Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

İster EVET, ister HAYIR diyin. Ama LÜTFEN kırmayın birbirinizi.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    altora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Kasım 2012
    Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, bugün Aydınlık gazetesindeki köşesinde "CHP yönetiminin 'tanımıyoruz' iddiası ve Meclis’ten çekiliyoruz açıklaması da, ABD’nin iktidar projesiyle bağlantılıdır" derken "bu koşullarda, Tayyip Erdoğan’ı dışlayan bir hükümet, Millî Hükümet olmaz, ABD’nin planladığı hükümet olur" ifadelerini kullandı.
    MERAL AKŞENER KANADI ATLANTİK HESABINDA
    Perinçek yazısının devamında hem CHP hem de Bahçeli muhalefeti için şunları dedi:
    "CHP yönetiminin 'tanımıyoruz' iddiası ve Meclis’ten çekiliyoruz açıklaması da, ABD’nin iktidar projesiyle bağlantılıdır. PKK ile birlikte sokak çağrıları birkaç saat içinde bocalama yaratmıştır. CHP Sözcüsünün Meclisten çekilme iddiası da, yine CHP Grup Başkan Vekili tarafından yalanlanmıştır.
    Atlantik hesapları içinde MHP’nin Meral Akşener kanadının bulunduğu da apaçık ortadadır. Devlet Bahçeli’ye karşı Meral Akşener’e umut bağlayanlar, niyetleri ne olursa olsun, kendilerini kısa süre içinde hiç istemedikleri bir planın içinde bulurlar. Ne kadar etkili olur bilemeyiz, ama bu uyarımız aynı zamanda Meral Akşener’in kendisinedir. Açıkça ortaya konmuş bir program ve stratejisi olmayan bir Devlet Bahçeli karşıtlığının savrulacağı yer bellidir. Umarız dönüşü olmayan bir eğilimin içine yuvarlanmamışlardır."
    ERDOĞAN'I DIŞLAYAN BİR HÜKÜMET MİLLİ OLAMAZ
    Perinçek, Erdoğan'ın durumu için ise şunları söyledi:
    "Bu süreçte canalıcı sorun, şu anda AKP’nin Tayyip Erdoğan ağırlığına karşı tutumdur. PKK’nın ve FETÖ’nün üzerine yürüyen Tayyip Erdoğan’ı baş düşman kabul eden kuvvetler, kaçınılmaz olarak ABD planı içinde mevzileniyorlar.
    Bu koşullarda, Tayyip Erdoğan’ı dışlayan bir hükümet, Millî Hükümet olmaz, ABD’nin planladığı hükümet olur. Bugünkü parlamento aritmetiği içinde veya yarın seçimle oluşacak parlamentoda, Tayyip Erdoğan’ı devre dışı bırakan planlar, hükümeti kime dayanarak kuracaklarını belirtmeliler. Belirtemiyorlar. Zaten bu gibilerin iktidar amaçları da yok. Kendilerini muhalifliğe kilitlemişlerdir. Sürekli yakınıyor ve ağlıyorlar. Tayyip Erdoğan düşmanlığıyla kurulan planların nereye varacağını anlamayanlar, zamanla anlayacaklardır veya düşmanın kullanım alanı içinde kalacaklardır
    ERDOĞAN DÜŞMANLIĞINA KİLİTLENENLER ABD PROJESİNİN PİYONU
    Perinçek, önerdiği iktidar formülünü ise şöyle aktardı:
    "Bugün gerçekçi saptama şöyle özetlenebilir: Tek başına AKP yönetiminin sonu gözükmüştür. Ancak kurulacak Millî Hükümette, AKP’nin Tayyip Erdoğan kanadı da bulunacaktır. Tayyip Erdoğan’ı devre dışı bırakırsanız, ABD’nin planından başka bir çözüm bulunmamaktadır.
    Cesaret: Tayyip Erdoğan’a düşmanlığın sonuçlarını ortaya koymada gösterilecek cesarettir. Tayyip Erdoğan düşmanlığına kilitlenenler, ABD’nin iktidar projesinin piyonları olmaktan öte bir iş yapmıyorlar ve yapamazlar.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Ne biçim yazı. Argüman sıfır, paso propaganda...

    Yirmi kez "Erdoğan düşmanlığı = ABD piyonluğu" demiş.

    Kimilerini iyi ilan etmiş, kimilerini kötü ilan etmiş, talimat vermiş, ancak mantık, sebep, fikir yürütme, açıklama yok gibi.

    Ama adamakıllı tek bir mantık ilişkisi verilmemiş... Alternatif sunulmamış. Tabi marjinalden öteye geçemez bu adam, yıllardan beri de geçemedi zaten. Ama Erdoğan sayesinde eli güçlü son yıllarda..

  3. #43
    Ahmet Turan Peker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    honda nc 750 x dct vstrom dl 650 xmax 250
    Alıntı mehmet tufan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hiç kimse kusura bakmasın. alenen akp taraftarlığı yapan adama ne selam veririm ne selamını alırım, ne işini yaparım ne iş yaptırırım, ölüyorum dese dönüp bakmam. ölüyor olsam yardım istemem.
    o derece nefret ediyorum. bakın o derece hemde. türkmüş neymiş umrumda dahi olmaz. yeter artık.
    .......3-4 paragraf yazdım. Sonra yazıya bakarken anladım ki boş ne yazılsa boş ne söylense boş ......

  4. #44
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ocak 2008
    Şehir
    France
    Motosikleti
    Honda
    Doğu Perinçek iyidir.
    Tek sorunu aptal olması.
    Abd ne istemişte akp yapmamıs?
    Adamlar 3 gündür Trumph telefon etti diye sevinç gözyaşları döküyor.
    Bi milli bayram ilan etmedikleri kaldı.
    Bunun üzerine daha hâla tayyip karşıtlığı amerikan çıkarına hizmet eder sözü ancak aptallıkla izah edilebilir.

  5. #45
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Kac yasinda adam, o kadar gorup gecirdikten sonra "aptal" deyip iltifat edemem sahsen. Sindirmek zor olsa da kabullenin: Erdogan ile isbirligi icinde oldugunu kendisi soyledi. Yazdigi gibi de aciktan destekliyor. Akit'te bile yazdi. Daha ne olsun.

    Ulkeyi eline ver bu adamin, orta asya Turk devletlerinden beter eder uc ayda... Sonra istedigin kadar "Aslinda iyidir de ama biraz saf iste" de...

  6. #46
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2015
    Şehir
    istanbul büyükçekmece
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    kırmayın ne demek muhabbeti kestik adamla yaa :/

    ben her zaman yanılabileceğim olasılığını göz önünde tutarak sohbetimi yaparım ama karşıdaki kesin bir nedeni olmadan bilmediği bir şeyi savununca artık yapacak bir şey kalmıyor.

    bir birimizi kırmıyoruz ama artık selamlaşmamak için neredeyse görmemezlikten geliyoruz bir birimizi.

    ........

    bu sabah iş yerinde sigara odasında oturuyoruz ve bende lg g4 stylus telefonumla "counter strike" oynuyorum. bizim şeflerden birisi bana dedi "hükumete laf ediyor ekonomiden ama masaüstü oyununu telefonda oynuyor"

    duymamazlıktan geldim. telefonuda 350 liraya satın aldım bu arada ve oturduğum ev kira, sabah 7 akşam 6 köle gibi çalıştığımıda hiç söylemiyor o şef.

    kazandığım para askari ücreti ikiye katlamasına rağmen yetmiyor ve birikim yapamıyorum buda cabası ama ne bileyim işte her kesin görüşü farklı.

  7. #47
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2016
    Şehir
    papua yeni gine
    siyasetten o kadar bunaldım ki, köy tv izlemeye başladım. bir de ekürisi çiftçi tv var. yarım saat izleyince gam-kasavet kalmıyor. pambuk gibi oluyorum.

    inşallah bunlarda siyasete girmez yoksa tv'yi balkondan aşağı atmak zorunda kalacağım.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)