Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

MT.net Yabancı Dizi Arşivi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Temmuz 2008
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    xt 600
    perfect strangers.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    17 Mayıs 2011
    12 monkeys 3. sezonda bitti , 1 sene yeni sezon bekle artık...ahh Jeniffer.

    12 monkeys benzeri dizi önerisi alayım(fringe / grimm / xfiles / utopia /amarigan gods , dışında).

  3. #23
    Zato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mayıs 2015
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    xvs 650 dragstar
    Efsaneler: House M.D., Sons of Anarchy, Tho Office, Oz.
    Devam edenler:Game of Thrones, Sherlock, Vikings, Animal Kingdom.

  4. #24

    Üyelik
    17 Aralık 2012
    Şehir
    Ankara
    Yaw bir sorunum var. Diyelim ki bir arkadaşım Google'ye (Gugıl diyemez yazıldığı gibi okur kendisi. hatta feysbuk değil facebuk veya kısaca face der. Neyse.) XYZ dizisini izle yazdı ilk gelen sayfalardan birinden açtı diziyi, izliyor. Şimdi bu arkadaş çay almak için diziyi durdurmuş. Gitmiş çayını almış gelmiş. Sonra bir de ne görsün? Dizi kaldığı yerden devam etmiyor. Pause ettirilen bir dizi, 1 dakikadan uzun bir beklemeden sonra bir türlü devam etmiyor(muş). İşin yoksa sayfayı yenile, kaldığı dakikaya bir daha git falan filan. Değişik taraycılarda da görülüyor(muş). Bu derdin çaresi var mıdır?

  5. #25
    rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ağustos 2005
    Şehir
    Denizli
    Olive Kitteridge, mini dizidir ama çok güzel bir psikolojik dizidir tavsiye ederim.

    Scrubs komedi dizisiydi. Bir hastanede doktorların aralarında geçenler çok komik ve zeka yüklü bir anlatımla sunuluyordu, benim favori komedi dizimdir.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:41 ----------

    Alıntı zaferce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaw bir sorunum var. Diyelim ki bir arkadaşım Google'ye (Gugıl diyemez yazıldığı gibi okur kendisi. hatta feysbuk değil facebuk veya kısaca face der. Neyse.) XYZ dizisini izle yazdı ilk gelen sayfalardan birinden açtı diziyi, izliyor. Şimdi bu arkadaş çay almak için diziyi durdurmuş. Gitmiş çayını almış gelmiş. Sonra bir de ne görsün? Dizi kaldığı yerden devam etmiyor. Pause ettirilen bir dizi, 1 dakikadan uzun bir beklemeden sonra bir türlü devam etmiyor(muş). İşin yoksa sayfayı yenile, kaldığı dakikaya bir daha git falan filan. Değişik taraycılarda da görülüyor(muş). Bu derdin çaresi var mıdır?
    Benim film izlediğim sitelerdede aynısı oluyor, bir kaç dakika durdursam bile devam etmiyor film. Tarayıcıdan mı yoksa sitenin kendisinden mi derseniz bence sitenin kendisiyle alakalı. Aynı tarayıcıdan 10 gün önce durdurarak izleyebiliyorken aynı siteden şimdi izleyemiyorum, web tasarımcıları daha iyi bilirler ama sanırım site kendisini kısa aralıklarla yeniliyor bu da siz durdurduktan bir süre sonra site yeni açılmış hale geldiği için oluyor, ben buna dakikayi ezberleyip durdurmak gibi kendimce bir önlem aldım.
    zaferce bunu beğendi.
    Comfirmation Bias

  6. #26
    valeros46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ağustos 2017
    En iyiler yazılmış zaten, devam eden ve gümbür gümbür gelen bir yapıt var: Mindhunter. Bu da benden olsun

  7. #27

    Üyelik
    17 Mayıs 2011
    The terror (ilginç/denizcilik/mistisizm/kar/buz/1800'ler)

    Xfiles fringe türü , yeni yahut gözden kaçırdığım dizi var ise yazınız lötfen.
    emremm bunu beğendi.

  8. #28
    emremm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ekim 2007
    Şehir
    İST.
    Motosikleti
    YBR125ESD(11)
    Alıntı Carbondioxid adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    The terror (ilginç/denizcilik/mistisizm/kar/buz/1800'ler)

    .............
    Yeni bitirdim. Çok iyiydi.

