Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Bu aralar mafyalara sardım!!!!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    10 Temmuz 2017
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu konu cok derindir.
    eger ki ulkenin kendi mafyasi olmazsa, pek cok kirli isi fevletin kendisi yapmak zorunda kalir. o ulkenin insani ve devamliligi icin her zey mubahtir.
    mesela TIT olmasaydi asala hala vardi
    Aynen öyle konu epey bi derin,zaten en çokta bu yönü ilgimi ve dikkatimi çekiyor. Araştırıp, okuyunca görüyorum ki devletin bile bunlarla teması oluşmuş.

    Yani öyle ki en sevmedigim ve cani olarak nitelendirdiğimi nuriş kardeşler (nuri vr vedat ergin kardeşler) zamanında sibel cana şantaj yapan eski sevgilisini bile tehdit etmiş,çırılçıplak resimlerini çekip şantaj yapmışlar. O donem kocası olan hakan ural da onlara bilmem kaç milyonluk saat hediye etmiş.Bu olay dış başına bile haber olmuştu...

    Bir garip tarafı da zamanın ağır toplarının hep karadeniz ve ülkü ocaklarından çıkması.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2013
    Şehir
    Manisa

  3. #23
    enlighteray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mayıs 2015
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    Hero Karizma R (2016)
    Alıntı Dark-ghost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başlıkta da belirttiğim gibi bu aralar Türkiyenin önde gelen şu anki ve geçmiş mafya liderlerine sardım.Günde en az 4-5 saat boyunca araştırmalar yapar,kim kiminle,kim kimin adamı, kime daha yakın gibi bilgileri okur oldum.

    Sonuç olarak ne elde ettin derseniz eğer hic bir şey.Ama bu hayatlarda koskoca trajediler yaşanmış.Misal Dündar Kılıç'ın kızı Uğur Kılıç oğlu Onur Özbizerdik'in doğum gününde üvey babası Alaattin Çakıcı tarafından vurdurulması ve ölmesi.

    Bir insan neden boyle bir hayati yasamak ister yada seçer ki?

    cevap küçük bakış açılarıyla anlaşılmaz, büyük, evrensel bakış açısıyla çok basit:karma
    başlangıç olarak şunu okuyabilirsin
    https://eksisozluk.com/entry/69564277

  4. #24

    Üyelik
    22 Eylül 2016
    Motosikleti
    .
    Alıntı Metehan07-70 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence daha o kitapları okumaya karar verirken ki yaklaşımınız hatalı; Yeşil'i mafya olarak nitelemek veya bi Sedat Peker ile aynı kefeye koymak???
    Bu benim yaklaşımım değil.
    Tabiki mafya doğumlu olmadığını biliyoruz ama bir evrimleşme söz konusu,Bütün kitaplarında bazı bölümlerde susurluk çetesi gibi bölümler de var.Farklı kaynaklardan okudum.Yeşil 'inde vatan haini ilan edildiği için mecburen kendi adaletini bulma yoluna girdiği ve haraç aldığı ile ilgili kayıtları var.

    Ben yeşil mafyaydı veya değildi demiyorum,gary webb de mafya değil gazeteci.Başlık genel olduğu için öyle algılıyorsunuz.
    Bu kişiler bir şekilde karanlık dünyanın ilk akla gelen isimleri olmuş.
    Hakkında yazılanları incelerseniz ne anlatmaya çalıştığımı görüceksiniz.

    Arkadaşında dediği gibi tüm kitaplarda yeşil kilit isim olarak geçiyor,bir dönemin otoritesi olmuş,mafya olsun veya olmasın mafya dünyası denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri.
    Bu ağırlık ve ün kendi döneminde bile birçok taklit yeşil ortaya çıkarmış,onun isminin korkusu bile yetiyormuş.

    Arkadaşında tespiti yerinde olmuş,geçmiş dönemin en ünlü mafyaları hep karadenizden çıkmış.Lakapları genelde laz diye başlıyor.
    Mafya kelimesine gelince eskiden kabadayıların,bugünkü modern ismi.
    Yine araştırmalarıma göre her mafya aynı değil.
    Yani en basiti bilinen yerel otopark mafyaları.Fakat o siyaset bölümünde kitaplara geçen belli başlı isimler bir döneme damgasını vurmuş isimler.
    Bir dönem susurluk çetesi çok gündemdeydi mesela.
    Dünyadada damgasını vurmuş örnekler var.
    Belli ülkelerin büyük mafya ağları var.
    Birçok ülkeye yayılmış.
    Tabiki eleştirelere açığım fakat kırıcı olmasın,mevcut mesleğim hemşirelik fakat siyaset,ülke tarihleri,bu tür olaylar özel ilgi alanım,zaten siyaset bilimi okuma isteğimde buradan geliyor,tartışmak yerine bilgilerimizi paylaşalım.

  5. #25
    sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mart 2013
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)

  6. #26

    Üyelik
    09 Temmuz 2017
    Şehir
    Bakırköy İstanbul
    Motosikleti
    HondaCRF250Ralli
    hepsi boş kardeşim, bizde çocukluk gençlik yıllarımızı o mekanlarda geçirdik.. şükürler olsun ki, önce Allah'ımın izni ile can babamızın nicelerine ekmek verdiği bir işimiz vardı ve hala mesleğimiz ekmeğimiz budur.. bu işlerin hepsi boştur, sen onları bir şey sanma, her biri istisnasız devlet içindeki uzantılarından destek ve güç bulmasa fasarya anlican, mafya işleri eskide kaldı, Capone izleyerek yetişen nesil şimdi kendini aktör zanneden iki kelimeyi konuşmaktan aciz adamların dizilerle yapımcılıkla milyon dolarlar kazandığı bir komediye dönmüş durumda... aksini iddia eden boş konuşuyor demektir, DEVLET , DEVLET olduğu sürece - hukuk sistemini adil tuttuğu sürece kimse oturduğu yerde ''racon'' keserek milyon dolarları cukka yapamaz, bak devletin çarkını döndüren bürokratı memuru haramdan uzak dursun kim cesaret eder hukuksuzluğa. o baba dedikleriniz, tepesinden devletin gücünün paralelinde alçak uçuşla bir F16 geçtiğinde nasıl dinlemekle yetiniyorsa herkes gibi, neyse...UNUTMAYIN Kİ , ÇOK MAL HARAMSIZ OLMAZ.. Alaaddin Çakıcı çok farklı yerdedir fakat o bile ses kayıtlarında kendi sesinden görüldüğü üzere DEVLET makamlarındaki kişilerden bağımsız olamamıştır, youtube da herkes izleyebilir... unutmayalım en büyük kabadayılık efendiliktir ve helal ekmek kazanma davasıdır... feodal yapının yoksun ve cahilleri sürü içgüdüsü ile uyuşturucu kaçakçılığı, tütün-sigara veya silah...bunlara para gücü veren kaynakları DEVLET bugün kesse hepsi bir hiç olur... Hamdolsun ezanlar altında , al bayrağımın gölgesinde alın terimizle kazanacak ekmek nasip ediyor Rabbim, bu can daha ne ister...emin olun şu an mafya geçinenlerin yarısı yavrularımızı zehirleyen uyuşturucu kaçakçısı, kalan yarısı da devlet-politikacı-bürokrat işlerinde maşa, bırakın mafyayı ben DEVLET istesin yeter ki, şehir efsanesi devletin giremediği sokak değil , bodrum katı bile kalmaz. Allah kaza bela vermesin.

  7. #27
    hardy1234 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Mayıs 2017
    Türkiye mafyalarında çok derin mevzular yok bende bir ara araştırmıştım. Ancak Türk derin devletinde inanılmaz olaylar olmuş araştırın derim. En bilinir derin devlet adamı Abdullah Çatlıyı yansız kaynaklardan bir bakın derim ancak şöyle bir durum var kimine göre uyuşturucu kaçakçısı kimine göre kahraman. Bende üzerinde uyuşturucu olduğunu çok yerden okudum ancak kanıt bulamadım. Eğer ki merak eder de hayatını okumak isterseniz Babam Çatlı adlı kitap var kızı Gökçen Çatlı yazmış ben okudum beğendim fikirleri kendi süzgecimden geçirdim ve kendisinin iyi biri olduğu kanısına vardım eğer ki benden iyi bilen biri varsa alta yazarsa hepimiz aydınlanırız

  8. #28
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    13 Ağustos 2017
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    WR 250 R
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    seçmiyorlar, seçtiriliyordur bence..
    Bence bir anda kendilerinş bu hayatın içinde buluyor ve bu hayatı benimsiyorlar.Kısa yoldan Güç , para , şöhret bir anda insanı cezbediyor sonunun bu şekilde olacağını ön görmesini engelliyor... Bana göre.

  9. #29

    Üyelik
    09 Temmuz 2017
    Şehir
    Bakırköy İstanbul
    Motosikleti
    HondaCRF250Ralli
    boş işler.. hangi otopark Kübra hanımefendi, otopark mafyası dediklerinizin bölgesinde - ilçesinde Devleti temsil noktasındaki kişi menfaat edinmiyor ise kimin gücü yeter bu işlere, bırakın ordan burdan okuduklarınızı.. Türkiye büyük bir devlettir, bunu laf olsun diye söylemiyorum, Türk Devleti gerçekten kolları dünyanın her noktasına uzanabilecek güçte bir yapıdır... tek sorun bu devletin içine sızmış Yahudi kökenli bir kol vardır ve bu kol her daim Osmanlı dönemi de dahil bu vatan topraklarını din davalarında bahsi olan vadedilmiş topraklar denkleminde asırlardır kıskaçta tutmak istemektedir...sayılmaya çalışılan Yeşil gibi figürler tamamen İsrail in Mossad hareketlerine karşı Türk Devletinin refleks hareketinden başka birşey değildir.. bu durumda kim takar bilmem nerde ki otopark mafyasını... herkes kendine gelsin, her daim DEVLETİMİZ tüm mekanizmaları ile başta olduğu sürece, işinde gücünde olan halk için konu sıfır sorun düzeyindedir.

  10. #30
    Ekarademir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2016
    Şehir
    Aksaray
    Motosikleti
    KTM 640 Adventure
    Lisedeyken bende çok meraklıydım. Sürekli araştırıyordum filan. Şimdi düşününce çok saçma işler peşindeymişim.

    Ama çok farklı şeyler var. İnsan okuyunca şaşırıyor.

  11. #31
    The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ocak 2008
    Şehir
    Khalkedon
    Motosikleti
    sym joymax
    türkiyedeki mafya yapılanmasının ana sebebi;
    kurtlar vadisi,
    deli yürek,
    çılgın apandisit
    gibi yerli diziler ve şüphesiz tv denilen tek taraflı propaganda aletidir.

    bunun dışındakilerin çoğu devlet destekli ideolojik,
    ağa - eşkıya ilişkisinden öte değildir.

    diye ahkam keseyim siz de karşı çıkmayın.

    ailesinde orijinal ağır abi olan the dude beyanatıdır.
    Osm@n bunu beğendi.

  12. #32
    twisten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2009
    İsimleri ister derin devlet ister mafya olsun hiçbirinden hazetmem.
    Ki merak edilecek onca şey varken bu gereksiz şeyler neden merak edilir onu da anlamam ...

  13. #33
    Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mart 2016
    Şehir
    Antalya
    Alıntı Kübra006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu benim yaklaşımım değil.
    Tabiki mafya doğumlu olmadığını biliyoruz ama bir evrimleşme söz konusu,Bütün kitaplarında bazı bölümlerde susurluk çetesi gibi bölümler de var.Farklı kaynaklardan okudum.Yeşil 'inde vatan haini ilan edildiği için mecburen kendi adaletini bulma yoluna girdiği ve haraç aldığı ile ilgili kayıtları var.

    Ben yeşil mafyaydı veya değildi demiyorum,gary webb de mafya değil gazeteci.Başlık genel olduğu için öyle algılıyorsunuz.
    Bu kişiler bir şekilde karanlık dünyanın ilk akla gelen isimleri olmuş.
    Hakkında yazılanları incelerseniz ne anlatmaya çalıştığımı görüceksiniz.

    Arkadaşında dediği gibi tüm kitaplarda yeşil kilit isim olarak geçiyor,bir dönemin otoritesi olmuş,mafya olsun veya olmasın mafya dünyası denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri.
    Bu ağırlık ve ün kendi döneminde bile birçok taklit yeşil ortaya çıkarmış,onun isminin korkusu bile yetiyormuş.

    Arkadaşında tespiti yerinde olmuş,geçmiş dönemin en ünlü mafyaları hep karadenizden çıkmış.Lakapları genelde laz diye başlıyor.
    Mafya kelimesine gelince eskiden kabadayıların,bugünkü modern ismi.
    Yine araştırmalarıma göre her mafya aynı değil.
    Yani en basiti bilinen yerel otopark mafyaları.Fakat o siyaset bölümünde kitaplara geçen belli başlı isimler bir döneme damgasını vurmuş isimler.
    Bir dönem susurluk çetesi çok gündemdeydi mesela.
    Dünyadada damgasını vurmuş örnekler var.
    Belli ülkelerin büyük mafya ağları var.
    Birçok ülkeye yayılmış.
    Tabiki eleştirelere açığım fakat kırıcı olmasın,mevcut mesleğim hemşirelik fakat siyaset,ülke tarihleri,bu tür olaylar özel ilgi alanım,zaten siyaset bilimi okuma isteğimde buradan geliyor,tartışmak yerine bilgilerimizi paylaşalım.
    Yazdıklarımın kırıcı olduğunu düşünmemiştim, sadece önyargılı bir şekilde araştırmaya-okumaya başlamamanız konusuna değinmek istedim. Tartışma demiyelim yaptığımıza o zaman istişare diyelim.
    Yeşil, Çatlı ve benzer bir kaç kişi için ''karanlık işler'' kelimesine diyeceğim yok, fakat bu kişilere ''mafya'' lakabı bence çok uzak.
    Kübra006 bunu beğendi.

  14. #34
    Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Eylül 2009
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-10 SP
    vay be, güzel oyundu
    zekeriyaimam bunu beğendi.

  15. #35
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Kübra006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sedat peker de de en çok ilgimi çeken sözü "beni bir gün yerde görürseniz,düşen birini ayağa kaldırmak için eğilmişimdir'' Çok içten bir sözdü.
    Çok inanmayın bence. Muhtemelen birine tecavüz ediyorken tekme yemiş de düşmüştür. Ayağı kalkınca işini bitirir, sonra öldürür, ve yoluna hiç bir şey olmamış gibi devam eder. Hiç bir sözüne güven olmayacak, en ufak çıkarı için insanların hayatını hiçe sayan, karakter ve şeref yoksunu, psikopat, tescilli suçlulardan biri kendisi. Bu ara sesi çok çıkıyor, çünkü (açıktan veya gizli) mafyalar popüler bu ara ülkemizde...
    PiedPiper bunu beğendi.

  16. #36

    Üyelik
    22 Eylül 2016
    Motosikleti
    .
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok inanmayın bence. Muhtemelen birine tecavüz ediyorken tekme yemiş de düşmüştür. Ayağı kalkınca işini bitirir, sonra öldürür, ve yoluna hiç bir şey olmamış gibi devam eder. Hiç bir sözüne güven olmayacak, en ufak çıkarı için insanların hayatını hiçe sayan, karakter ve şeref yoksunu, psikopat, tescilli suçlulardan biri kendisi. Bu ara sesi çok çıkıyor, çünkü (açıktan veya gizli) mafyalar popüler bu ara ülkemizde...

    Söz olarak etkili bulmuştum.
    O değil başka biride söylese aynı şekilde hissederim.Düşününce iyi oturmuş bir cümle.

    Son haberleri okudum,insanlar son yıllarda inanılmaz bir sapma yaşıyor yada daha önceden de vardı ama bu kadar medyaya taşınmıyordu.
    Haberlere konu olan olay,değil bir erkeğe bir insana yakışmaz.
    Kilit soru o çocuğun o adamla nerede,nasıl tanıştığı.Başka mağdurlar da olabilir.
    Umarım adalet yerini bulur.

    Sedat peker'in açıklamasını da okudum.

    Ben gerçeklik veya inanılırlıktan çok açıklamada ki ince nokta, mesajlara takıldım.
    Gizli tehdit mesajı var gibiydi.İntihar et gibi birşey.Birde o kişiyi sağ kolum değil devlet görevlisi demiş.Gündemi sarsıcak bir iddiaydı.
    Tabiki insanlar mafya olarak tanınan birinin bu kadar sakin,soğukkanlı yorum yaptığını görünce şaşırdı.Daha büyük,tepkili bir karşılık bekleniyordu belkide.Bence farklı bir hamle yapar gibi geliyor.


    Eğitim sistemine bir an önce çocukları tehlikeli insanları anlayabilecek,uyarabilecek seviyeye getirebilme eğitimleri verilmeli.
    Ruh sağlığının önemide daha çok iyi anlatılmalı.

    Sapıklık,pedofilide ruh hali bozukluğudur.
    Dıştan sağlıklı birey gibi görünen birçok kişinin yetişme tarzı,bastırılmış duyguları,travmaları dış dünyaya bu tür suçlarla yansır.
    Bu olaydan anlıyoruz ki çocuklara meslek edinme,kariyer,yetkinlik hedefleri verilebilir fakat büyüyünce söz sahibi olması insanlık vasıflarını tam anlamında aldığını göstermez.İnsani duygular,sevgi,saygının,değerler verilmeye çalışılmalı.
    Insan eğitimi bu sebeple sanattır.

  17. #37

    Üyelik
    09 Temmuz 2017
    Şehir
    Bakırköy İstanbul
    Motosikleti
    HondaCRF250Ralli
    hey yarabbi mafya diye saydıkları adamlara bak sen hepsi bürokrat politikacı tetikçisi..neyse motosiklet yerine konuştuğunuz konulara bakın arkadaşlar.

  18. #38
    Keoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Aralık 2014
    Motosikleti
    Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs
    Daha faydalı,kişilik geliştirici kitaplar okumanızı öneririm.

    Bahsi geçen insanlar vatan,bayrak,kitap,mazlumun babası gibi kisvelere bürünüp uyuşturucu,insan kaçakçılığı,çek-senet sahtekarlığı,zorla haraca bağlama gibi yasa dışı işler yapan kişiliksiz mahlukatlardır.

    Açın Orhan Veli'nin,Nazım Hikmet'in,Necip Fazıl'ın,Kanuni'nin,Yavuz'un,Fatih Sultan Mehmet'in,Fuzuli'nin,İbni Sinan'ın,Mimar Sinan'ın ve bu topraklarda yetişip öldükten Bin yıl sonra bile konuşulan,insanlığa faydalı ve bir o kadarda hayat dersi veren Saygı değer şahısların hayatlarını araştırmanızı tavsiye ederim.

    Bu hayatlarda o kadar güzel nüanslar var ki tüyleriniz diken diken olur.Hele Bir Mustafa Kemal ki yetiştirmiş bu topraklar,onu bir de yaverinin,silah arkadaşlarının anılarından dinleyin...
    Osm@n, mchi ve zekeriyaimam bunu beğendiler.

  19. #39
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Kübra006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Son haberleri okudum,insanlar son yıllarda inanılmaz bir sapma yaşıyor yada daha önceden de vardı ama bu kadar medyaya taşınmıyordu.
    Ha ha. Yazdigimda o haberleri okumamistim... ama sasirtici degil. O adamdan hersey beklenir. Her kaliba girer o...

    Alıntı Keoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bahsi geçen insanlar vatan,bayrak,kitap,mazlumun babası gibi kisvelere bürünüp uyuşturucu,insan kaçakçılığı,çek-senet sahtekarlığı,zorla haraca bağlama gibi yasa dışı işler yapan kişiliksiz mahlukatlardır.

    Açın Orhan Veli'nin,Nazım Hikmet'in,Necip Fazıl'ın,Kanuni'nin,Yavuz'un,Fatih Sultan Mehmet'in,Fuzuli'nin,İbni Sinan'ın,Mimar Sinan'ın ve bu topraklarda yetişip öldükten Bin yıl sonra bile konuşulan,insanlığa faydalı ve bir o kadarda hayat dersi veren Saygı değer şahısların hayatlarını araştırmanızı tavsiye ederim.
    Cok da garipsememek lazim, ozellikle de siyasetci, devlet adami, burokrat gibi kisvelere bürünüp yolsuzluk, ihale sahtekarlığı, "vergi denetimi" gibi turlu araclarla zorla haraca bağlama gibi yasa dışı işler yapan kişiliksiz mahlukatlari gonullu olarak destekleme egilimindeyiz gibi cunku sanki...

    O yazdiginiz faydali insanlarin yarisina da etmedigimizi birakmamisiz. Gun yuzu goremeden, ya hapiste, ya surgunde, degilse de siyasi baski altinda eziyet cekmisler... Severek okudugumuz istiklal marsimizi yazan bile neler cekmis... Dun de oyleydi, bugun de oyle malesef...
    Kübra006 ve PiedPiper bunu beğendiler.

  20. #40
    gogozh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ağustos 2016
    Şehir
    istanbul
    En son lise 3 öğrencisiyken bu konuları biraz arastirir gibi yapmıştım . Gerçi benim zamanım da 10 ergenden 6'si Sedat Peker ' in yegeniydi .

    Sonra kendi kendime dedim bu kadar yeğeni olan insanları araştır araştır bitmez . Bosladim mafya işlerini 😂


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)