Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

ÖLDÜRESİYE DÖVÜLEN MURO İÇİN ADALET..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Muro doğuştan sağır bir kedi artık gördüğü şiddet sebebiyle gözleri de görmüyor ve ayağı ampute edildi vücudunda derin yaraları var.
    güvenlik kameralarında kediyi öldüresiye döven 60 yaşındaki kadının olay öncesi küreği alması,sonrasında da küreği yıkayıp temizleyip yerine koyması kameralara yakalandı ama savcılık daha ifade almadan , şüphelide somut suç unsuru bulamadığı için takipsizlik kararı verdi!

    sevda hanım rica etti sözlükte başlık açmam için, muro sevda hanımın kedisi ve bizlere sesleniyor.

    ''ankara batıkent 60.yıl sitesinde oturan n s isimli 60 yaşında olan bir kadın tarafından, ateş küreği ile öldüresiye dövülmüştür. çok derin yaraları olan kedimizin sol arka ayağı ampute edildi, üç kez ameliyat oldu ve maalesef her iki gözü kör kaldı. doğuştan sağır. avukatımız aracılığı ile savcılığa başvurduk. fakat savcılık daha ifade almadan , şüphelide somut suç unsuru bulamadığı için takipsizlik kararı verdi. itiraz edildi.
    kamu oyu oluşturabilmek için yardımlarınıza ihtiyacımız var!!!

    kediyi öldüresiye dövmeye kendine hak gören kişi...

    bu kişilerden oldukça fazla vardır. bu kişiler “ hak “ kavramının sadece kendilerine bahşedilmiş olduğunu en baştan kabul ederler. öyle ki zaten çok haklı oldukları için herhangi bir kediyi köpeği herhangi bir haklı sebep ile dövmekte yada öldürmekte çok da abes bir durum bulmazlar. hem niye bulsunlardı ki ? öldürebilir, darp ede bilir çünkü birileri onlara mama bırakıp sokağı kirletiyorlar zaten. üstüne birileri onları seviyor ve oraya “alıştırıyorlar”. sırf bahçesine girdi diye ,sağır bir kedinin arkasından film sahnelerindeki gibi sessizce dolaşıp bahçe küreğinin en sert kısmını önce bacağına öylece bir sert vurup kediyi o anda sakat bıraktıktan sonra öldüğünden emin olmak için kafasına aynı kürek ile daha sert vurabilir ,vurabilir çünkü artık ilk vuruşu değil az önce kavramıştır nasıl vurur ise daha kolay öldürebileceğini,sonra birkaç fantezi girişimine başlar dur şöyle vurayım biraz kan çıksın ister,çünkü haşere öldürmektedir. bir an önce öldürmelidir ki ocakta yemeği vardır,yemeği yanar ise çok üzülecektir,nimete israf olacaktır yandığı için. sonra dikkatini toplar bu kişi artık alışmıştır küreğe ustalık vuruşunu yapar,artık zevk almaya da başlamıştır. bir kez daha vurur öldüğünden emin olabilmek için. ama kedi güçlüdür. bir yol bulup kaçar, can havliyle kendini başka bir camı açık olan eve atar. artık küreği şöyle bir güzel temizler ve artık bahçesindeki salatalıklarına kedinin gelmeyeceğinden emin ve huzurlu bir iç geçirişle yıkar küreğini,kürekteki gördüğü şey kan değildir onun için,sadece kırmızı bir sıvıdır. o kırmızı sıvılar onun için bir hayat taşımadığından hayati veya “insani” bir değer yoktur. zaten hayvanın kırmızı sıvısıdır. içi tekrar huzurlu bir şekilde evine giderken küreği koyar ve evine gider. allahtan yemeği de yanmamıştır. hayat ne kadar da güzeldir,artık bahçesine pislik kediler giremeyecek ,salatalıklarının etrafında dolaşamayacaktır. gider çay koyar “afiyetle” içerler.
    sonra olay tesadüfler zinciri ile farklı bir hal almaya başlar. öldürdüğünü düşündüğü kedi bazı hayvanseverler tarafından görülür,hemen veterinere götürülür. veteriner bembeyaz van kedisini ismine kadar hatırlar,çünkü sahipleri önceden oraya gitmiştir. hemen bu sırada hem sahiplerine haber verilir,bir yandan da hemen müdahele edilir. zaten sağır olan van kedisi gözlerini de kaybeder ,sağ bacağını kesmek zorunda kalırlar. vücudunun bir çok farklı yerlerinde kemiklere kadar uzanan derin yaralar mevcuttur. uzun süre tedavi görür. kedi şu anda gözleri kör kulakları sağır ve bir bacağını kaybetmiş bir şekilde yaşamaya mahkum edilmiştir. gerekçesi de sahiplerinin bahçesinde değil de komşunun bahçesinde dolaşmasıdır. tabi olay burda da kalmaz,güvenlik kameralarından kediyi öldüresiye döven 60 yaşındaki kadının olay öncesi küreği alması,sonrasında da küreği yıkayıp temizleyip yerine koyması kameralara yakalanmıştır. avukatlar aracılığıyla mahkemeye dilekçe verilir. sonuca gelelim. takipsizlik kararı verilir.
    kediyi öldüresiye döven kişi yarın artık gönül rahatlığıyla bahçesine giren bir başka kediyi öldürebilir. küreği de yıkamasına gerek yoktur. çay koyup,hayatına devam edebilir. kim bilir belki salata da yapar,koruduğu salatalıkları ile.

    Darp raporu.. http://i.resimyukle.xyz/2Bx71.jpg

    Muronun son hali.. +18

    http://i.resimyukle.xyz/ALQCV.jpg

    http://i.resimyukle.xyz/33Vbx.jpg

    http://i.resimyukle.xyz/6ABBI.jpg

    http://i.resimyukle.xyz/IeWxb.jpg

    http://i.resimyukle.xyz/yTLMC.jpg

    Kedileri sevmeyen birisi olarak soruyorum ne istediniz el kadar varlıktan...

    https://www.change.org/p/adalet-baka...src-custom_msg

    Keşke işe yarasa ama imzaladım..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mart 2015
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Alıntı hachiko adlı üyeden alıntı Mesajı göster

    ...güvenlik kameralarında kediyi öldüresiye döven 60 yaşındaki kadının olay öncesi küreği alması,sonrasında da küreği yıkayıp temizleyip yerine koyması kameralara yakalandı...
    Yahu yapan genç biri olsa temiz bir sopa çekip akıllandırmak lazım diyeceğim ama 60 yaşına gelmiş hala insan olamamış bir yaratık için diyecek bir laf bulamıyorum. Nasıl bir beyin yapısı var, nasıl bir caniliğe sahip ki böyle birşey yapmış, hayret!

    yazıklar olsun...
    espresso, Seko ve selsa bunu beğendiler.

  3. #3
    gitaristgkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ağustos 2016
    Şehir
    Tekirdağ
    Motosikleti
    yamaha xt 600 e
    Yaa arkadaş nasıl bi dünyada yaşıyoruz.Ne istedin el kadar kediden ağzı yok dili yok zararı yok klasik bir laf olcak ama Allah onlar benim sessiz kullarımdır der.Ne arandın o hayvancağızdan yazık günah yaa ...

  4. #4
    DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ocak 2013
    böyle şeylerin bende çok derin yaralar açması sebebiyle linkleri tıklayıp bakmaya cesaret edemedim. umarım yaptığı işkencenin biraz daha fazlasını başkasının elinden görür.
    jimi_hendrix bunu beğendi.

  5. #5
    Grumpy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Aralık 2016
    Şehir
    İstanbul
    Son bır kac yıldır gordugum seyler hakkında ıkı kelıme soyleyemıyorum. Kelımelerım havada kalıyor sankı, dılden dokulen yetmıyor.

  6. #6
    sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mart 2013
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Böylelerine küreğin sapını....

    Ne diyeyim bilemedim.
    Ama şöyle bir tespitim var, gençliğini bencillik, sevgisizlik, kıskançlık ve kin gibi duygularla geçirmiş insanların yaşlandığında bu tür davranışlar sergilemesi büyük olasılık. Kendi babaannem de bir köpeği zehirlemişti. O gün bugündür konuşmam. Nefret ediyorum böylelerinden.
    Salurbey bunu beğendi.

  7. #7

    Üyelik
    04 Ocak 2014
    Şehir
    Samsun / Sinop / Şu an Bodrum
    Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    Bazen varya... dayak cennetten çıkma.. verecen odunu diye düşünüyorum. Sonra inme o aşağılıkların yanına bırak dünyada yarattıkları kendi cehennemlerinde boğulsunlar diyorum :(

  8. #8
    özgürgenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ağustos 2015
    Şehir
    kocaeli
    Motosikleti
    honda
    İnsanlık dan nasibini almamış canavar ruhlu haysiyet yoksunu varlık

  9. #9

    Üyelik
    25 Ocak 2017
    Kimisi binlerce lira verip kedi köpek alır! Sonra sokağa atar. Kimisi gücü yettiğine eziyet eder. Etrafındakilere zarar verenlerden nefret ediyorum.
    Salurbey bunu beğendi.

  10. #10
    yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2009
    Şehir
    Yamalo - Nenets
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    E sonra küfüre de günah diyorlar!!
    hachiko ve fedos bunu beğendiler.

  11. #11
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2016
    Şehir
    papua yeni gine
    bazı insanlar kendileri dışında diğer hiçbir canlıya saygı göstermiyorlar.

    bazen modern tıbba lanet okuyorum, doğal seleksiyonu yok edip, gereksiz bir sürü insanın hayatta kalmasını sağlayarak, bu dünyanın köküne kibrit suyu döktüğü için.

    insan kendi doğal seleksiyonunu yok ettiği için dünyaya ve diger canlılara yaşama şansı bırakmıyor. gereğinden fazla ürüyoruz. bu sebepten daha fazla doğal kaynak ihtiyacı hasıl oluyor. daha fazla doğal kaynak için diger canlıların yaşam alanlarını yok ediyoruz. diğer canlılara yaşam şansı bırakmıyoruz. üstelik dünyayı da aşırı derecede kirleterek doğal dengeyi bozmaktayız.

    zavallı kedicik te gereksiz bir insandan zarar görerek neredeyse hayatını kaybediyormuş. yazık..

    ek: örneğin ağaçlar yahut karıncalar insan sayısından fazla canlılardır ancak bunlar ne kadar cok olursa olsun doğaya hiçbir şekilde zarar vermezler. aksine faydalıdırlar. ama insan sayısı arttıkça dünya daha kirli bir gezegen haline gelmekte..
    DKN, espresso ve Erwin bunu beğendiler.

  12. #12
    shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2013
    Şehir
    Manisa
    insana değer verilmeyen bu dünyada hayvana da değer vermezler
    çok şey yazmak istiyorum...
    Salurbey bunu beğendi.

  13. #13
    <ÖzgürYanık> - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ocak 2017
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Bajaj Chetak 12v Electronic(1991)
    afedersiniz ama oros.u kariymis
    Salurbey bunu beğendi.

  14. #14
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Kedileri sevmem ama yolda görsem de sırnaşmadan durmam ..Dün kız arkadaşım köpeğini getirdi ya aman Allah'ım iki dakika yerinde durmuyor..Abartmıyorum yarım saat içinde 4 kere işedi dükkana bayağı kızdım müşteri de var..Baktım olmayacak işleri hallettim geçtim arkaya yattım gelince temizler kızarkadaşım dedim.Peşime bu eşşek sıpası da geldi çıktı çekyata suratımı yaladı (özür diledi sanki) anam zaten oyuncak gibi bişi eşşek sıpası aldım koynuma yattım zıbardım eşşek sıpası ile..

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------

    Bahsettiğim eşşek sıpası.. Bu gelince bunu ısırmadan ağzını yüzünü poposuna vurmadan bırakmıyorum..



    ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------

    Hea bir de geçen sene yazın dükkandayım müşteriler var bir köpek cıyıktısı koptu karşıda , müşteri dükkanda , gittim sesin koptuğu yere anam servisin birisi yavru bir köpeğin ayağının üstünden geçmiş ortalık kan revan millet başında herhalde alır götürür servis köpeği dedim..Müşterileri yolladım geri gittim anam ne görem kahne evladı herif köpeği öylecene bırakıp gitmiş millet izliyor köpek perperişan..Dükkanı kitletim artık arkadaşın yanına gittim rica ettim benim arabayı alak götürek köpeği dedim ben araba sürmeyi bilmiyorum..Sağolsun kırmadı araba kazalı servisten yeni çıktı farları yanmıyor fanı takılmamış..Artık arabayı aldık köpeği attık arabaya yolda bir de gaz bitti arabayı it benzinliğe kadar merkezde bir veteriner vardı götürdük kapalı cama numara yazmışlar arıyoruz açmıyor şeref yoksunları farlar yanmıyor akşam olmuş bir de kaldırıma çıkıyorduk araba ile..Belediyeye gittik barınağa kapalı..Artık aklımıza bir yer geldi İkimizde de ehliyet yok polis olan bir yer neyse dedik artık bu hayvanı böyle bırakamam dedim koyulduk yola gittik oraya anam açık ne sevindik ya Allah biliyor götürdük sağolsun hemen ilgilendiler , birde gazlı bezleri bitmiş nöbetçi eczane aradık sargı bezi aldık , gerekli müdehaleleri yaptılar yolda birisi ezdi bizde kıyamadık getirdik dedik sağolsun düzgün para da almadılar hoş isteselerde gözümde yoktu..Sonra eve getirdik köpeği evde yemeğini suyunu koyduk melek gibi uyuyordu ama o köpeğin o inlemesi aklıma geldikçe ağladım acaba o köpeği bu halde bırakan genel ev çalışanı çocuğu nasıl uyudu dedim durdum..

    Aha resimleri de duruyor..+18

    https://store.donanimhaber.com/91/e1...19ab790fc8.jpg

    https://store.donanimhaber.com/4e/6e...e3c3390b19.jpg

    https://store.donanimhaber.com/d6/65...d7b190651e.jpg

    https://store.donanimhaber.com/cc/b7...d1bb69f488.jpg

    Baktım akşamları beni görünce sırtüstü yatıp kuyruğunu sallıyordu eşşek sıpası alıyordum omzuma çok çok seviyordum çokta uysal bir köpekti..Özlemiyor değilim..
    Salurbey ve sailor33 bunu beğendiler.

  15. #15
    Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2016
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Allah belasını versin.

  16. #16
    gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Eylül 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Nefret her geçen gün içimize sistematik bir şekilde işleniyor ve bu sevgisizliği aşabileceğimizi hiç sanmıyorum.

  17. #17

    Üyelik
    03 Aralık 2016
    Böyle olaylardan sonra cehennemin olduğuna daha çok inanıyorum

  18. #18
    DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ocak 2013
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bazı insanlar kendileri dışında diğer hiçbir canlıya saygı göstermiyorlar.

    bazen modern tıbba lanet okuyorum, doğal seleksiyonu yok edip, gereksiz bir sürü insanın hayatta kalmasını sağlayarak, bu dünyanın köküne kibrit suyu döktüğü için.

    insan kendi doğal seleksiyonunu yok ettiği için dünyaya ve diger canlılara yaşama şansı bırakmıyor. gereğinden fazla ürüyoruz. bu sebepten daha fazla doğal kaynak ihtiyacı hasıl oluyor. daha fazla doğal kaynak için diger canlıların yaşam alanlarını yok ediyoruz. diğer canlılara yaşam şansı bırakmıyoruz. üstelik dünyayı da aşırı derecede kirleterek doğal dengeyi bozmaktayız.

    zavallı kedicik te gereksiz bir insandan zarar görerek neredeyse hayatını kaybediyormuş. yazık..

    ek: örneğin ağaçlar yahut karıncalar insan sayısından fazla canlılardır ancak bunlar ne kadar cok olursa olsun doğaya hiçbir şekilde zarar vermezler. aksine faydalıdırlar. ama insan sayısı arttıkça dünya daha kirli bir gezegen haline gelmekte..
    muhteşem bir tespit. daha sabah düşünüyodum bu konuyu. ayrıca mutsuz insanların mutsuz olmasında ki en büyük etken bu doğal seleksiyon işte. insan hayvan gibi yaşamadığı sürece hep mutsuz olucak. güçlünün hakkını zayıf yemeye devam edicek

  19. #19
    Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Haziran 2012
    Şehir
    Lüleburgaz-Bursa
    Şu zavallı hayvanı bu hale getiren 60 yaşındaki o...punun adını neden gizlemişler?İfşa edin şu yaratığı rahat edemesin.Eğer kanunlar olmasa gider o pisliğe aynı kürekle o kediye yaptığının aynısı yapardım gram vicdanım sızlamazdı.

  20. #20
    Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    buradan yetkililere sesleniyorum. lütfen 6.felaket için gerekli çalışmaları başlatın.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)