Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kaybedilen Kargo - Sürat Pişkinliği

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    22 Haziran 2015
    Şehir
    kars
    Wrüth balata temizleyicisini n11 üzerinden sipariş ettim - geçen hafta.Sürat kargo personeli öğle vakti arayıp nereye teslim edelim dedi ancak akşama doğru arayıp kaybettiklerini söyledi. Fiyatını sordular, bir kaç ahm umh ıhm etti personel sonrasında kapattı.Bugün acaba ne yaptılar diye sistemlerine baktım "şubede teslim edildi" yazıyor. Hani kayıp durumunda böylemi yapılır bilemem ama 15 liralık değilde bin liralık bir malzeme olsa ne olacaktı diye aklımdan geçmedi değil.Nasıl bir kargoculuk anlayışıymış bu ? Süratle çalışan hiç bir yerden bir şey almama yemini ettirdiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    25 Şubat 2014
    Şehir
    İzmir-Alanya
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250 EFİ
    Siteye bildirseydin durumu

  3. #3

    Üyelik
    22 Haziran 2015
    Şehir
    kars
    Bildirdim - halledecekler bakalım.

  4. #4
    Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ekim 2005
    Şehir
    İst./Zeytinburnu/K.Çekmece
    Motosikleti
    CBF150
    Bu konuyu görünce, 9 ay önce 450 TL. değerindeki kaybettikleri paketimi hatırladım. Tekrar aradım yine üçün birini aldım.

  5. #5
    Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2014
    Şehir
    İzmir
    Sürat kargo kadar özverisiz çalışan başka kargo şirketi yoktur sanırım.Kapıya gelmezler şubeye bırakırlar,sorduğunuzda evde yoktunuz derler.
    Kapıya getirirler yukarı çıkmazlar aşağıdan telefon açıp inip almamızı isterler.Düzgün muhatap yok her şeyi sorun.Ben o yüzden asla sürat kargoyla iş yapmam,yapılmayacağını çok iyi öğrettiler.Ben yurt içi kargo dışında kargo kullanmıyorum.
    HUN bunu beğendi.

  6. #6

    Üyelik
    06 Mayıs 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    mondial x treme, mondial 100 uag (calindi)
    Sorun bende saniyordum demekki herkese yapiyorlarmis

  7. #7
    HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ocak 2015
    Şehir
    Vancouver, BC
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    Mecbur kalmadıkça ben de Sürat Kargo'yu tercih etmem. Geçen haftaki bir siparişimde daha ben paketi alırken kaçıyordu eleman. Dur dedim "ürün hasarlı çıkarsa tutanak tutacaksın." "Benim öyle bir yetkim yok" dedi. Halbuki taşıyan personelin üzerine zimmetlenir paketler. Neyse kutuyu bir açtım, parçalanmış paketler, patlamış saçılmış ambalajlar. Bayağı bir azarladım belki de suçlusu kendisi olmamasına rağmen. Neyse ki ürünlerde hasar yoktu. Taşıdığı hasarlı paketleri eline tutuşturup bunu şube müdürüne göster dedim ama muhtemelen atmıştır onları.

    Bir keresinde de kargom Türkiye'yi dolaşıp 17 günde bana ulaşmıştı. Yanlış adres diye Van'a, oradan Samsun'a, sonra İzmir'e, en son da İstanbul'a gelmişti. Paketin halini siz düşünün. Neyse ki t-shirt almıştım, hasar görecek bir ürün değildi. Kargo takipten her sorgulamada dumura uğruyordum. Hatta ilk anormalliği yakaladığımda telefon ettim dağıtım yapan şubeye. "Bizim dağıtım merkezindekilerin salaklığı yea" diye laubali bir cevap aldım. Sonuçta İstanbul'dan İstanbul'a 17 günde siparişi ulaştırdılar. Güler misin, ağlar mısın...

    Velhasıl, Sürat Kargo'yu tercih etmemeye gayret gösteriyorum çünkü ya geç getiriyorlar, ya kaybediyorlar, ya da taşımada özensiz davranıyorlar. Bu zamana kadar gelen her siparişimde istisnasız sorun yaşattılar. Maalesef bazı satıcılar anlaştıkları firmalar dışındaki kargo firmalarıyla gönderi yapmıyorlar. Ben yine de gittigidiyor ve benzeri sitelerden alışveriş yaparken yazarım Aras veya MNG ile gönderme şansınız varsa gönderin diye.
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.

  8. #8
    seta34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Eylül 2014
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    CBR 250R - 2014
    Bir animi anlatayim madem.
    Forumdan bir arkadasimizdan ls2 370 cene acilir kask almistim. Kargo 2 gune geldi sisteme baktim bayide yaziyordu gittim bende kamyonu aradilar taradilar paketim yok. Iceriye bakiyorlar telefonla soruyorlar falan yine yok. Yahu diyorum alt tarafi bir kask. Kare bir kutunun icindedir gidiyorlar posetlere bakiyorlar falan. Neyse dayanamadim aldigim arkadasi uyandirip sordum sen nasil bir kutuya koydun diye surat kargonun kendi ozel kutusuna koymus. Calisan arkadas birde baktiki ayaginin ucundaki kutu birde dalga gecer gibi 'aa burdaymis' demesi beni cileden cikartti. Aras kargoda ayni sekilde 5 gunde elime ulastirdilar eve getirmeden telefon actilar kargonuz bekliyo almazsaniz cope atariz gibisinden.

  9. #9
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Mart 2011
    Şehir
    İstanbul / Silivri
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Sürat kargo ile bir şey getirtmeyin pişman olursunuz.

  10. #10
    antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Mayıs 2010
    Şehir
    istanbul sarıyer / tarabya
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    geçen hafta bir ürün siipariş verdik sürat kargo ile gelicekti 3 gün önce mesaj geldi kargonuz yüklendi 05-08-2015 tarihinde teslim edilecek diye. bugun gittim kargoya daha firmadan teslim almamıslar firma bu akşam kargo çıkısı yapıcakmıs o yuzden kargom gelmemiş olay güzell yani

  11. #11

    Üyelik
    22 Haziran 2015
    Şehir
    kars
    n11 den bir alışveriş daha yaptım ve buda sürat çıktı. aradım firmayı tembihledim verirken kaybetmeden getirsinler diye - kız şaşırdı tabii. inanılmaz ama 2 günde elime ulaştı bu defa. "abi kusura bakma kaybolan için" dedi arkadaş, bir acele kargoyu verdi kaçtı. sürekli aceleleri var gibi sanırım. olabilir bilmiyorum.

  12. #12
    mozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Nisan 2015
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 / CRF 250 L
    Alıntı geeklanx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    n11 den bir alışveriş daha yaptım ve buda sürat çıktı. aradım firmayı tembihledim verirken kaybetmeden getirsinler diye - kız şaşırdı tabii. inanılmaz ama 2 günde elime ulaştı bu defa. "abi kusura bakma kaybolan için" dedi arkadaş, bir acele kargoyu verdi kaçtı. sürekli aceleleri var gibi sanırım. olabilir bilmiyorum.
    Hahahaha iyimiş bu. İşim düşerse ben de deneyeceğim. (((:
    Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
    Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
    Ataol Behramoğlu

  13. #13
    hsk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Ağustos 2014
    Şehir
    ESENYURT
    Motosikleti
    DAELİM S2 250 SUZUKİ AN 125 HK MONDİAL MASH
    Bir sürat kargo iki ptt kargo abi anadolu yakasından avrupa yakasına bir ürün 1ayda gelmez mi gelmedi.Adamlar yurtdışından bir haftada kapıma getiriyor bunlar umurunda değil.

  14. #14

    Üyelik
    20 Mart 2014
    İstanbul'dan Ankara'ya 5 işgününde paket teslim etmişlerdi, o gün bugündür sürat kargoyu tercih etmem.

  15. #15
    Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mayıs 2008
    Şehir
    Momchilgrad...
    Geçmiş olsun.
    Sürat aras yurtiçi mng, fark etmez. hepsı birbirinden beter. ptt ise onlardan da beter....

  16. #16
    Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2014
    Şehir
    İzmir
    Ben yurtiçinde hiç sorun yaşamadım.O yüzden onu tercih etmeye çalışıyorum.

  17. #17
    deprogadias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ağustos 2012
    Şehir
    Küçükçekmece / İSTANBUL
    Motosikleti
    Honda Transalp XL 650V & CBF 600 & ZX6-R
    Surat kargoda 1 sene kadar çalıştım. Ve cidden kargo gönderilecek yada alınacak yer değil. Kaybolan ürün için teslimat nüshası isteyin. Onlar arşiv yapmak zorundalar. Teslim edildi falan diyolarsa teslimat nüshasında adınız soyadınız kimlik numaranız ve imzaniz olmak zorunda. Bolge mudurlugunu arayın durumu bildirin. Teslimat nushasi yok ellerinde bana kargoyu da vermediler diye belirtin. Bölge nushayi şubeden ister. Eğer yoksa ellerinde urun bedeli tarafınıza verilir. Peşini bırakmayın. Şube yöneticiliği yaptım dayanamadım. Personeller gerçekten rezalet durumdalar.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:30 ----------

    Ayrıca wruth un ürünleri direk oradan çıkıyor. Şubeye falan gitmiyor. Nokta dediğimiz sistemde müşterinin işyerine sistem kurulur oradan çıkış yapılır. Wruth noktanın kargo yetkilisi de size yardımcı olacaktır.
    karacabeg bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)