Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

HAYAT İÇİN ALINACAK KARAR

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    osmanico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150
    Ben motorunu satma derim. Ama motor kapıda durduğu Zaman'da ders çalışmak zor. Kendine bir hedef koyup, geç kalmadan başlamalısın.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    28 Aralık 2014
    Şehir
    çorlu
    Motosikleti
    4. motor Honda
    abi tavsiyesi,

    motoru sat babana borcunu öde, seni destekliyorsa 1 yıl daha sınava çalış, kazanırsan hem oku hem çalış,
    kazanamazsan askere git ve bir işe başlayıp kendi istediğin motoru kendi kazandığınla al.

    baskasının malını baban bile olsa kendi malın olarak görme.

    bol şanslar...
    TATLIHIZ bunu beğendi.

  3. #23
    Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2014
    Şehir
    İzmir
    Üniversite de 2.sınıfta 27 28 yaşında adamlar var.Kİmse de abi demiyor.Üniversite de abi muhabbeti yok.Adı üstünde üniversite her yaştan insan var.Bizim sınıfta 37 yaşında adam var evli 2 tane de çocuğu var.Ben maliye okuyorum.Afedersin bitirince ne bok olacağımız belli değil.Her şehirde her üni de olan bi bölüm.Her sene binlerce mezun veriyor.Kpss den 82 83 le atanamıyorsun.Özel sektöre gitsen verecekleri para 2.000 TL.

  4. #24
    Tefoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Kasım 2015
    Şehir
    İstanbul - Memleket: Manisa
    Motosikleti
    Kymco People S200
    Zamanında kpss ye gir memur ol dediklerinde sallamamıştım ne işim var ya diye. Ama şimdi keşke bu opsiyonu düşünseymişim diyorum özellikle de zamanında beden eğitimi öğretmenliğine hazırlansam mı diye düşünmüştüm. -ahhh kafama tüküreyim-. Motosiklet aldıktan sonra küçük bi yerde yaşasaydım diye aklıma geliyor bu da memurluk fikrini pekiştiriyor. Dahası 7 aydır işsizim ve İstanbul'da 2500 tl maaş verecek bir iş bile bulamadım. Boğaziçi Üniversitesi 4 yıllık Turizm İşletmeciliği mezunuyum ama adam gibi bi otelde ya da kongre merkezinde falan kıçı kırık bi satış ve pazarlama işi bile bulamadım, tecrübemi yeterli görmüyorlar sanırım çökelekler. Sadece bir otel olumluydu dedi ama onlar da kriz yüzünde kimseyi almamaya karar vermişler. ben böyle şansın içine edeyim.

    19 yaşında üniversiteye girdim 31 yaşındayım ne var elimde? Hiç. Hala üniversiteden kalma krediyi ödüyorum, 11 taksidini ödedim kalan da 4bin tele. Şimdi düşünüyorum harcanan 10 seneye ve bi passat parasına değer miydi?

    Anasını avradını...
    Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.

  5. #25
    osiosborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ocak 2016
    Ben okurkan 27 yaşında okuyan da vardı. 21-22 önemli değil. Zaten başkaları için okumuyorsun ki başkalarının dediklerini önemseyesin. Okumana bak bence, okumanın yaşı yoktur zaten.

  6. #26
    serhat207 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ağustos 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda NSS FORZA 300
    Genç dostum dur satma şimdi yapacağın şey şu gidiyorsun bir dgs kitabı alıyorsun ( ve ya dgs kursuna yazıl 1-2 ay) Sonrasında ise bol bol soru çözüyorsun ve bölümünü 4 yıllığa tamamlıyorsun. Hem sene kaybın falanda olmuyor. Dgs dediğin zaten mat1 Türkçe1. Okuduğunu anlayabilir isen tek seferde kazanman garanti diyebiliriz. Bende öyle yaptım 1.5 ay kursa gidip ilk tercihimi tutturdum. Detay istersen bana yazabilirsin. En az maliyet ile böyle oluyor. Boşuna 4 sene daha okuma 2-3 yılda bitirirsin olayı. Hayata geç kalma

  7. #27
    Wokiie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ocak 2015
    Şehir
    DENİZLİ
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Şimdi arkadaşlar olay şöyle en iyi ihtimalle 22 yaşındaolucam üni 1 de . Benim üniye baştan okumaktaki amacım ; Üni hayatını baştan yaşamak ve tekrardan kendime ait bir ortam kurabilmek . Birazdaha açayım dersler dışında sağda solda sürtmek. Tabi bunlar eğlenceli şimdi sürtmek falan diyorum herkes "yav gitme üni ye falan belli sen serserisin " dicek . Amaçlarımdan birisi bu tabikide bölümümü bitirip iyi para kazanmak istiyorum . Öğrenciliğin tadı bambaşka benim bölümüm gerçekten çok kötüydü. Babamın malı benim malımdır . Asla yadırgamam oda yadırgatmaz . Aramızda arkadaşça bir ilişki olmasada hep " oğlum bugün cebimden bin lirada alsan habersiz o para sana haram değildir benim param senin paran " der . Beni de bilir asla çalmam aldığımı verdiğimi hep söylerim aynı kartı kullanıyoruz zaten .

    Benim tek derdim üni 1 e 22 yaşında bşlayınca gerçekten ortam yapamamam ve kendimi dışlanmış hissetmem . Yani kimsenin bana abi naber demesini istemiyorum . Metafor yapmak gerekirse ; Sevdiğim kızın bana abi demesini istemiyorum :D :D


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)