebiyatının ilk romanıdır.
    yani mevzu eski mevzu
    iddia ediyorum her işyerinde, okulda, markette benzer şeyler yaşayacak bir tipsin.
    bu övünülecek şey mi orasını bilmem,
    ama aynı duvara 500 kere toslamak övünülecek iş değildir.

    sanırım çok gençsin,
    milyonlarca kez kendini haklı bulmayı bir tarafa bırakıp plağın burasındaki yorucu çizikle yüzleşmelisin.
    belki haddimi aşıyorum ama hadsizlik de benim handikapım.
    Bana da öyle geliyor hacım. Dik başlılığı standart hale getirmiş biraz herhalde.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    kefkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Temmuz 2015
    Alıntı Kübra006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnsanlar benimle niçin uğraşıyor kuvvetmira bili yormusun?

    Çünkü kamu bile olsa rekabet anlayışı herkesin kitabında serefli değil.bak ben bulunduğum yerde aylarca tek çalıştırıldım.hatta bu sebeple sağlık problemlerim başladı.uydurmaca raporlar aldılar.bak ben işime en erken giden en geç çıkanım.yeri gelmiştir fazla çalışmışımdır,gayret vermişimdir.emek verdiğim içinde hakkımı savundum.hedef noktası haline geldim.hayatta yalnız mücadele eden birisini zayıf görürler.yerine tanıdıklarını getirmeye çalışırlar.ben ne yaptım peki?mesleğime,sağlığıma,projelerime çelme takanlara karşı kararlılıkla mücadele ettim.okulda dahi disipline gitmeyen beni kriminal ilan ettiler.yine pes etmedim ve müfettişlerce haklı görürdüm.
    Yapman gerekeni yapmalısın Kübra fazlasını değil, işe erken gelip geç çıkman gerekmiyor mesela.Mobbing uygulanıyorsa birçok şirkette kabul ettirmek zordur bunu, gemisini yürütme derdinde olanların ortam ve düzen insanlarinin seni anlamasını bekleme çünkü ne sen değişeceksin ne de onlar.Fakat değişmeden de iş hayatında birazcık torpulenmek gerek, her doğru her yerde söylenmez! Tek başına performans gösterdiğin bir iş değilse ki değil bu dediğimi uygulamayi dene çemberin içindesin çünkü. . Bu surecin sonu kendini iş ortaminda izole etmeye varabilir ve zarari yine sana olacaktir.Bugun değil belki, ama bi gun bir bakmışsın olanlarla ilgili kendini suçluyorsun haklı bile olsan.

    İş; hayat değil, gece gunduz işe dair meselelerle kafani yormamalisin çunku sağlik işten daha onemlidir şimdiki sağlik durumunu mumla arayabilirsin. Mutsuzsan, başedemediğini hissettigin yillanmiş sorunlar varsa, bulunduğun yere bağlanmani gerektiren özel durumun da yerini değiştirmekde fayda var. Sevdiğin bir şehre tayin girip yeni bir başlangıcı düşün..

  3. #43
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2015
    Şehir
    istanbul büyükçekmece
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Başkalarıda böyle mi bilmiyorum, kız arkadaşım olduğu zamanlar daha uysal bir insan oluyorum ben.

    Sizlerde böyle misinuz?

  4. #44
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Temmuz 2008
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı ayetlervaray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum yalnızlığa kaç! Seni büyük adamların gürültüsünden sersemlemiş ve küçüklerin iğnesiyle didiklenmiş görüyorum. Orman ve kaya seninle vakur, susmayı bilirler. Sevdiğin geniş dallı ağaca benze yine! O, denizin kenarında susan ve dinleyen bir tavırla durmaktadır.

    Yalnızlığın bittiği yerde panayır başlar ve panayırın başladığı yerde büyük artistlerin gürültüsü ve zehirli sineklerin vızıltısı başlar. Dünyada en iyi şeyler bile, gösterecek kimse bulunmazsa, bir şeye yaramaz. Halk bu göstericilere büyük adam der. Halk büyükten pek anlamaz. Büyük, yaratıcıdır. Oysaki halk yalnız büyük davaların göstericilerini ve artistlerini tanır. Dünya, yeni değerler yaratanların etrafında döner. Görünmeden döner. Oysaki halk ve şöhret artistlerin etrafında döner. Dünyanın gidişi böyledir. Artistin zekası vardır. Fakat zekanın vicdanı zayıftır. O daima en çok inandırabileceği şeye inanır. Yarın başka, öbür gün başka bir şeye inanır. Onun duyguları halk gibi ve hava gibi sık değişir.

    Panayır şatafatlı şaklabanlarla doludur ve halk bu büyük adamlarla övünür. Onca zamanın egemenleri bunlardır.Fakat zaman onları baskı altına alır, böylece seni baskı altına alırlar ve senden de bir evet ve hayır isterler. Yazık, bu "leh" ve "aleyh" arasında m? yer almak istiyorsun? Ey gerçek aşığı, bu sokulganları ve dönekleri kıskanma, gerçek hiçbir zaman bir döneğin koluna asılmamıştır! Bu bıktıran, usandıranlardan kendini koru. insanı ancak panayırda "evet" veya "hayır"la bastırırlar.

    Büyün derin kaynakların duyuşu yavaştır: Derinliklerine düşen bir şeyin ne olduğunu anlamak için uzun zaman beklemeleri gerekir. Gerçek büyüklükler panayırın ve şöhretin ötesindedirler. Yeni değerlerin yaratıcıları daima panayırın ve şöhretin üstünde bulunurlar.

    Dostum, yalnızlığına kaç. Seni zehirli sineklerle didiklenmiş buluyorum. Sert ve sağlam bir havanın estiği yerlere kaç! Yalnızlığına kaç. Sen küçüklere ve acınacak adamlara çok yakın yaşadın. Onların görünmez öçlerinden kaç. Bunlar senin için öçten başka birşey değildirler. Onlara artık el kaldırma! Onlar sayısızdır. Ve sinek avcılığı sana düşmez. Bu küçükler ve acınacak yaratıklar sayısızdır. Ve nice görkemli yapıları yağmur damlaları ve vahşi otlar harap etmiştir.. Sen bir kaya değilsin, fakat damlaların çokluğu seni oymuş bile! Damlaların çokluğundan çatlayacaksın..

    Zehirli sineklerden seni yorulmuş görüyorum.Yüz yerinde kanayan yaralar açılmış görüyorum. Ve gururun öfkelenmek bile istemiyor. Onlar senden masumiyetle kan isterler. Kansız ruhları kana hasrettir. Onun için bütün masumiyetleriyle sokarlar. Fakat ey derin adam, sen küçük yaraların da acısını pek derinden duyuyorsun ve daha şifa bulmadan aynı zehirli sülük vücuduna tekrar sokulur. Bu pis boğazları öldüremeyecek kadar gururlusun. Fakat sakın ki, onların bütün bu zehirli haksızlıklarına dayanmak sana bela getirmesin ?

    Onlar seni överek de etrafında vızıldarlar. Yılışıklık onların övüşüdür. Onlar senin derine ve kanına yakın olmak isterler. Sana bir tanrı veya şeytana taptıkları gibi yılışırlar. Bir tanrı veya şeytan karşısında olduğu gibi acınırlar. Fakat neye yarar? Onlar dalkavuk ve mızmızlardır. Başka birşey değillerdir. Çok defa kendilerini sana hoş gösterirler. Fakat korkakların kurnazlığı her zaman bu olmuştur. Evet korkaklar, kurnazdır. Dar ruhlarıyla seni çok düşünürler. Sen onlarca her zaman düşündürücü bir şeysin. Çok düşünülen herşey, düşündürücü olur.

    Bu erdemlerin için seni cezalandırırlar. Aslında yalnız hatalarını bağışlarlar. Sen sakin ve dürüst olduğun için dersinki; "Bu küçük varlıklar suçsuzdur." Fakat onların dar ruhları şöyle düşünür: "Bütün büyük varlıklar suçludur".

