Bir süre yoqum :((THY HOSTESİ)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar öncelikle hostes olduğumu bu nedenle yeni başlıyacak olan eğitim sürecimin bu perşembe olduğunu belirtirim.THY hostesi olmak bir ayrıcalık tabiki ama gazetelerdede televizyondada okuduğunuz duyduğunuz üzere acayip ihtiyaç var ben bu kadar erken beklemesemde hemen gel başla dediler 1 aylık bir eğitim sürecimiz olcak fakat işin kötü yanı c.tesi ve pazarda bu eğitim var bu yüzden o kadar çok istediğim kerpe gezisine gelemeyeceğim bunu sölemek bana okadar koyduki ama emin olun sebebi açık belli perşembe saat 8:30 da thy uçuş eğitim alanına gelip beni görebilirsiniz sebebim bu olmasa kesin ordaydım biliyorsunuz bensiz olurmu tabiki olur hatta o gece bile hangi gece diyip yormayın kendinizi yaza merhaba gecesinde alper konuşmasına benide katıcaktı bekledim ama konuşmadı neyse önemi yok ben bir süre aranızda olamıycağım işimi yarın bırakmayı düşünüyorum MNG de uçak teknisyeniydim ama şimdi hostesim kendinize iyi bakın benim için inşallah hayırlısı olur bir süre sonra seferlerim olmadığı anlarda sizlerle yeniden görüşmek dileğiyle arada sırada siteye girerim bana özel mesajda atabilirsiniz sağlıcakla kalın beni kerpe gezisinde anın...

ÖPÜYORUM MT HADİ GÜLÜMSE...:cherry:

İyi eğitimler dileriz kardeşim.Allah işinde kolaylık versin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
motor üstünden tayyare üstüne, ilginç bir geçiş olmuş... :mrgreen:
Ama en iyi servis Thai'de (Thailand Airways) inşallah bunu değiştirirsin. O zaman nick'imi söz THY diye değiştireceğim. :p :mrgreen: :mrgreen:
İyi uçuşlar.

BeNi UnUtMaYıN aMa:p

pilotumuz vardı, teknisyen, yer görevlisi falan da...

tek eksiğimiz "hostes" di, o da oldu...:)

Başarılar dilerim !

bize yurtdışında freeshop'tan ucuza cbr600rr getirirsin di mi? :queen:
yeni işin hayırlı olsun :rendeer:

..................
bunu da sora doldurucam:)
hadi bakalım, hodri meydan:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
İlk uçuşunu Katharsis gecesinde yapmıştın zaten :) Israrla "yok" dememe rağmen bilgisayarda 10 saniye arayla 2 kez sepultura'yı aratırken, "nası yok yaaa, bak şimdi" derken 5 katlı Katharsis'in 10. katında gibiydin. Söz verdiğim Turn The Page'i çaldım ama sen çoktan gitmiştin :( başka sefere.
İyi uçuşlar. Yere konduğunda bekleriz.

hayırlı olsun çok sevindim inan ...
katharis te gözlerindeki sevinç okunuyordu

Biricik kızımız bizleri unutma sık sık mektup yaz yavrııımmm.Bak annende selam ediyo hayırlı olsun diyo muvaffak olusun inşallah..

ben buraya rezervasyon yaptırıyorum o zaman les gelir bi ara doldurur:queen:

işin hayırlı olsun:rendeer:

Demek en hızlımız olmaya karar verdiniz.Kararlarınız hayatınıza mutluluklar getirsin.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar