Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

GÖZ ÇİZDİRME LAZER AMELİYATI??

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı MaryJane adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler bnde miyopum 1.5 .1.75 sizce ameliyat olmalimiyim yas 20
    25 yasina kadar olma (ki zaten doktorun durustse yapmaz), cunku goz buyumeye ve gelismeye devam ediyor. Sonrasinda, eger yerinde olsaydim, olurdum. 1.5 sonrasi icin Lasik guzel bir cozum. 1.5'tan az ise belki idare edilebilir.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62
    Greenut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2009
    Şehir
    Ankara
    Ben 10 senedir bu lazer mevzusunu araştırıyorum. Ankara'da gitmediğim özel hastane, doktor kalmadı diyebilirim. Muayene ücretlerini alt alta koysam şimdiye apartmandakilere de yaptırmıştım. Önce yaş tutmadı göz otursun denildi, yaş ilerledi, göz oturdu, şimdi de çevremden duyumlarıma göre tamamiyle vazgeçmiş durumdayım. Ahbabımız olan çok yakın doktorlara da gittim, kimi yaptır kimi yaptırma dedi. Yaptır diyenlerin savunduğu şey sağlık teknolojisinin ileri boyutlarda geliştiği, yaptırma diyenlerinse ileride sıkıntılarının çıkacağı ve tüm doktorların gözlük takması. Bu ciddi bir klişe soru, terzi niye kendi söküğünü dikmiyor?

    Bu durumlardan artık o kadar bıktım ki, dünyanın en iyi doktoru da gelse artık yaptırmam. Gözlük te kullanamıyorum, lense devam.

  3. #63
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Yaklaşık 15 yıl önce eşime yaptırdık. o günden beri gözlük takmaz. Dünya göz de yaptırmıştık 10 dakikada bitti.

  4. #64
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Ben de Astigmattan kurtulmak için bir heves gittim, retinam inceymiş o nedenle gözüme lazer ameliyatı olmuyor. Gözlükten nefret ediyorum, lens aldım takmayı beceremiyorum.

  5. #65
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Greenut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahbabımız olan çok yakın doktorlara da gittim, kimi yaptır kimi yaptırma dedi. Yaptır diyenlerin savunduğu şey sağlık teknolojisinin ileri boyutlarda geliştiği, yaptırma diyenlerinse ileride sıkıntılarının çıkacağı ve tüm doktorların gözlük takması.
    Aynı zamanda bilim insanı olan öperatör göz doktoru yakınım olmamı tavsiye etti (kendisi yapmadı, benden para da almadı) Hatta birlikte gittik.

    Kendisi gözlük kullanmıyor. Ancak bazı doktorların niye Lasik olmadığını ben de sordum. Birincisi, belli bir yaştan sonra illa ki yakın gözlük kullanıyorsunuz. Dolayısıyla gözlükten kurtuluş mümkün olmuyor. İkincisi, bir operatör göz doktorunun, gözüyle ilgili çok basit bir sorun bile kariyerinin bitmesi demek.

    Kendisi düzenli konferanslara katılıyor. On sene önceki teknoloji (intralase ve sonrası) ile bile komplikasyon riski, diş çekmenin altına düşmüş. Komplikasyon olan çok ender durumlarda dahi hastaların çoğunluğu ameliyat olduğuna pişman değilmiş.

    Eğer olmak İstemiyorsanız olmayın tabi, ancak eldeki veriyi mantıklı olarak değerlendirdiğimizde sonuç belli.

  6. #66

    Üyelik
    10 Şubat 2016
    Motosikleti
    honda cb500f
    Bu ameliyati oldun mu iyi bir doktora olman lazim.bir kere cizdirme sansin var cunku. Memnun kalmazsan 2. Ye yapamiyorlar. Biraz tuzlu vir amrliyattir. Gecmis olsun

  7. #67

    Üyelik
    06 Kasım 2018
    Motosikleti
    Ktm duke 250
    Sirf bunun icin kalkip ankaraya gittim ayni gun olup dondum. Islemler basit ve hizli 3.5 miyoptum 2-3 sene oldu yaptirali gecen kontrole gittim sol 0 sag 0.25 olmus yasadigim tek olumsuz sey aksamlari ve sabahlari goz kurulugu yasamakti onuda basit bir gozyasi damlasiyla cozuyorum


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)