    Sen onlara şefkatli olsan bile kendilerine hakaret ettiğini zannederler ve senin iyiliğine, gizli acılarla karşılık verirler. Senin sessiz gururun onların zevkini bozar. Bir defa da gururlu olacak kadar alçakgönüllü olursan seni ayartılar. Biz bir adamda bulduğumuzu alevlendiririz de! Onun için küçüklerden sakın! Senin karşında kendilerini küçük görürler ve alçaklıkları sana karış görünmez bir kin halinde yanar, tutuşur.

    Kendilerine yaklaştığın zaman nasıl sustuklarını ve kuvvetlerinin, sönmüş bir ateşin dumanı gibi, kaybolduğunu hissetmedin mi ? Evet dostum, sen en yakınların için bir vicdan azabısın; çünkü onlar sana layık değillerdir. Böylece senden nefret ederler. Ve kanını emmek isterler.

    Yakınların daima zehirli sinek olacaklardır. Sende büyük olan şey, onları daima daha zehirli ve daha fazla sinek yapacaktır. Dostum yalnızlığına, sert ve kuvvetli bir havanın estiği yere çekil. Senin kısmetin sinek kovalayıcılığı değildir...

    Friedrich Nietzsche - Böyle Buyurdu Zerduşt kitabından en sevdiğim kısım.
    "...benim kutsamam şudur: her şeyi kendisine layık bir gök olmak.
    yuvarlak bir çatı, zümrüt bir çan ve sonsuz güven...
    böyle kutsayan bahtiyardır.
    çünkü her şey sonsuzluk pınarında iyi ve kötünün ötesinde vaftiz edilir."


    amen

  5. #45

    Üyelik
    22 Eylül 2016
    Motosikleti
    .
    Dik başlılığı standart hale getirmedim.yaşlı ve engelli hastamı sırf bana inat olsun diye uğraştırana tepkisiz kalamam yada karşılanması gereken hizmette faturayı, 80 yaşındaki hastalara çıkaranlara tahammül edemem.
    Bak geçen gece 3 e kadar acildeydik anneme serum taktılar.Bizden önceki hastada işlem yapıp aynı eldivenlerle damar yolu açmaya gelen hemşireyide nazikçe uyardım.kendi anne babana yapılmasını istemediğin hiç bir uygulamayı başkasının hastasına da yapmamalısın.Sadece o gece değil normaldede bu gözler aynı eldivenle onlarca hastaya bakan hemşire gördü.Üstelik malzeme varken.Sırf fazla malzeme harcıyor görünmemiyeyim, göze gireyim kafasında bu insanlar.Benim mücadelem bu kafadakilere karşı.Yazıktır insanlara neye maruz kaldıklarını bilmiyorlar bile.Olaya basitmiş gibi algılamayın bir çok insana hepatit b,hepatit c hastane enfeksiyonları hastanede geçer.Empati yapın kendi ailenize uygulandığını düşünün.

  6. #46
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    15 Haziran 2014
    Şehir
    59
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    nesli tükenmek üzere olan bi maymun varmış, bu maymunun neslinin kurtulması için bi insanla çiftleşmesi gerekiyormuş, bilim adamları bir gönüllü bulmaya çalışıyorlarmış hiç kimse gönüllü olmamış. Bunun üzerine bilim adamları bu maymunla çiftleşene 40 bin tl para ödülü vereceklerini açıklamışlar, yine hiç kimse gönüllü olmamış.Bir kamyoncu dayı varmış onu bulmuşlar anlatmışlar işte böyle böyle maymunun nesli tükenicek çiftleşmesi lazım birinin maymunu düdüklemesi lazım demişler işin ucunda da 40 bin tl var demişler. Dayı durmuş düşünmüş demişki tamam olur ama 2 saat sonra yaparım demiş. Bilim adamları tamam olur demişler adresi vermişler dayıya. Dayı 2 saat sonra gelmiş tamam yapıcam maymun nerde demiş, bilim adamları göstermişler maymunu ama öncesinde şunu merak ediyoruz neden 2 saat sonra olur dediniz demişler dayı demişki 20 bin tl bankada vardı 20 bin tlyede kamyonu sattım 40 bini anca toparladım demiş.