  9. #29

    Üyelik
    29 Mayıs 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    cıks
    la casa de papel idare ederdi
    black mirror irite olmak deyiminin eş anlamı

  10. #30
    HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ocak 2015
    Şehir
    Vancouver, BC
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    Şimdi burada Dexter, Fringe, The Walking Dead, Breaking Bad, Lost, Spartacus, Game of Thrones, Vikings, Black Mirror, Big Bang Theory, Sons of Anarchy, The Simpsons, South Park gibi dizi sektöründe ve kendi türlerinde çığır açmış yapımları saymaktansa nispeten az bilinen ama ilgilileri tarafından keyifle takip edileceğini düşündüğüm ve izlemiş olduğum diğer yapımları paylaşmak istedim:

    The Expanse - Yeni favorim. Game of Thrones'un Sci-fi versiyonu denebilir. Neredeyse tamamı uzayda geçiyor ve farklı fraksiyonların kesiştiği noktalar anlatılıyor. CGI efektler üst düzey.

    Ash vs Evil Dead - 80'ler slasher korku filmleri ve bu filmlerin en ünlülerinden olanının mizahi devamı. Kısa bölümler, düşündürmeden güldüren sahneler ve epey bir miktarda kan içerir.

    Shameless - İnsanı hem güldüren, hem üzen, hem de uç noktalardaki ghetto hayatını konu alıyor. Orijinali İngiliz yapımı ama Amerikan versiyonu daha başarılı.

    Continuum - Final yapalı epey oldu. Ancak zaman yolculuğu, dünyanın gelecekte şirketler tarafından yönetilmesi ve suç üçgeni içerisinde oldukça başarılı bir diziydi.

    Altered Carbon - Yeni dönem dizilerden en ilgi çekici olanlardan biri. İnsan hafızası beden öldükten sonra farklı bedenlere taşınabilse ne olurdu ? gibi ütopik bir kurgu üzerine romandan uyarlanmış bir dizi. Tek sezon, sci-fi severler için kaçırılmaması gerektiğini düşünüyorum.

    Two and a Half Men - Gelmiş geçmiş beni en çok güldüren komedi dizisi. Charlie Sheen ile bir başka, Ashton Kutcher ile bir başka güzeldi. Big Bang Theory 'nin de yapımcısı Chuck Lorre imzalı. Sebepsiz gülmek isteyenlere bire bir.

    Defiance - Kainattaki tüm ırkların savaşından sonra dünyada geçen müthiş bir dizi. Oyunu bile yapıldı. Türü sevenler için bire bir.

    The Last Man on Earth - Dünyadaki bir virüs salgınından sonra hayatta kalan tek kişi olabildiğine pislik ve aptal bir adam olursa ne olur ? Başarılı bir komedi dizisi ancak son zamanlarda epey sıkmaya başladı.

    Rick and Morty - Büyüklere çizgi film. Kaçık bir bilim adamı ve torununun bilimin sınırlarını zorlayan maceralarını konu alıyor. Oldukça eğlenceli.

    American Horror Story - Korku türünde her sezon farklı bir tema işleyen başarılı bir dizi. Ancak bölümlerin çok uzaması dolayısıyla beni biraz baydığı için takip etmeyi bıraktım.

    Parks and Recreation - Az bilinen ancak müthiş kabiliyetli oyuncuları ve farklı esprileriyle öne çıkan bir komedi dizisi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü gibi bir devlet dairesindeki memurların saçma sapan hayatlarını konu alıyor. Ben çok keyifle izlemiştim.

    The Punisher - Netflix yapımı yeni nesil dizilerden. Süper kahraman dizileri hele ki Netflix yapımları genelde aşırı tırt olur ama bu biraz farklı olmuş. Marvel Comics'in en karanlık karakterlerinden biri. Geçmişindeki travma sebebiyle suçluları kendi avlayan bir anti-kahramanın hikayesi. Netflix yapımı olması dolayısıyla karakterin orijinal geçmişi ile biraz oynanmış ve farklı bir perspektiften olayların gelişmesi sağlanmış. Ancak dizi epey sürükleyici. The Walking Dead'den Shane karakterini canlandıran Jon Bernthal başrolde.

    Young Sheldon - Big Bang Theory'nin fenomen karakteri Sheldon Cooper'ın çocukluğunu anlatan bir dizi. Sakin akışlı. Merak edenler sevebilir. Senaryo ve Prodüksiyon yine Chuck Lorre imzalı. Seslendirme kısımları Jim Parsons'a ait.

    Mr. Robot - Psikolojik ve uyuşturucu sorunları olan bir hackerın hikayesi. Dizi çok iyi başladı ancak bir süre sonra beynimi yakıp algı eşiğimi aştığı için takibi bıraktım.

    Z-Nation - Kesinlikle dünyanın en lüzumsuz dizisi. Konu yine zombi virüsü ama oyunculuklardan tutun senaryoya kadar her şey çok salakça ve vasatın altında. Ama tuhaf bir şekilde kendini izletiyor. Engel olamıyorsunuz.

    The Tick - Türkiye'de Fox Kids'te yayınlanan ve tüm süper kahraman hikayelerini tiye alan bir çizgi filmin Netflix dizi uyarlaması. Ana karakter, kendine koruyacağı bir şehir arayan aşırı güçlü ama bir o kadar da ahmak olan ve yersiz yersiz düşük IQ'lu felsefeler yapan bir süper kahramandır. Mizahi yönü herkese hitap etmese de çizgi filmini hatırlayanlar zevkle izleyecektir.

    Falling Skies - The Walking Dead'in uzaylı versiyonu gibi düşünülebilir. İnsanların dünyayı istila etmeye çalışan uzaylı ırklar ile mücadelesini anlatan bir dizi. İzlemeye değer. Epey önce final yaptı.

    Bunların yanında yarıda kesilerek bitmesine üzüldüğüm Hung, Almost Human ve hala nasıl sonlandırıldığına inanamadığım Flashforward gibi dizilere de göz atabilirsiniz.
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.

  11. #31
    AzÇok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul-İzmir
    Tavsiye Ederim...

    Konusu: Bir zaman yolculuğu hikayesi anlatacak olan 11/22/63, lisede İngilizce öğretmeni olan Jake Epping karakterini merkeze alacak. Bir lokantanın deposunun geçmişe açıldığını fark eden ve zamanda geriye giden Epping, John F. Kennedy suikastını önlemeye çalışacak. Ancak işler çok geçmeden sarpa saracak; zira kahramanımız, Lee Harvey Oswald engeline takılacak ve hayatının aşkı ile karşılaşacak!



    Undercover

    Konusu: Gizli görevdeki ajanlar, bir uyuşturucu baronunun hafta sonlarını geçirdiği kamp alanında yaşayan bir çift gibi davranarak operasyona sızar. Gerçek olaylardan uyarlandı.
    F54 bunu beğendi.

  12. #32
    ozan1991 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Kasım 2017
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    tvs apache/Bajaj dominar 400/yamaha mt07
    Brooklyn Nine-Nine 20dk lık durum komedisi günde 2-3 bölüm izliyorum iyi geliyor

  13. #33
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2016
    Şehir
    Trakya
    Motosikleti
    Yamaha x max 250 ABS
    Buraya son yüzyılın efsanesi 50 yıldan fazla geçmişi olan Star Trek yazılmamış ben yazayım.

    Star Trek TOS: Orjinal seri denen 3 sezonluk ilk seri. Kaptan Kirk ve arkadaşları Mr Spock, Scotty, Dr. McCoy'un maceralarını izliyoruz. Atılgan Yıdıız gemisi her bölümde farklı bir gezegene gidip farklı maceralara koşuyorlar.

    Star Trek TNG: Next Generation yani sonraki nesil diye geçen bu seri 7 sezon, ilk seriden yıllar sonra 80'lerde çevrilmiş. Atılgan Yldız gemisinin yeni modeli ve içindeki yeni mürettebatı ile yine her bölümde farklı maceralar peşinde koşuyorlar, yeni uygarlıklar ve yeni farklı dünyalar keşfediyorlar. Orjinal seride oraya buraya atılıp duran kaptan kirk yerine bunda daha ağırbaşlı daha diplomatik ama yine de karizmatik kaptan Picard var.

    Star Trek DS9: Next Generation serisinden sonraki dizi. Deep Space Nine adında Yıldız Federasyonunun kıyısındaki bir uzay istasyonunda geçiyor. Diğer Star Trek dizlerine göre nispeten daha karanlık, ne de olsa çoğu savaş ortamında geçiyor.

    Star Trek Voyager: Next Generation sonrasında geçiyor. Voyager adında bir yıldır gemisi bir olay sonucu Galaksinin uzak köşesinde buluyor kendini. O uzaklıktan eve dönmeleri en yüksek hızda bile 70 yıl sürecekken eve dönüş yolunda yaşadıkları maceraları izliyoruz.

    Star Trek Enterprise: Orjinal seriden 150 yıl öncesi ilk Atılgan yıldız gemisinin maceraları oluyor. Daha federasyon kurulmamış, Vulcan'lıların da yardımı ile Warp 5 hızında gidbilen bir gemi yamışlar ve onunla galaside keşfe çıkıyorlar, çoğu diğer uzaylı uygarlıkla ilk defa tanışıp çoğu macerada tekmeyi yiyorlar gaaksinin çaylakları olarak.

    Star Trek Discovery: Şu anda Netflixde oynayan en yeni seri. Orjinal seriden öncesinde Klinkonlarla sava döneminde geçiyor. Çok yorum yapmayacağım yoksa küfür etmeye başlyorum. Adı Star Trek olmasa güzel bir bilim kurgu dizisi yapmışlar derdim ama Star Trek evrenine yakışmamış. Star Trek'de görülen gelecekten beklenen umut, optimizm vb. bunda yok. Klingon'luların tipini değiştirip fena bozmuşlar bu da ayrı konu. 3-4 bölüm izleyebildim, başka hiç işim olmazsa ara ara izlemeye devam ederim ama yok, bu Star Trek değil.

    Star Trek Picard: Bu da yeni çevrilen bir dizi. İlk sezon var, 2. sezon da gelecekmiş. Netflixde yok başka yapımcı çeviriyor. TNG serisinin kaptanı Picard'ın emekli olmuş iyice yaşlanmış hali var. Adam yaşlanmış ama karizmasından bir şey de kaybetmemiş. Yine bir sürü maceradan maceraya koşuyor, arada eski TNG serisinden başka karakterlerin yaşlı emekli halleri de var. Güzel dizi olmuş, Discovery hiç olmayıp da bununla devam etse yerinde olurdu.

    The Orville: Star Trek dizileri demişken, dizilerin isim hakkı elinde olmadığı için adına Star Trek demeyip parodi yaıyoruz numarası ile başlamış olan The Orville dizisini de buraya eklemeden olmaz. Seth McFarlane hem yapımcı hem başrolde oynamış. Star Trek hayranı bir sanatçı olarak TNG tadında çok güze bir dizi yapmş. Orville adında orta boy bir yıldz gemisinin maceralarını izliyoruz. Her bölümde farkı bir macera var. Komedi tadnda başlayıp sonraki bölümlerde ciddileşiyor, özlediğimiz TNG serisnin devamı tadı veriyor. Çok güzel olmuş çok.


    Bunlar hepsi netflixde yok. Online dizi sitelrinde ekran relamlara boğululup izlemektense torrent kullanmayı öğrenin. Ben torrent ile bulup indirip usb flashdiske koyalayıp smart TV'ye bağlayıp izliyorum. torrent candır.
    levend84 bunu beğendi.

  14. #34
    AzÇok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul-İzmir
    Flashforward'ı buradaki tavsiye üzerine izlemeye başladım. Güzelmiş.




    Size, geleceğinizden bir kesit gösterilseydi ve gördükleriniz hoşunuza gitmeseydi… Gördüklerinizin gerçeğe dönüşmemesi için ne kadar çabalar, neleri feda ederdiniz?

    Anlaşılmayan bir sarsıntı aynı anda tüm dünya nüfusunun bilincini 137 saniyeliğine kaybetmesine yol açar ve bu esnada herkes geleceğinden bir kesit görür. Sonrasında ise tüm dünya kendini bir kaosun ortasında bulur.

  15. #35
    dovahhkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2011
    Şehir
    Bursa-Mudanya
    Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    StrangeR THINGS

  16. #36
    LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ağustos 2014
    Şehir
    Balıkesir
    Motosikleti
    Honda CBR 650F
    Alıntı AzÇok adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Flashforward'ı buradaki tavsiye üzerine izlemeye başladım. Güzelmiş.




    Size, geleceğinizden bir kesit gösterilseydi ve gördükleriniz hoşunuza gitmeseydi… Gördüklerinizin gerçeğe dönüşmemesi için ne kadar çabalar, neleri feda ederdiniz?

    Anlaşılmayan bir sarsıntı aynı anda tüm dünya nüfusunun bilincini 137 saniyeliğine kaybetmesine yol açar ve bu esnada herkes geleceğinden bir kesit görür. Sonrasında ise tüm dünya kendini bir kaosun ortasında bulur.
    https://www.imdb.com/title/tt1441135/

    bu dizi mi?


    bu arada netflixte yayınlanan The Spy izledim, baya güzel bi mini dizi, tavsiye ederim.
    https://bit.ly/30jiOxE

  17. #37
    AzÇok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul-İzmir
    Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://www.imdb.com/title/tt1441135/

    bu dizi mi?


    bu arada netflixte yayınlanan The Spy izledim, baya güzel bi mini dizi, tavsiye ederim.
    Evet. Bu dizi. Bir solukta bitirdim. Beğendim.

  18. #38
    AzÇok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul-İzmir
    Long Way Round

    Yapım Yılı :2004

    İki arkadaşın aylarca motor üstünde, Sibirya, Kazakistan, Moğolistan, Alaska ve New York yollarında süren maceraları.
    F54 bunu beğendi.

  19. #39

    Üyelik
    29 Mayıs 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    cıks
    şu an ozark adlı diziyi izliyorum aslında son bölüme geldim sezon 3 10. bölüm
    yeni farkettim ama süper diziymiş

  20. #40
    erensel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2019
    Şehir
    Artvin
    Motosikleti
    Hunk
    Alıntı potasyum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu an ozark adlı diziyi izliyorum aslında son bölüme geldim sezon 3 10. bölüm
    yeni farkettim ama süper diziymiş
    İlk sezonunu izlemiştim.
    Dizi konusu gayet güzel ama temposu düşük geldiği için bırakmıştım.
    potasyum bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)