Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Sinek Kaydı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Şubat 2006
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    127 kutu 5'li Gillette bicagim oldu
    127 kutu! Çok şahsına münhasır birisin hasmet!

    Bende 10 yıldır ne saç ne sakal için berbere gitmiyorum. Saç kesimini küçüklüğümden beri sevmezdim zaten, birinin kafamı tartaklaması hoşuma gitmedi hiç! Ayrıca boş geyik muhabbet ve beklemek bana göre değil. Beni tanısa bile her kesimin sonunda "yıkıyım mı abi" lafına da ayrı bir gıcık olurdum! Saçlarım uzayınca koyun postuna döndüğünden hepte kısa kestirirdim...

    Neyse saç kesim makinesi aldım 10 yıl önce. 3. makinem ve 2 yıldır klasik Moser kullanıyorum. Hem saçı hem sakalları onla oluyorum memnunum. Sinek kaydını hem hatun hem ben sevmem o yüzden mutluyuz yani. ;)


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    16 Eylül 2014
    Motosikleti
    MT-25
    Alıntı french press adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bıyığı fırça ile köpürtüp yumuşatmak zordur burun altında kaldığı için. Önce bıyığı yumuşatmak için gayret sarfedin. Yoğun ve sert sakala sahipseniz, jilet ve jilet tutucu arasındaki mesafesi fazla olan agresif bir jilet tutucu ile denerdim ben olsam. Bu arada sakalınız yada bıyığınız ne yöne çıkıyorsa o tarafa doğru bir perde, sonra sağ-sol veya sol-sağ ikinci, üçüncü perde kesin. Asla ters almayın. Ne kadar yumuşarsa, tıraş o kadar başarılı olur.
    Yumuşatmak icin saç kremi kullananı duydum. sac kremini surup bes dakika bekletinnde yumusuyomus. Bana mantıklı geldi.kafadaki de kil ; sakal , o da kıl.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)