  7. #47
    jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Temmuz 2015
    Motosikleti
    Yohhh
    Ieri, abbiamo perso un uomo chi ha un grande valore per Ferrari, Formula 1 e FCA. Dio riposa la sua anima.


    Millet bir ferrari ve f1 sever olaraktan reisi kaybettik... Dün yazacaktım ama yazamadım. bilgisayar da öldü çünkü benim. Başımız sağolsun.
    fatih.met bunu beğendi.
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

  8. #48
    RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mayıs 2017
    Şehir
    Edirne
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Nasıl bi sınava girmişim lan 1 aydır eheheh ben yaptım ya derken bacak gibi girdi.Bide bu ek puanlı yerleştirme var o ne?Bazı arkadaşlara sordum onlarda var 20-30 getirmiş bende sadece Y-TYT'de var 22 puan getirmiş.22 puan gelse her birine istediğim yerler geliyor.

  9. #49
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2015
    Şehir
    istanbul büyükçekmece
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    ay bize koyan yok mu? zamlı benzin

  10. #50
    MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ekim 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Birisi fatihe koysun arkadaşlar, zamlı benzin.
    Benim elim dolu, pompayı tutupta koymak için müsait değilim, zamlı benzini.

  11. #51
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2015
    Şehir
    istanbul büyükçekmece
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    arkadaşlar yeni akım başlamış, fabrikası olan herkes fabrikasını yakıyor. bizde yok ki bizde yakalım fabrikamızı.

  12. #52
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2015
    Şehir
    istanbul büyükçekmece
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    1600cc ve daha küçük motor hacmine sahip turbo dizel arabalarda ötv %5'e çekilmiş arkadaşlar...

  13. #53

    Üyelik
    22 Eylül 2016
    Motosikleti
    .
    Roofroof sizdemi sınava girmiştiniz?
    Ben istediğim bölüme yerleştim.mesai bitiminde 2 öğretim okumaya çalışıcam.siz hangi bölümü istiyordunuz

  14. #54
    RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mayıs 2017
    Şehir
    Edirne
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Alıntı Kübra006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Roofroof sizdemi sınava girmiştiniz?
    Ben istediğim bölüme yerleştim.mesai bitiminde 2 öğretim okumaya çalışıcam.siz hangi bölümü istiyordunuz
    Bende girdim.Eğitim tayini amaçlı girdim zaten.Sağlık yönetimi 2. öğretim Edirne çıktı.Gelecek ay tayin bekliyorum.Edirne'yi istemiştim çıkacağını da sanmıyordum şansıma çıktı.

  15. #55

    Üyelik
    22 Eylül 2016
    Motosikleti
    .
    Sevindim sizin adınıza.Ben hemşireyim aslında ama hayalim olan bölüm bambaşkaydı.iktisadi ve idari bilimler faküktesi-siyaset bilimi ve kamu yönetimi istiyordum.şükür bu sene yerleştim.birkaç ay çalıştım.özel ders,dersane vb desteğim yoktu.hatta 3 sene deneme şansı vermiştim kendime.şimdi tek sorun derslere 1 saat geç kalıcam.mesaim ancak bitiyor çünkü.birde sınavlar 1 ay boyunca gündüz yapılıyormuş.izin alma durumum yok.inşallah işler aksi gitmez.eğer bitirebilme şansım olursa 4 sene sonra kpss a grubu (denetmenlik,müfettiş yardımcılığı,uzmanlık),ales,şayıştay denetçiliği,idari yargı hakimliği belki kaymakamlık bile olabilir çok üst bir hedef ama, denerim.sağlık yönetimi nasıl bir bölüm bir yakınım lisansını tamamlıcak?

  16. #56
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2016
    Şehir
    papua yeni gine
    Alıntı snappy x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nesli tükenmek üzere olan bi maymun varmış, bu maymunun neslinin kurtulması için bi insanla çiftleşmesi gerekiyormuş, bilim adamları bir gönüllü bulmaya çalışıyorlarmış hiç kimse gönüllü olmamış. Bunun üzerine bilim adamları bu maymunla çiftleşene 40 bin tl para ödülü vereceklerini açıklamışlar, yine hiç kimse gönüllü olmamış.Bir kamyoncu dayı varmış onu bulmuşlar anlatmışlar işte böyle böyle maymunun nesli tükenicek çiftleşmesi lazım birinin maymunu düdüklemesi lazım demişler işin ucunda da 40 bin tl var demişler. Dayı durmuş düşünmüş demişki tamam olur ama 2 saat sonra yaparım demiş. Bilim adamları tamam olur demişler adresi vermişler dayıya. Dayı 2 saat sonra gelmiş tamam yapıcam maymun nerde demiş, bilim adamları göstermişler maymunu ama öncesinde şunu merak ediyoruz neden 2 saat sonra olur dediniz demişler dayı demişki 20 bin tl bankada vardı 20 bin tlyede kamyonu sattım 40 bini anca toparladım demiş.
    puhahahahah oğlum bu ne lan!!!

    madem sen başlattın ben niye devam etmiyorum?

    zamanında kadı, suçluları seri şekilde cezalandırıyormuş:

    bunu suçu nedir?
    gasp
    asın!

    bunu suçu nedir?
    hırsızlık
    asın!

    peki bunun suçu nedir?
    hakaret
    zkin!

    neyse çavuş suçluları toplamış, infaz için götürüyormuş. birisi oradan atlamış: aman ha çavuşum sakın karışmasın, bunlar asılacak, ben zkilecek; bunlar asılacak, ben zkilecek olanım. aman sakın karışmasın çavuşum demiş.

  17. #57
    RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mayıs 2017
    Şehir
    Edirne
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Alıntı Kübra006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevindim sizin adınıza.Ben hemşireyim aslında ama hayalim olan bölüm bambaşkaydı.iktisadi ve idari bilimler faküktesi-siyaset bilimi ve kamu yönetimi istiyordum.şükür bu sene yerleştim.birkaç ay çalıştım.özel ders,dersane vb desteğim yoktu.hatta 3 sene deneme şansı vermiştim kendime.şimdi tek sorun derslere 1 saat geç kalıcam.mesaim ancak bitiyor çünkü.birde sınavlar 1 ay boyunca gündüz yapılıyormuş.izin alma durumum yok.inşallah işler aksi gitmez.eğer bitirebilme şansım olursa 4 sene sonra kpss a grubu (denetmenlik,müfettiş yardımcılığı,uzmanlık),ales,şayıştay denetçiliği,idari yargı hakimliği belki kaymakamlık bile olabilir çok üst bir hedef ama, denerim.sağlık yönetimi nasıl bir bölüm bir yakınım lisansını tamamlıcak?
    Valla yalan olmasın bende bilmiyorum nasıl bir bölüm.Ben küçük adamım hayallerim 15'i yatacak mayiş ondan öyle bir yere müdürlük filsn çok uzak bana.Hayırlı olsun bu arada bölümün.Hocalar kolaylık sağlar diye tahmin ediyorum.Sınav için de müdürün sorun çıkaracağını sanmıyorum çok kavşak biri değilse

  18. #58

    Üyelik
    22 Eylül 2016
    Motosikleti
    .
    Bakalım inşallah terslik çıkmaz.
    Ben denemek istiyorum.olur veya olmaz.şuana kadar tüm hayallerimi rahatsızlığımdan dolayı ertelemiştim.hiç bir iibf mezunu bu sınavları bir an önce meslek edinmek yada zor ve alım çok düşük diye denemek bile istemiyor.gerçekten zor sınavlar.araştırdım öyle bir iki ders bir iki konu değil.ciddi ciddi kafayı hukukla,iktisatla bozmak gerekiyor.çalışırım zaten bir sınava hazırlanmayınca kendimi boşlukta hissediyorum.

  19. #59
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Şuraya fıkra koymayın direk aklıma paint terk kanalı geliyor..

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:42 ----------

    Kübra hoşgeldin..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

  20. #60

    Üyelik
    22 Eylül 2016
    Motosikleti
    .
    Hoşbuldum hachico ne var ne yok nasılsın


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 1234513 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)