Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

üniversite seçimi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    23 Aralık 2014
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Ducati streetfighter 848
    arkadaşlar ve değerli büyüklerim ben elektrik elektronik mühendisliği bölümünü kazandım çok kötü bir puanla soran olacaksa 282 küsürat istanbul dışı bir yer yazacağım ben derslerime çalışmıştım heyecanla bağlantılı deniyor düşük almamın sebebi ama bu geçmişte kaldı o yüzden planlarımda yatay geçiş var bunla ilgili bilgi verebilirseniz benim için çok iyi olur şimdiden saygılar


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    24 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Zongshen ZSgy125--SYM GTS250i Evo
    Sağlam bir üniye yatay geçiş üniversite sınavını kazanmaktan birkaç kat daha zordur. Eğer gittiğim ünide 4 yıl okuyamam diyorsan. Bir sene daha hazırlan.

  3. #3
    yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2009
    Şehir
    Yamalo - Nenets
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Ülkemizdeki eğitim sistemi bana çok saçma geldiği için benim önerim ne yatay geçişi birak okulu hayata atıl. Ben üniversite okurken yine aynı düşüncedeydim okulu bıraktım ve yakın arkadaslarimin tamamina da okulu birakmalarini soyledim. Tabiiki dinlemediler ve ben okuldan ayrildiktan bikaç sene sonra(kimisi 5 sene sonra) okulu bitirdiler. Şuan bu bahsi geçen arkadaslarimin hepsi beni yanina aldirirmisin cvmi gondersem, şu projeye-firmaya girmek istiyorum referans olurmusun diyor. Ne acı değilmi? Ama ne yazikki ülkedeki egitim duzeni boyle ve tam da bu sebeple tekrarlıyorum universiteyi okuma. Okulda verilen ezberlik egitimlerdense disarda birseyleri ogrenerek kendini gelistir.
    Ha illaki okuyacaksan aklinda bulunsun; okul bittikten sonra bir ise girebilirsen muhtemelen okulda ogrendigin herseyi unutup sifirdan sahada-iş yerinde alacaksin esas eğitimini.
    Hayatta basarilar..

  4. #4

    Üyelik
    23 Aralık 2014
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Ducati streetfighter 848
    neden bir kaç kat daha zor ilk sene 12. sınıf soruyorlar o yüzden çalışarak yapabileceğime inanıyorum


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)