Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Aman Yanlışlıkla Bizi Vurmayın

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    honda cbf 500
    buyurun size güleliyim mi ağlıyayım mı bilemediğim bir haber

    Van'da PKK'lı teröristin polis aracına benzettiği belediye trafik ekibine, intihar saldırısı düzenlemesi sonucu, 2 kişinin ölümü, 19 kişinin yaralanmasının ardından belediye trafik araçlarının rengi değiştirildi.

    Belediye Başkanı AKP'li Burhan Yenigün'ün talimatıyla araçların renkleri ve üzerindeki amblemler turuncuya boyandı. Belediye Trafik Müdür Yardımcısı İlhami Çohaz, “Kentimizde talihsiz bir olay yaşandı. Bizim araçlarımız da polis araçlarına çok benzediği için bu olayın ardından belediye başkanının talimatıyla renklerimizi değiştirmek zorunda kaldık” dedi. Yetkililer, bu araçlarda görev yapan 45 trafik görevlisinin de de kıyafetlerinin renklerini değiştirmek için hazırlık yapıyor.

    PKK'lı terörist Devrim Solduk, 9 Mart 2006 tarihinde, İskele Caddesi başında trafik düzenlemesi yapan belediye trafik aracına yönelik intihar saldırısında bulunmuştu. Olayda parçalanan PKK'lı terörist ile belediye trafik görevlisi Enver Tanrıtanır ile yoldan geçen Volkan Demir ölürken, 19 kişi de yaralanmıştı.

    Saldırının belediye aracının polis aracına benzediği için yapıldığının ortaya çıkmasının ardından Belediye Başkanı Burhan Yenigün, trafik araçlarının renklerini değiştirme kararı aldı.

    Bunun üzerine saldırıdan 1 ay önce polis araçlarının renkleriyle hizmete sokulan 6 trafik aracının rengi değiştirilerek turuncuya boyandı. Yetkililer, bu araçlarda görev yapan 45 trafik görevlisinin de resmi kıyafetlerinin renklerini değiştirmek için hazırlık yapıldığını belirtti.

    Van Belediye Başkanlığı Trafik Müdür Yardımcısı İlhami Çohaz, “Araçlarımız Emniyet Müdürlüğü'nün trafik araçlarına tıpa tıp benziyordu.

    Bir de ilimizde talihsiz bir olay yaşandı. Bu olayın ardından belediye başkanı, trafik ekiplerimizin renklerinin değiştirilmesi için talimat verdi. Renklerimizi değiştirmek zorunda kaldık. Trafik renkleri içinde lacivert, kırmızı turuncu ve florans sarısı var. Bunlar ulusal trafik renkleri. Yapılan değerlendirme sonrası turuncu seçildi. Bütün araçlarımız bu renge boyandı” dedi.

    PKK terör örgütü de 9 Mart 2006'da gerçekleştirilen ve 2 kişinin ölümü 19 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan saldırının yanlış hedefe yöneldiğini belirterek Vanlılardan özür dilemişti.
    http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...rih=2006-06-23
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2005
    Şehir
    İzmir
    Bu yazıdan çıkartılabilecek o kadar sonuç var ki...İçimizdeki pkk lılar mesela

  3. #3
    mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ocak 2006
    Şehir
    İst./Bostancı
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS

  4. #4
    okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2005
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    Yeni yine yeniden

  5. #5
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    30 Haziran 2006
    özür dilemeleri komik.bi dahaki sefere bingo yapıcaz der gibi ya.insanlık yazıyo bunları bir kenara.

  6. #6

    Üyelik
    29 Ağustos 2005
    ulan ben belediye başkanı olsam.amblem hariç tıpatıp polis araçlarının rengine boyardım araçları.hatta belediyenin makam ve sivil araçlarını bile.ha polis,ha jandarma,ha belediye,ha bilmem ne aracı.bu saldırılar devlete karşı yapılıyor.demek ki bazılarımız devletle beraber olmayı zul görüyor.

  7. #7
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    o bölgelerde yaşamış insanlar ...durumun vahametini çok iyi biliyor..bir çok haber malesef medyada yer almıyo alamıyo sizin okuduklarınız aysbergin görünen kısmı bile değil...
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

  8. #8
    okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2005
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    aynen katılıyorum anlatılmaz yasanır
    Yeni yine yeniden

  9. #9
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    30 Haziran 2006
    kürtlerle aramızda manevi anlamda bir vatandaşlık bağı kaldığını düşünmüyorum .en az 1000 tane tanıdım saatlerce tartıştık,hiç biri o örgüte terörist demedi,siyasi parti olarak görüyolar. apoya da çok bağlılar..ve anlayamadığım olay şu.apo yakalandıktan sonraki mahkemede yaptığı rezil savunmadan sonra nasıl hala bu kadar taraftarı var anlayamıyorum.

    kürtlerle sadece klağıt üzerinde bir vatandaşlık bağımız var. çoğu kendini başka ülke vatandaşı gibi görüyor.bir türk olarak bu çok canımı sıkan bir durum.

    zaten kuzey ırakta petrol geliriyle 2 bir dubai kuruyorlar ...beğenmeyen gitsin.

  10. #10
    okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2005
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    abbı bu durum benım de cok canımı sıkılyor dedıklerıne %100 katılıyorum sen hangı sehırdesın bılmıyorum ama burda bı suru kurt var hepsı hırsız(lafım hırsız olanlara) ama bu konuyu burda acmalayalım
    Yeni yine yeniden

  11. #11
    DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ocak 2006
    Şehir
    üsküdar/istanbul
    Bu şu demek:"Bakın öldürmeniz gereken insanlar şu arabanın içinde.Bunlara yapmayın ne olur."

  12. #12
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    30 Haziran 2006
    bi adama doğarken cinsiyetini sormazlar. tesadüfen zenci değil türküz, o adam da tesadüfen polonyalı değil de kürt. kimseye hayata kürt olarak geldi diye kızamayız, bu insani olmaz.kafatasçı değiliz.ancak insanın yaşadığı toplumla,yaşadığı coğrafyayla da barışık olması lazım.komşularıyla da barışık olması lazım.hayattan mantıklı şeyler istemesi lazım. sen yaşadığın toplumla ,komşularınla kavga edersen, hayattan mantıksız şeyelr istersen bedeline de katlanırsın,bu sorunu kürtler başlatmıştır . onlar bitirmelidir.

    türkler bu olayda mağdur taraftır. meşru müdafa yapan taraftır.

  13. #13
    PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2005
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Şerefsizler..
    CBR 600F Honda,

  14. #14
    okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2005
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    iyide kerim benım yaptıgımın aynısını nıye yazıon
    Yeni yine yeniden

  15. #15
    kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Kasım 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    bu ülkeyi kimse bölemez buna kimsenin gücü yetmez. ama olan yine mehmetçik e olur. yani bize. onlar olduğu süre yani bizler bu vatanın bir karış toprağına şerefsiz eli değemez bundan şüphem yok. işe önce içimizdeki pisliklerden kurtulmakla başlamak lazım.....

  16. #16
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    30 Haziran 2006
    endonezyada bir doğu timor sorunu vardı.doğu timorlularla endonezyalılar birbirine girdiler.Birleşmiş milletler müdahale etti oraya, doğu timorda referandum yapıldı ve doğu timor bağımsız oldu.sanırım sırbistandaki kosova sorunu da aynı şekilde çözüld.aponun kafasındaki plan da bunun aynısıydı.türklerle kürtleri savaştırıp referandumla ayırmak istiyorlar ama bu planı tam olarak hayata geçiremiyrolar.çünkü iran ırak suriye kürtleri de ayaklanırsa ortadoğunun kontrolünü kaybetmek istemiyorlar.potansiyel bir genel kürt ayaklanmasının başına lider bulamıyorlar.(İKİNCİ BİR SADDAM BELASI YAŞAMAK İSTEMİYORLAR)yoksa çoktan devletleri dünyaca tanınırdı.kukla bir kürt lider bulunca tanırlar.türk-iran-arap yakılaşması da istemiyorlar.sonuç olarak türk de , arap da kürt de iranlı da belini doğrultamasın hepsinin avucumun içinde tutayım istiyor batı.

    umarım 10-15 sene sonra endonezyanın başına gelen bizim de başımıza gelmez.öbür dünyada 20 yaşında şehitlerimizin yüzüme tükürmesini istemem.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler