Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

EPISODE III - REVENGE OF THE SITH

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    16 Nisan 2003
    dostlar serinin en can alıcı filmi nihayet 19 mayısta gösterimde, gözümüz aydın olsun!en az olimpiyatlar kadar önemli olan 5 yılda bir çekilen starwars serisi burada noktalanmayacak.bayrağı steven spielberg'in devr alması bekleniyor.bu bölümde anakin'in nasıl lord vader olduğunu izleyeceğiz.

    fragmanı şurdan izleyebilirsiniz www.starwars.com



    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    halilertan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Ocak 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Aprilia Tuono Factory
    demek senin akrabalar geri geliyor jawa
    let it be

  3. #3

    Üyelik
    16 Nisan 2003
    geliyor geliyoorr az kaldı

    bende hazırım geliyorum ehieeyyttttt savulun huleayynnnnn....

  4. #4

    Üyelik
    22 Haziran 2004
    Murrat Divx'ini download etmek icin kasmisti.%97.2 ye geldiginde Kaynak kayboldu ve Murratin Download hayalleri suya düsmüstü.Cildirmisti resmen Sanirim bu gidislede Sinemada izlememek icin boykot edecek Star Wars Serini normalde hic sevmem sadece kuzenin zorlamayasiyla Clone Wars'u izlemistim begenmistim fakat simdi kim nedir davasi ne bastan beri takip etmeyince pek zevk vermiyor..

  5. #5

    Üyelik
    16 Nisan 2003
    ve nihayet filmi izledik.muhteşem bir film, muhteşem bir final, muhteşem görüntüler.eğer bu film bu seneki oscar'ı almaz ise o oscar'ı alsınlar .ötlerine soksunlar!

    ancak sinemadan çıkarken benim kafamdaki lord vader imajı çökmüştü.20 yıldır vader'a ve dark side'a duyduğum hayranlık 20 dakkikada yok oldu!eleman jedi tapınağına gitti çocukları doğradı!o dakikadan sonra vader'dan nefret ettim ve luke'un vader'ın babası olduğunu öğrendiğinde niçin "hayır" diye bağırdığını çok daha iyi anladım.alçak vader!





    kankalar eski günlerde son olarak birlikteler.

    heygidi obi wan, onca sene luke dallamasını niye eğitmedin be babacım!yoda desen gitmiş ormana kafayı yemiş(ormanda öyle oluyor iyi bilirim!).
    windu ustayı desen zaten anakin sırtından vurdu, gitti güzelim usta.palpatine desen tam ingiliz başbakanı olurmuş bu adamdan, şerefsizin, saman altından su yürütenin önde gideni, bayrak sallayanı.yani droid'di, yarı robot generaldi, dönek colon askeriydi felan derken yediler güzelim cumhuriyeti, galaksiye bok getirdiler.yazıklar olsun, tuuuu..!
    [/img]

  6. #6
    basri196 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mayıs 2005
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    e-scooter
    lan lord vader benim içinde cocukları kestığınde bitmişti ha birde bir arkadasım tabiki kız sinema cıkısı bana sunları soledi "dart vader allahtan kadın degıl bi sac rengını degıstırmeye kalksa sanayi de surunurdu valla dedikimilerine gore ama kimilerine gore diye karsıladılar ben kızı bozmamak için dedim
    /*ultimaya basladında neoldu hala appsin*\\
    /*JET NEVİN´S FEDAİ*\\ FROM ANTALYA ANATOLİAN HİGH SCHOOL


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler